2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yavrum düşünme ya benimkide öyle napalım güzel düşün şekerde normalmiş bak
Canım zaten Dr 2900 diyince direk aklıma sen geldin doktorumda yoğundu hiç bişey soramadım bişey olmaz demi diyip durdum bebek şekerden etkilendiği için kilo alıyorsa ne oluyormuş senin Dr bişey soyledimi

Boyu uzun olucak galiba Maşallah canım

Günlerimiz ayni seninle

Ultrasondaki hafta ölçümleri nasıl cikiyor canım

Ben de 40 dk yürüdüm bi güzel pancar gibi kızarıp geldim 1 de de gebe okuluna gideceğim inşallah

Maşallah kilosu çok güzel sağlıkla doğsun inşallah

bende pazar günü varya koltuk sildim ev sildim süpürdüm bi balkon camı sildim, balkonları yıkadım :)) baya bi enerjiktim. sonra blop diye şiştim :)) kendimi çok yorduğum için. ama çok iyi hissettirdi. bebiş gelmeden yapmak lazım hepsini

Canım zaten Dr 2900 diyince direk aklıma sen geldin doktorumda yoğundu hiç bişey soramadım bişey olmaz demi diyip durdum bebek şekerden etkilendiği için kilo alıyorsa ne oluyormuş senin Dr bişey soyledimi
Şekerdense erken doğum riski oluyor birde bebek doğduğunda bebeğe müdahale etmek gerekebiliyormuş şekeri düşük doğuyormus galiba.

Aynı gün doğum yapıcaz ozaman benimde 24 haziran

işe yarıyorsa bende denicem bu akşam. yıkayıp ütülediğim kıyafetlere dün akaşm bir baktım dolap kokusu sinmiş halbuki o kadar havalandırmıştım Başka yöntemleri olan varsa bi el atsın
Kahve koysak türk kahvesi
Bu seferde kahve kokar mı ki
Buzdolabı kokusunu çok güzel alıyo kahve ama bilemedim

Devlet hastanesinde doğum yapacak a dostlaar
Gebe eğitimine katılmanın zorunlu oldugu yazıyor panolarda.ben hiç katılmadım orada doğum yapamayacakmıyım yanı
Aynen
Benim gittigim devlettede oyle bi uygulama başlatmişlar

Gebe okuluna kayit olmayan nstye giremiyor almıyolar

Dedigin cok mantiklı geldi bana
Cuma gunu gidince soruyum bari
kurstan sertifika almayanları doğuma almassalar hiç şaşirmam

Öhöm öhöm Hazır sizleri çok özlemişken, vee balımın biri benden bahsetmişken (!) geleyim dedim
Gezmek sayılır mı bitanesi? Yoksa baya bildiğin iş falan mı geçerli
Nerdesin kız sen
Yazıcaktı. Bugün sana sabah aklımdan geçtin

Valla bende o hamarat temmuz anneleri grubuna dahil değilim
Bi koltuktan kalkıp diğerine yatıyorum

Kız size noluyo bu ara böyle
Kendimi kötü hissetmeye başlıyorum artık ben niye böyle cıvık şey gibi yayılıyorum böyle yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…