2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydınlar

Su meselesinden çok etkilenmişsiniz arkadaşlar ama herkesin suyu önceden gelecek diye bir şart yok, benim doğumlarda açılma 10 cm ulaşıp Doğum başlayınca ebeler açtılar keseyi suyu boşalttılar, kv hep söylerdi kızın suyu gelirmiş de oğlanın suyu gelmezmiş vs iki kız doğurdum su fln gelmedi

Ayy anca gelebildim oku oku bitmiyordu tabi yine okudukça gece 8 10 kere lavobaya kalktim her seferinde suyum gelecek mi diye bekledim yaa bende bi manyaklık var bence kendime zorla doğurtmassam iyidir
Kıyamam ya kız bu kadar düşünme belki tam 40 da hatta 41 de gelecek ozamana kadar böyle geçer mi:)) doktor bana heran gelebilir gibi davrandığı halde ben bu kadar düşünmüyorum:)) ama bugün çok halsizim vücudum bi tuhaf bu bir belirtimi:)))))))))))))

Evet annemde de öyle doğumda patlatmıslar suyu nişan gelmiş sancı olmuş ama su gelmemiş herkezde farklı farklı bu hamilelikde doğumda

Reactions: LaL
Doğum zamanı gelince annede ciddi bir hareket ve iş yapma heyecanı oluyor sürekli derleyip toplayıp temizlik yapma isteği fln oluyor çok ilginç, ben son günümde camlar silip perdeleri yıkayıp ütüleyip gecesinde Doğuma gitmiştim böyle durumları da çok arkadaşımdan dinledim son bir güç geliyor, senin halsizliğin belirti sayılmaz

Pazartesi kontrolüm var benim de çok heyecanliyim bi de saglik ocağındaki kan testinde tsh 3.18 çıktı inşallah kötü bisey yoktur hiç de anlamam başıma da gelmedi daha önce...sabah kalktıgımda felaket susamış oluyorum bundan dolayı mi ki?

Ohh ohh iyi ben yatayım ozaman daha:)))))) hasta olmakdan korkuyorum ya parmağımı oynatcak halim yok ama buraya yazıyorum yine:)))

Reactions: LaL
gün aymadi bugün bana, yağmur yağıyor kasvet bastı, midem tuhaf, karnım ağrıyor, hiç çalışasim yok akşam olsa bı an önce de eve gitsek :)

Suyla alakası yok troidin canım genelde şekerden susama oluyor.TSH da 2 ve 2.5 arasında olması lazım diye biliyorum benim basından yüksek çıktığı için basından beri troid ilacı içi yorum

Üzerine olanları bende çok duydum, Rabbim gönlünüze göre verir insaAllah

Maşallah canım çok güzel gelişimleri benimki 31+1 de 1545 di
Doktor da ben iri yarı olduğum için herhalde sana benzicekler diyor canım inşallah böyle devam eder korkuyor insan ikiz olunca 30. Haftadan sonra geri kalacak aralarında fark açılacak diye. Senin minnosun da normal çok minyon da değil

Suyla alakası yok troidin canım genelde şekerden susama oluyor.TSH da 2 ve 2.5 arasında olması lazım diye biliyorum benim basından yüksek çıktığı için basından beri troid ilacı içi yorum
Ben napicam pazartesiye kadar ne yiyip içeyim nasıl önlem alayim etkisi azaltilabilecek bisey değil mi? Ne gibi zararları var bi de ben geçen ay kan verip baktırmadım belki o zamandan beri var allahım çok korkuyorum

Karnımın geneline ve belime yayılan bi ağrı bacaklarımada vıruyor adet sancısı gibi
Aynısı bende de var. belim 1 çizgi şeklinde ağrıyor ve üst bacak bölgemde de resmen adet ağrısı var, karnımda bir ağrı yok. inşallah bebek büyüdüğünden dolayı ağırlaştığımız için diyorum yoksa daha çok erken ya...

Kızlar bi bakın ya belime böyle hafif vuran bi ağrı var bacağımada vuruyor ağrısı ve bebek çok hareketli normal mi
bide bu doğum sancısı nasıl oluyo tam olarak
Doğum sancısı düzenli olur. Düzenli aralıklarla vurur, ara verir, tekrar vurur. Dakika tut istersen ama ben sanmiyorum canım

Istersen doktora git için rahat etsin

Sıradaki şanslı kim doğurcanı hisseden var mı başka??

Milleti gaz getirme

Kokusu nasıl? Şu kaçağı olsa kokusundan belli eder kendini.

Hapşırırken falan çiş yapıyor olabilir misin? Ben yapıyorum hatta bazen yürürken bile yapıyorum farketmıyorum. Birine desem adım sidikliye çıkacak

Canım korkma 3.18 bu hafta için çok değil. 2 bucuk degeri ilk aylar icin gecerli. 3.50 yi geçmemesi gerekiyor son üç ayda. Seninki sınıra yaklaşmış, muhtemelen ilaç başlatır ya da takipte kalalım der. Endoktrin ya da dahiliye uzmanına gidersen daha iyi yorumlar. Sağlık ocağındakiler pek anlamayabiliyor

Ben napicam pazartesiye kadar ne yiyip içeyim nasıl önlem alayim etkisi azaltilabilecek bisey değil mi? Ne gibi zararları var bi de ben geçen ay kan verip baktırmadım belki o zamandan beri var allahım çok korkuyorum

Sakin ol. Dediğim gibi değerin alarm verilecek bir değer değil. 3.50 yi geçmemişsin .

Muhtemelen ilaç başlatacaklar ufak bir dozla. O ilacın da hiçbir yan etkisi yok

Yediklerine ictiklerinle ilgisi yok

Kv nin söylemi annemde ve bende tutmuş. Kızda su geldi. Oğlanda sancı nişan.

Kesinlikle buna da katılıyorum. Oğlum gelmeden önce yaptıklarımı bugün bile yapmıyorum.

Gecelikle mi rahat ettin pijama mi o konuya da bı el at kuzum
Gecelik çok rahat ama lohusa olduğun için gitmene izin vermiyorlar bacaklardan farketmeden soğuk alırsın diye. O yüzden kendi bedeninden daha büyük almak lazım pijama altını canım. Benim ki yandan genisletmeliydi iyilik öyle almışım.

Ben 42-50 bedenini bulabildim olur heralde işimi gorsunde flash mantikliymis taburcu oluyomusun bugün canım ben eve çıkacağımız zaman elim ayağıma dolasmisti çok heyecanlanmistim
Evet canım evimize gidiyoruz Allah'ın izniyle. Perşembe günü dikisleri almak için çağırdı. Estetik dikiş yapmış hiç iz kalmayacakmis inşallah :) dikişler alinana kadar korse ve banyo yasak.

No panik :) iyotlu tuz kullan canım yemeklerinde korkma çünkü artık bebeğin troid hormonu salgılıyor yani senden almıyor artık ilk başlarda tehlikeli olabiliyor doktorun gerek görürse pzt troid ilacı yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…