Deme öyle yaaaa Ben bugün çok dinamiktimDoğum zamanı gelince annede ciddi bir hareket ve iş yapma heyecanı oluyor sürekli derleyip toplayıp temizlik yapma isteği fln oluyor çok ilginç, ben son günümde camlar silip perdeleri yıkayıp ütüleyip gecesinde Doğuma gitmiştimböyle durumları da çok arkadaşımdan dinledim son bir güç geliyor, senin halsizliğin belirti sayılmaz
Herkes öyle demis canım ben de en kısa zamanda hazirlicam hem kıyafetleri hem doğum çantasınıKesinlikle öncesinde hazırla koy kenara canım. Evin yerleşmesi derken günler geçer agirlasirsin zor gelir
Al benden de o kadar, ben de bilemiyorum malesef. Hayırlısıyla vaktinde dogursaydik bı dicem de bu sefer de bebislerin yazıydı disiydi vs..onlar baslicakBenim belimin ortasında ağrı canım. Adet ağrısı gibi hissetmiyorum. Tecrübesizlik işte bilemiyorum normal mi değil mi
İyi yapmışsın, benim şu an oturduğum yerde yok öyle bı yer çarşı pazar da gözüm yemiyo, eşime ismarladim o getirecek inşallah :)Net ile bile uğraşma mahallede vardır terzi nakışçı pikocu bişey
Ben öyle yaptırdım
Baktım sayfaya canım sağ ol, eşime ismarladim nasipse bayramda gelirken getirecekkuzumK ben bu sayfadan tül keselerden aldım kuzum boy boy
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Nasıl gözümde buyuyo şu taşınma işi anlatamam ama hallet ez Allah'ın izniyle inşallah, oy birliğiyle taşınma işinden önce halletmeye karar verdim :)Canım hazırla şimdiden yeni eve gidince dağ gibi isim olur ne nerde olur bilemezsin başın agrir
Allahım bu ne böyle masallahhh çok çok tatlı masallahhh kuzuyaBu da yakışıklı oğlumun fotosu
Aynı ablasına benziyor Eki Görüntüle 2272368
Hastanelerde o pedlerden veriyorlar canım bence de git bı için rahat etsin.Tokat’ta yım ben görümcem de burada eczacı bulamadı depolarda bile.yarın dr a gideceğim emin olamadım. İşyerinde 23 haftada birinin de böyle az az gelmiş sonra birden gelmiş serum ve istirahat almış erken Doğum riski oluşmuş. Korktum o yüzden doktoruma danıştım yarın gel dedi pzt yi bile beklemeyeceğim. Netten spariş edeceğim ama o pedleri de ilerde de lazım olabilir .şüphede kalmak çok kötü.
Yerim o minik elleri ya kuzuların hepsi çok güzel masallahTek alabildiğimiz görüntüsü bu oldu
23 haftalıkken oda... Yani olabildiğince kapatmış kendini 2 eliyle birden
Eki Görüntüle 2272371
Gecen hocanin birini de dinledim canim altin diyo idiAltın değil kuzum gümüş.
Hatta sey demisti altin degilde baska seyler.dagitanlarda olabiliyo diye belki ondan sende.gumus diye biliyosunAltın değil kuzum gümüş.
Can sıkmak yok kuzum hayırdır noldu kiKızlar canım çok sıkkın yakaç gündür annemle konuşmuyorum kendi kendime kadina tavir aldim,konuşasım yok ariyor cevap vermiyorum. Az önce 3 aramadan sonra açtım kimseyle konuşmak istemiyorum dedim kapattım ağlamamak icin kendimi zor tutuyorum
Neyden sıkkın canın kuzummm. Anneni uzme canımsın gurbettesın senı merak ederlerKızlar canım çok sıkkın yakaç gündür annemle konuşmuyorum kendi kendime kadina tavir aldim,konuşasım yok ariyor cevap vermiyorum. Az önce 3 aramadan sonra açtım kimseyle konuşmak istemiyorum dedim kapattım ağlamamak icin kendimi zor tutuyorum
Ya bilmiyorum ama konuşasim yok kimseyle. Ailem bana çok yakın oturuyorlar 2-3 dakika yürüme mesafesi,her gün arar annem,her gün ordayim ama son 3 gündür ne ariyorum,ne cevap veriyorum nede gidiyorumCan sıkmak yok kuzum hayırdır noldu ki
Neden canım ufakta olsa bişey mi yaşadınız yoksa sebepsiz miKızlar canım çok sıkkın yakaç gündür annemle konuşmuyorum kendi kendime kadina tavir aldim,konuşasım yok ariyor cevap vermiyorum. Az önce 3 aramadan sonra açtım kimseyle konuşmak istemiyorum dedim kapattım ağlamamak icin kendimi zor tutuyorum
Canım annemde burda zaten 2-3 dakika uzaktalar. Hic bisey de yapmadi garibim ama hic konuşasım yokNeyden sıkkın canın kuzummm. Anneni uzme canımsın gurbettesın senı merak ederler
Hahahhaha benden delisi de var çok şükürNeden canım ufakta olsa bişey mi yaşadınız yoksa sebepsiz mi
Banada oluyor öyle arada ikndi vakti gözlerim doldu ağladım 1 saat sonra sevenleri sevdiğine vermediler vermediler çıkı çıkı diye göbek atıyodumeşimde diyo iyi misin
Bu ara üstüme deli tanımıyorumHahahhaha benden delisi de var çok şüküryok valla bisey yaşanmadı
Şimdiden lohusa sendromuna mı girdin neCanım annemde burda zaten 2-3 dakika uzaktalar. Hic bisey de yapmadi garibim ama hic konuşasım yok
Gerçekten son bir kaç gündür belim,sırtım agriyor kasiklarim ayni sekilde. Oğlumun ağırlığını idrar keseminde üstünde hissediyorum sürekliBu ara üstüme deli tanımıyorum
Ozaman olur canım kolay değil can taşıyoruz tedirginliklerimiz var duygular şellaleeeee içinden geldiği gibi davran rahatla
Ay deme kız daha erkenŞimdiden lohusa sendromuna mı girdin ne
Hadi ara anneni
Al benden de o kadar kimseyle konusmak istemiyorum ama bi yandan da içim dolu dolu. Bir ağlayasım var bir canımmsıkkın anlatamam sebebi hormonlar bellilki ama yine de nasıl üstesinden geliriz hicbir fikrim yokYa bilmiyorum ama konuşasim yok kimseyle. Ailem bana çok yakın oturuyorlar 2-3 dakika yürüme mesafesi,her gün arar annem,her gün ordayim ama son 3 gündür ne ariyorum,ne cevap veriyorum nede gidiyorumniye böyleyim bilmiyorum hiç bir yanlışta yapmadi ki kadıncağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?