2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Akşam tokluğum dünkü kadar yüksek çıkmadı 126 ama yinede yüksek dediklerine dikkat ettim ama sürekli çikolata tatlı aşeren biri için çok zormuş bu diyet ya

Kızlar heryerim şişti ya bu ödem ne nalet bişiymiş pofuduk pofuduk bide kaşınmaya başladı geriliyo ya ondan kasınıyor herhalde durup durup ödemlerimle oynuyorum bastırıp bastırıp:))))

Kızlar heryerim şişti ya bu ödem ne nalet bişiymiş pofuduk pofuduk bide kaşınmaya başladı geriliyo ya ondan kasınıyor herhalde durup durup ödemlerimle oynuyorum bastırıp bastırıp:))))

Aşırı olmasa da bende de oluştu ayaklarda ödem.Yatakta döne döne bu saati ettim.Cebellesiyorum her gece sabaha doğru yorgunluktan uyuyup kalıyorum

Aşırı olmasa da bende de oluştu ayaklarda ödem.Yatakta döne döne bu saati ettim.Cebellesiyorum her gece sabaha doğru yorgunluktan uyuyup kalıyorum
Ne güzel bende ödemin ö sü yoktu nolduysa bu hafta oldu gecelere hiç sorma kabus gibi bian önce sabah olsun diye bakıyorum 7 de de hop kalkıyorum yetti gayri diye

Ne güzel bende ödemin ö sü yoktu nolduysa bu hafta oldu gecelere hiç sorma kabus gibi bian önce sabah olsun diye bakıyorum 7 de de hop kalkıyorum yetti gayri diye

Sabahları uykuya yenik düşüyorum neyse ki 10 a kadar falan uyuyorum oğlum uyursa

Bu gece ekstra olarak bel ağrısı var birde.Hayirlisi ile geçse bi şu son 50 gün

Akşam tokluğum dünkü kadar yüksek çıkmadı 126 ama yinede yüksek dediklerine dikkat ettim ama sürekli çikolata tatlı aşeren biri için çok zormuş bu diyet ya
Sen mi benn miii??? Allahtan şekersiz dondurma,pudding buldum onlarla idare ediyorum. Allah yardımcımiz olsun

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canim .sana da gecmis olsun. Baktim ama bulamadim dogum basladi diye mesajını. Nasil basladi kac haftaliktin canim?deneyimini paylasirsan sevinirim
Dün sabah 7.30 da birden suyum geldi canım. Geldik hemen sezeryana aldılar bebeğim tersti. 33-6 haftaliktik adete göre. Gelisimimiz 36 -37 falandi . 3 kilo 100 Gr doğdu şükür kuvoze hiç görmeden direkt odamıza verdiler. Her şeyi gelişmiş hamd olsun. Bugün hastane diyetisyeni geldi emzirme eğitimi için gözleri doldu kucağımda görünce. Yan odada 36 hafta 6 günlük bir bebek var onu kuvoze almislar. 33 haftalık olup böyle sağlıklı olan gördüğüm ikinci orneksiniz odaya girerken bebek yoğun bakimdadir diye düşünerek girdim çok sevindim kucağında görünce dedi. Çok şanslıyız Allah'a çok şükür

Canım ağzına aldığın ilk lokma değil yemeği yedikten bir saat sonrası. Yani doktor bana öyle dedi. Yemekten 1 saat sonra.
Benim doktorumda ilk lokmadan 1 sast sonrasını istiyor.

Kızlar bi bakın ya belime böyle hafif vuran bi ağrı var bacağımada vuruyor ağrısı ve bebek çok hareketli normal mi
bide bu doğum sancısı nasıl oluyo tam olarak
Nasıl oldun canım, gittin mi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…