2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Deme öyle yaaaa Ben bugün çok dinamiktim

Kesinlikle öncesinde hazırla koy kenara canım. Evin yerleşmesi derken günler geçer agirlasirsin zor gelir
Herkes öyle demis canım ben de en kısa zamanda hazirlicam hem kıyafetleri hem doğum çantasını
Benim belimin ortasında ağrı canım. Adet ağrısı gibi hissetmiyorum. Tecrübesizlik işte bilemiyorum normal mi değil mi
Al benden de o kadar, ben de bilemiyorum malesef. Hayırlısıyla vaktinde dogursaydik bı dicem de bu sefer de bebislerin yazıydı disiydi vs..onlar baslicak
Net ile bile uğraşma mahallede vardır terzi nakışçı pikocu bişey
Ben öyle yaptırdım
İyi yapmışsın, benim şu an oturduğum yerde yok öyle bı yer çarşı pazar da gözüm yemiyo, eşime ismarladim o getirecek inşallah :)
Baktım sayfaya canım sağ ol, eşime ismarladim nasipse bayramda gelirken getirecek
Canım hazırla şimdiden yeni eve gidince dağ gibi isim olur ne nerde olur bilemezsin başın agrir
Nasıl gözümde buyuyo şu taşınma işi anlatamam ama hallet ez Allah'ın izniyle inşallah, oy birliğiyle taşınma işinden önce halletmeye karar verdim :)

Hastanelerde o pedlerden veriyorlar canım bence de git bı için rahat etsin.

Kızlar canım çok sıkkın ya kaç gündür annemle konuşmuyorum kendi kendime kadina tavir aldim,konuşasım yok ariyor cevap vermiyorum. Az önce 3 aramadan sonra açtım kimseyle konuşmak istemiyorum dedim kapattım ağlamamak icin kendimi zor tutuyorum

Can sıkmak yok kuzum hayırdır noldu ki

Neyden sıkkın canın kuzummm. Anneni uzme canımsın gurbettesın senı merak ederler

Can sıkmak yok kuzum hayırdır noldu ki
Ya bilmiyorum ama konuşasim yok kimseyle. Ailem bana çok yakın oturuyorlar 2-3 dakika yürüme mesafesi,her gün arar annem,her gün ordayim ama son 3 gündür ne ariyorum,ne cevap veriyorum nede gidiyorum niye böyleyim bilmiyorum hiç bir yanlışta yapmadi ki kadıncağız

Neden canım ufakta olsa bişey mi yaşadınız yoksa sebepsiz mi
Banada oluyor öyle arada ikndi vakti gözlerim doldu ağladım 1 saat sonra sevenleri sevdiğine vermediler vermediler çıkı çıkı diye göbek atıyodum eşimde diyo iyi misin

Hahahhaha benden delisi de var çok şükür yok valla bisey yaşanmadı

Bu ara üstüme deli tanımıyorum
Ozaman olur canım kolay değil can taşıyoruz tedirginliklerimiz var duygular şellaleeeee içinden geldiği gibi davran rahatla
Gerçekten son bir kaç gündür belim,sırtım agriyor kasiklarim ayni sekilde. Oğlumun ağırlığını idrar keseminde üstünde hissediyorum sürekli bunlarla uğraşıyorum

Al benden de o kadar kimseyle konusmak istemiyorum ama bi yandan da içim dolu dolu. Bir ağlayasım var bir canımmsıkkın anlatamam sebebi hormonlar bellilki ama yine de nasıl üstesinden geliriz hicbir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…