canım ben beyaz sirkeli su ile sildim akşamları da 2 şer saat havalandırdım pencereleri açıp 3 4 gün, koku falan kalmadı
hoş geldin canımcım
şekerine dikkat et çok canım riske atma.. bebekte iriliğe yol açıp erken doğuma sebep oluyor diye bilirken bir de sanırım bazı doğanlarda solunum sıkıntısı olabiliyormuş.. bende de gebelik şekeri çıktı diyetle kontrol altına alındı şimdilik normal değerlerde gidiyor.. istersen diyet listemi sana atabilirimCanım zaten Dr 2900 diyince direk aklıma sen geldin doktorumda yoğundu hiç bişey soramadım bişey olmaz demi diyip durdum bebek şekerden etkilendiği için kilo alıyorsa ne oluyormuş senin Dr bişey soyledimi
Sevgili sıcak basan anneler ben ettim siz etmeyin yanıyorum diyip klimaları köklemeyin...4 gündür berbat şekilde hastayım. ateşim çıkınca sadece minosete izin verdi doktorum o kadar. sinüslerim dolu baş ağrısından yatamıyorum nefes alamıyorum yemek yiyemiyorum. Bebeğim sürpriz yapmaz inşallah en çok ondan korkuyorum, doktor derin nefes al dese neremden nefes aldığım belli değil
Bana ablam almışKızlar kehribar kolye kullanmayı düşünen var mı?
Evet benim gittigim hastanede de nst odasının kapısınada asmıslar ama ben girdimAynen
Benim gittigim devlettede oyle bi uygulama başlatmişlar
Gebe okuluna kayit olmayan nstye giremiyor almıyolar
Dedigin cok mantiklı geldi bana
Cuma gunu gidince soruyum bari
kurstan sertifika almayanları doğuma almassalar hiç şaşirmam
Parmağını mi emiyor bu kuzuDun kontrol vardi bi de son adetime gore 31+3 ve 43cm 2011gr büyüyoruz
Bende ondan almayı düşünüyorum canımBana ablam almış
Organik instagramda sayfası var totsandmore organik bebek diye
Dinlene dinlene yap bari, baya iş yapmışsın, daha da yapmayı planlıyorsun
Öhöm öhömHazır sizleri çok özlemişken, vee balımın biri benden bahsetmişken (!) geleyim dedim
Gezmek sayılır mı bitanesi? Yoksa baya bildiğin iş falan mı geçerli
Ilk dozumu 24.haftada oldumKızlar tetanoz asısı olmayan var mı
Bana doktorum riskli haftaları geçelim öyle yapalım demişti. İlk hamileliğimde tek doz olmustum. Bizim saglık ocagı artık tek doz yapılıyor demişti. Yine tek doz olacaktım ama doktor oyle deyınce kaldı. Şimdi de aklıma takıldıIlk dozumu 24.haftada oldum
Ikinci doz icin 28de bidaha gitmem lazimdi ama vurulmak istemediğim için gitmedim
Sen vuruldun mu canim
Kızlar tetanoz asısı olmayan var mı
Benimde riskliydi diye bekledik korka korka 24te yaptirdım ama Sonra bidaha cesaret edemedim yaptırmayaBana doktorum riskli haftaları geçelim öyle yapalım demişti. İlk hamileliğimde tek doz olmustum. Bizim saglık ocagı artık tek doz yapılıyor demişti. Yine tek doz olacaktım ama doktor oyle deyınce kaldı. Şimdi de aklıma takıldı
Neden canım ben de aslında gerekli olmadıgını okudum ama insanın içine suphe duşuyor. Bir de bebek hareketlerini de azaltıyor.ben olmadım olmayı da düşünmüyorum
Aynen canım evde dogumlarda gerekli diye okudum ama yine de aklım takıldıBenimde riskliydi diye bekledik korka korka 24te yaptirdım ama Sonra bidaha cesaret edemedim yaptırmaya
Bi sorun olucagini zannetmiyorum canım
Cok cok onemli bisey olsa doktorlar sürekli söyler mutlaka yaptır der
Benimde doktorum cok önemsemedi
Bikaç kere yaptirabilirsin dedi o kdar ustunde durmadı cok
Bana doktorum riskli haftaları geçelim öyle yapalım demişti. İlk hamileliğimde tek doz olmustum. Bizim saglık ocagı artık tek doz yapılıyor demişti. Yine tek doz olacaktım ama doktor oyle deyınce kaldı. Şimdi de aklıma takıldı
eee öyle şeymi olur, bende katılamadım yapacak birşey yok valla doğuracağız mecburDevlet hastanesinde doğum yapacak a dostlaar
Gebe eğitimine katılmanın zorunlu oldugu yazıyor panolarda.ben hiç katılmadım orada doğum yapamayacakmıyım yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?