Ben dogumdan 2saat sonra 12kilo gittigini gorunce çook mutlu olmuştum. Inşallah kolayca veririz kilolariAy inşallah hepimiz veririz aldıklarımızı demek ki herkezin farklı oluyor verme süreci
Geneli biraz kötü anlatmışsın ya canım o yüzden dedimHaklısın cnmda panik yapılcak bişey yok rahat olalım diye diyorum bnde korkarsak panik oluruz
tommybaby, baby2go, baby max, pierre cardin, sunny baby, beneto. Bunlar aklıma gelenlerkızlar hem baston hem anakucağı olan hangi markalar var bebek arabalarında?
Ben daha önce bi 5 kez anestezi almışımdır cnm,uyanıp da kötü oldupu. Hiç olmadı aksine benş hep rahatlatan bişi olmuştur. Doğumda farklı olmuyordur herhalde? Epiduralda sadece acı olayı diil, asıl korktuğum o an...Canım yok tabi korkulcak yanı birşey hiseetmiyorsun ki uzunda sürmüyor zaten he ben doğurmadım da ablama bizzat şahit oldum anestezi hiç iyi birşey değil uyandığında kendini kötü hissediceksin miden bulanıcak vs vs çok riski var canım.
kızlar hem baston hem anakucağı olan hangi markalar var bebek arabalarında?
Ay çok güzel, keşke benim de olsaBen dogumdan 2saat sonra 12kilo gittigini gorunce çook mutlu olmuştum. Inşallah kolayca veririz kilolari
E ozaman neden epidurelde diretiyolar madem 5 kez oldunuz bişey olmadıBen daha önce bi 5 kez anestezi almışımdır cnm,uyanıp da kötü oldupu. Hiç olmadı aksine benş hep rahatlatan bişi olmuştur. Doğumda farklı olmuyordur herhalde? Epiduralda sadece acı olayı diil, asıl korktuğum o an...
İnsülin almadığım gün boş benim içinGünaydın kızlarGüne insülinle başladım kahvaltıyı bekliyorum.
Artık bitti o dizi de bana gına geldi İstanbullu gelindenİstanbullu gelin izledim resmen başıma ağrı girdi ya
Kendimize eziyet etmekte üstümüze yok
Canım ben bilip gördüğümü anlattım Türkiye de bi anket yapmadım:))) doktorda değilim:)) ben 2 si arasında kalsam epidureli secerim hepsi buGeneli biraz kötü anlatmışsın ya canım o yüzden dedim
Yani herkesin deneyimi farklı bence normal doğumu da bazısı çok kötü deneyimlemiş oluyor epidurali de geneli de sezeryani komple de
Ya da tam tersi
Bizi endişelendiren genelde bu genellemeler oluyor maalesef her konuda
Tabi ki bildiğini anlattın anket yapmadın dr da değilsin bildiğim kadarıyla pelincim de hani diypruz ya hep burda kötü deneyimlerimizi ya da duyumlarımızı pek anlatmayalım diye o yüzden dedim ben çünkü bu işte tek doğru yokCanım ben bilip gördüğümü anlattım Türkiye de bi anket yapmadım:))) doktorda değilim:)) ben 2 si arasında kalsam epidureli secerim hepsi bu
Sanırım aynı şeyden korkuyoruz MerveBen daha önce bi 5 kez anestezi almışımdır cnm,uyanıp da kötü oldupu. Hiç olmadı aksine benş hep rahatlatan bişi olmuştur. Doğumda farklı olmuyordur herhalde? Epiduralda sadece acı olayı diil, asıl korktuğum o an...
Al bendende okadar gece uyuyamıyorum sabah tiroid hapını aldıktan sonra 1/1,5 saat deviriyorum vicdanım hiç rahat değil ama sabahları çok iştahsız ve tembel oluyorumGünaydınnn
İyi pazarlar herkesetiroid ilacını içip geri yatacağım uyudukca uyuyacağım nihahahaha kızım gelmeden enerji toplamam lazım , hergun güzel enerji yolluyorum evrene benim kızım akıllı olacak annesiyle güzel güzel uyuyacak güzel emecek oohh tatlış kızım benim Şimdi işi olmayanlar kücük cocuğu kahvaltı beklemeyneler hadi lütfen grup olarak uyuyoruzz geri yatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?