2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
kızlar hem baston hem anakucağı olan hangi markalar var bebek arabalarında?

Haklısın cnmda panik yapılcak bişey yok rahat olalım diye diyorum bnde korkarsak panik oluruz
Geneli biraz kötü anlatmışsın ya canım o yüzden dedim
Yani herkesin deneyimi farklı bence normal doğumu da bazısı çok kötü deneyimlemiş oluyor epidurali de geneli de sezeryani komple de
Ya da tam tersi
Bizi endişelendiren genelde bu genellemeler oluyor maalesef her konuda

Ben daha önce bi 5 kez anestezi almışımdır cnm,uyanıp da kötü oldupu. Hiç olmadı aksine benş hep rahatlatan bişi olmuştur. Doğumda farklı olmuyordur herhalde? Epiduralda sadece acı olayı diil, asıl korktuğum o an...

E ozaman neden epidurelde diretiyolar madem 5 kez oldunuz bişey olmadı

Günaydınnn
İyi pazarlar herkese tiroid ilacını içip geri yatacağım uyudukca uyuyacağım nihahahahakızım gelmeden enerji toplamam lazım , hergun güzel enerji yolluyorum evrene benim kızım akıllı olacak annesiyle güzel güzel uyuyacak güzel emecek oohh tatlış kızım benimŞimdi işi olmayanlar kücük cocuğu kahvaltı beklemeyneler hadi lütfen grup olarak uyuyoruzz geri yatın

Canım ben bilip gördüğümü anlattım Türkiye de bi anket yapmadım:))) doktorda değilim:)) ben 2 si arasında kalsam epidureli secerim hepsi bu

Günaydın hanımlar,
Kilo konusu konuşulmuş. 53.5 la hamile kaldım. 69.4 du en son doğuma girmeden önce. Eve geldiğimde yani 2 gün sonra 6.5 kilo gitti. Sonra her gün bir kilo gitti ve 57 kiloda sabitlendim. Çünku emzirirken tatlı yeme isteği çok oluyor. Kilo bile alınabilir eğer dikkat edilmezse. Sonra sadece akşam dikkat ederek belli bir saatten sonra yeme içmeyi kestim sadece eski kiloma 4-5 ayda geri döndüm. Sonra bebek peşine koşmaktan 51 kiloya kadar düştüm. Bebeğim 15 aylıkken tekrar hamile kaldım 53.5 kilo ile. Yine 16+ larda tamamlarım gibi. Ama gider o kilolar da yeter ki emzirelim. Bir de çatlak olmasa ne güzel olur..

Canım ben bilip gördüğümü anlattım Türkiye de bi anket yapmadım:))) doktorda değilim:)) ben 2 si arasında kalsam epidureli secerim hepsi bu
Tabi ki bildiğini anlattın anket yapmadın dr da değilsin bildiğim kadarıyla pelincim de hani diypruz ya hep burda kötü deneyimlerimizi ya da duyumlarımızı pek anlatmayalım diye o yüzden dedim ben çünkü bu işte tek doğru yok
İnsan çok aşırı etkileniyo hiç yaşamayanlar bilmeyenler özelikle
Sen bilirsin yine de ne diyim

Sanırım aynı şeyden korkuyoruz Merve
O hisler beni endişenlendiriyor ama bakıyorum herkeste yapıyor epidural ve spinal bilmiyorum hala aynı mı süreç ama öncesinde anestezi uzmanı gelip konuşmuştu benimle yönteme o karar vermişti endişemi görünce
Geneli sorunsuz yaşayanlardanım bende

Al bendende okadar gece uyuyamıyorum sabah tiroid hapını aldıktan sonra 1/1,5 saat deviriyorum vicdanım hiç rahat değil ama sabahları çok iştahsız ve tembel oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…