Ahahaha aynıyız resmen
Doğurmayız heralde ya
Kıyamam ya kız bu kadar düşünme belki tam 40 da hatta 41 de gelecek ozamana kadar böyle geçer mi:)) doktor bana heran gelebilir gibi davrandığı halde ben bu kadar düşünmüyorum:)) ama bugün çok halsizim vücudum bi tuhaf bu bir belirtimi:)))))))))))))Ayy anca gelebildim oku oku bitmiyordutabi yine okudukça gece 8 10 kere lavobaya kalktim her seferinde suyum gelecek mi diye bekledim yaa bende bi manyaklık var bence kendime zorla doğurtmassam iyidir
Evet annemde de öyle doğumda patlatmıslar suyu nişan gelmiş sancı olmuş ama su gelmemiş herkezde farklı farklı bu hamilelikde doğumdaGünaydınlar
Su meselesinden çok etkilenmişsiniz arkadaşlar ama herkesin suyu önceden gelecek diye bir şart yok, benim doğumlarda açılma 10 cm ulaşıp Doğum başlayınca ebeler açtılar keseyi suyu boşalttılar, kv hep söylerdi kızın suyu gelirmiş de oğlanın suyu gelmezmiş vs iki kız doğurdum su fln gelmedi
Doğum zamanı gelince annede ciddi bir hareket ve iş yapma heyecanı oluyor sürekli derleyip toplayıp temizlik yapma isteği fln oluyor çok ilginç, ben son günümde camlar silip perdeleri yıkayıp ütüleyip gecesinde Doğuma gitmiştimKıyamam ya kız bu kadar düşünme belki tam 40 da hatta 41 de gelecek ozamana kadar böyle geçer mi:)) doktor bana heran gelebilir gibi davrandığı halde ben bu kadar düşünmüyorum:)) ama bugün çok halsizim vücudum bi tuhaf bu bir belirtimi:)))))))))))))
Ohh ohh iyi ben yatayım ozaman daha:)))))) hasta olmakdan korkuyorum ya parmağımı oynatcak halim yok ama buraya yazıyorum yine:)))Doğum zamanı gelince annede ciddi bir hareket ve iş yapma heyecanı oluyor sürekli derleyip toplayıp temizlik yapma isteği fln oluyor çok ilginç, ben son günümde camlar silip perdeleri yıkayıp ütüleyip gecesinde Doğuma gitmiştimböyle durumları da çok arkadaşımdan dinledim son bir güç geliyor, senin halsizliğin belirti sayılmaz
Suyla alakası yok troidin canım genelde şekerden susama oluyor.TSH da 2 ve 2.5 arasında olması lazım diye biliyorum benim basından yüksek çıktığı için basından beri troid ilacı içi yorumPazartesi kontrolüm var benim deçok heyecanliyim bi de saglik ocağındaki kan testinde tsh 3.18 çıktı inşallah kötü bisey yoktur hiç de anlamam başıma da gelmedi daha önce...sabah kalktıgımda felaket susamış oluyorum bundan dolayı mi ki?
Üzerine olanları bende çok duydum, Rabbim gönlünüze göre verir insaAllahHanımlar merhaba size bi sorum olucak adet olmama rağmen kendimi hamileymişim gibi his ediyorum bizim ailede genetik annem ve ablalarim hamileyken adet görmüşler mümkün olabilir mi böyle bi durum duydunuz boyle biseyi yada siz de oyle oldumu tam rahim bölgem sişmiş acısını his ediyorum yani adet agrısı değil bu farkli bişey bide bu ay erken oldum
Doktor da ben iri yarı olduğum için herhalde sana benzicekler diyor canım inşallah böyle devam eder korkuyor insan ikiz olunca 30. Haftadan sonra geri kalacak aralarında fark açılacak diye. Senin minnosun da normal çok minyon da değilMaşallah canım çok güzel gelişimleri benimki 31+1 de 1545 di
Ben napicam pazartesiye kadar ne yiyip içeyim nasıl önlem alayim etkisi azaltilabilecek bisey değil mi? Ne gibi zararları var bi de ben geçen ay kan verip baktırmadım belki o zamandan beri varSuyla alakası yok troidin canım genelde şekerden susama oluyor.TSH da 2 ve 2.5 arasında olması lazım diye biliyorum benim basından yüksek çıktığı için basından beri troid ilacı içi yorum
Aynısı bende de var. belim 1 çizgi şeklinde ağrıyor ve üst bacak bölgemde de resmen adet ağrısı var, karnımda bir ağrı yok. inşallah bebek büyüdüğünden dolayı ağırlaştığımız için diyorum yoksa daha çok erken ya...Karnımın geneline ve belime yayılan bi ağrı bacaklarımada vıruyor adet sancısı gibi
Doğum sancısı düzenli olur. Düzenli aralıklarla vurur, ara verir, tekrar vurur. Dakika tut istersen ama ben sanmiyorum canımKızlar bi bakın ya belime böyle hafif vuran bi ağrı var bacağımada vuruyor ağrısı ve bebek çok hareketli normal mi
bide bu doğum sancısı nasıl oluyo tam olarak
Sıradaki şanslı kimdoğurcanı hisseden var mı başka??
Ya hanımlar su kaçağı olursa anlar mıyız acaba ? Ben sürekli çamaşır veya ped değiştiriyorum şimdiye kadar akıntı zannediyordum ama bgn içime şüphe düştü amniyotik su da olabilir mi diye Çamaşır ıslandı gibi olmuş ama işte idrar da olabilir tabi ki şüpheye düştüm korktum biraz. Kontrolüm pzt günü geç olur mu sizce o zaman sorsam ? Veya pedler varmış onlarla mı baksam
Pazartesi kontrolüm var benim deçok heyecanliyim bi de saglik ocağındaki kan testinde tsh 3.18 çıktı inşallah kötü bisey yoktur hiç de anlamam başıma da gelmedi daha önce...sabah kalktıgımda felaket susamış oluyorum bundan dolayı mi ki?
Ben napicam pazartesiye kadar ne yiyip içeyim nasıl önlem alayim etkisi azaltilabilecek bisey değil mi? Ne gibi zararları var bi de ben geçen ay kan verip baktırmadım belki o zamandan beri varallahım çok korkuyorum
Günaydınlar
Su meselesinden çok etkilenmişsiniz arkadaşlar ama herkesin suyu önceden gelecek diye bir şart yok, benim doğumlarda açılma 10 cm ulaşıp Doğum başlayınca ebeler açtılar keseyi suyu boşalttılar, kv hep söylerdi kızın suyu gelirmiş de oğlanın suyu gelmezmiş vs iki kız doğurdum su fln gelmedi
Doğum zamanı gelince annede ciddi bir hareket ve iş yapma heyecanı oluyor sürekli derleyip toplayıp temizlik yapma isteği fln oluyor çok ilginç, ben son günümde camlar silip perdeleri yıkayıp ütüleyip gecesinde Doğuma gitmiştimböyle durumları da çok arkadaşımdan dinledim son bir güç geliyor, senin halsizliğin belirti sayılmaz
Gecelik çok rahat ama lohusa olduğun için gitmene izin vermiyorlar bacaklardan farketmeden soğuk alırsın diye. O yüzden kendi bedeninden daha büyük almak lazım pijama altını canım. Benim ki yandan genisletmeliydi iyilik öyle almışım.Gecelikle mi rahat ettin pijama mi o konuya da bı el at kuzum
Evet canım evimize gidiyoruz Allah'ın izniyle. Perşembe günü dikisleri almak için çağırdı. Estetik dikiş yapmış hiç iz kalmayacakmis inşallah :) dikişler alinana kadar korse ve banyo yasak.Ben 42-50 bedenini bulabildim olur heralde işimi gorsunde flash mantikliymis taburcu oluyomusun bugün canım ben eve çıkacağımız zaman elim ayağıma dolasmisti çok heyecanlanmistim
No panik :) iyotlu tuz kullan canım yemeklerinde korkma çünkü artık bebeğin troid hormonu salgılıyor yani senden almıyor artık ilk başlarda tehlikeli olabiliyor doktorun gerek görürse pzt troid ilacı yazarBen napicam pazartesiye kadar ne yiyip içeyim nasıl önlem alayim etkisi azaltilabilecek bisey değil mi? Ne gibi zararları var bi de ben geçen ay kan verip baktırmadım belki o zamandan beri varallahım çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?