2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar kapı süsümüz nasıl olmuş Eki Görüntüle 2273487

Harika, benimde yaptırmak istediklerimin arasında hala karar veremedim.Hem kapı süsü olsun hemde duvarında kalsın istiyorum.İnşallah bende karar verip yaptırabilirim. Fiyat olarak nasıl ?

Ah o kilitli poşet davası, okuyunca çok güldüm. Demek bizden başkaları da varmış. İnat etti aldırtmadı bana çok abartıyorsun buzdolabı poşeti neyine yetmiyor diye

Teşekkürler 110 lira fiyatı

Günaydın kızlar sizinde bebek hareketsizliginizden endiselendiginiz oluyor mu ? Biliyorum normal ama genede iyi mi acaba diye düşünmeden kendimi alamiyorum

Teşekkürler 110 lira fiyatı
canım güle güle kullan, ben de bunların ışıklısına bakıyordum hatta direk pilli olsun istedim prize kablo uzanmama sıkıntısı olmasın diye. sonra baktığım sayfadaki bayanın titz olmadığına kanaat getirdim ve vazgeçtim:)) sen nerden aldın canım

Yeni dolap kokusunu gidermek için özellikle alıp kullandığınız bir şey var mı ? Havalandırmak çok uzun zaman kaybettiriyor. Sirkeli su ile silin deniyor ama onuda sonuç olarak havalandırmak gerektirecek. Çalıştığım için camı açık bırakıp gidemiyorum. Belki pratik bir çözüm geliştirmişsinizdir :)

Günaydiiinnn.Saat 9 da bi telefonla uyandırıldım oğlumla beraber.Çorum jandarmadan arıyorum Tarık..... aramıştım diyor karşıdaki ben şok.Yanlis numara dedim kusura bakmayın dediler kapattık.Yarim saat sonra biri daha aradı.Corum bilmem nerenin muhtariyim Tarıkla görüşebilir miyim diyo Beyefendi Tarık diye birini tanımıyorum bu numara bana ait az öncede aradılar.Benim Çorum'la Tarikla alakam yok dedim.Adam kusura bakma dedi kapattık.Bekliyorum şimdi Tariğin annesigil falan da arayacak mi Sabah sabah aksiyon

Yok bu çocuğun hareketleri benim canımı sıkıyor gerçekten yine yok ortada Allahım bugün kontrole gitmesem doktora uçucam o derece
Dün bende aynı panik havasındaydım meylen.Strese girdikçe daha az hareket ediyorlar. Kontrolden sonr akafam rahatladı çocuk da rahatladı ve eskisi gibi olmasada hareketlerine başladı. Yön değiştirdikleri zaman vücudun tekrar o hareketleri anlaması zaman alıyormuş. Bizim kızda sürekli kıpır kıpırken birden yavaşlaması hatta bana göre durması korkutmuştu.
Muzlu süt falan varsa içiver sen

Bardağa süt koyup dolaba bırakan vardı. Kokuyu çekiyormuş

Yakın zamanda bende yazmıştım hatta buraya. Bütün gün en ufak bir hareket hissetmedim soluğu doktorda almıştım. poposunu kalça kemiklerimin arasına oturttuğu için bacaklarının hareketleri kısıtlanmış o yüzden benim hissedeceğim kadar hareket olmamış. Tabi yinede kontrolü elden bırakmamak lazım ama çok panik etmemek gerekirmiş. Şimdi daha rahatım mesela bekliyorum yatıyorum hissetmeye çalışıyorum. Minicik bir hareket hissedersem tamam diyorum, dinlemiyorum kendimi. Gerçekten stres olduğunuzda varsa da olan hareketi anlamıyorsunuz garip bir döngü. Bana doktorum steteskop ile kalp atışlarını dinleyebilirsin böyle durumlarda dedi. Hemen edindim bir tane :)

Ah canım kıyamam, selam verdim borçlu çıktım derler ya :) Gece gece aksiyon olmuş :):) Eline sağlık, kuzuna da can olsun kan olsun yediklerin, kontrolun bugün değil mi???
Oh Oh huyundan da, oh oh suyundan da koy koy :):) Aynısı bende de var :):) Hatta bonusları da var, yeni ameliyat olmuş bakıma muhtaç bir adet eş :) Karında 1 bebek daha fazla :) Ve ben 30 haftada aldım çalışabilir raporunu :)
Dayanabildiğim kadar dayanmayı planlıyorum, doğum sonrasına çok daha ihtiyacım olacak izine. Zaten bayramda 10 gün iznimiz olacak, sonra bi 5 gün daha çalışabilirsen çalış da bari öyle ayrıl. ordan bi 2 hafta karın olur.
Of karamel maşallahhh :):):):) Kız 2 makine ütü nedir :):):) Bizim çıtamızı Kaf dağına çıkarma, akıllı ol :):):) benim bebişler her yerde :) yandık valla 1 ay daha :)
Günaydın kızlar 6da gözümü açtım
Günaydın compengciğim, kuzu aynıyız ya Ben bir de her saat başı uyanıyorum ya Çok çişim geliyor.

Valla canım dün yemek yedikten sonra Bi iki kıpırdandı eski hallerine dönmicek ben anladım 2 3 vurursa amenna şuan kahvaltı yaptım yine oynuyo çok şükür

Selam kızlar :):) Havalar güzel gidiyor, modum da yüksek bu aralar, hepimiz keyifle son zamanlarımızı geçiririz inşallah. Artık iş yerinde de günü gününe işlerimi bitirmeye çalışıyorum, ne olur ne olmaz diye :):) Mesela bugün 5 rapor yazmam lazım, 2 de bireysel görüşmem var puff

Günaydın kızlar sizinde bebek hareketsizliginizden endiselendiginiz oluyor mu ? Biliyorum normal ama genede iyi mi acaba diye düşünmeden kendimi alamiyorum
benimki hiç durmuyor kuzu o yüzden rahatım, şekerli birşeyler ye kahve iç falan kuzu, çok tedirginsen bi doktora git, artık büyüdüler ya çok tekme gibi olmuyor hareketleri

Valla canım dün yemek yedikten sonra Bi iki kıpırdandı eski hallerine dönmicek ben anladım 2 3 vurursa amenna şuan kahvaltı yaptım yine oynuyo çok şükür
Ohhh şükürler olsun biraz daha rahat olup pozitif olmak önemli sanırm. Doktorum herhangi bir şüphende hastaneye gelmekten kaçınma NST de bakarlar her türlü artık son düzlükteyiz dedi bana biraz daha güven verdi. Yoksa ben çok mu evhamlıyım diyerek gitmiyordum kendime işlence ediyordum.

Eşim de seninle aynı fikirde. Bayram tatili bir geçsin bakalım. Başlıcam muhtemelen doğum iznine.

Izleme canım ya ben hiç bakmadım. Annem izlemiş bugün. Komaya girmiş nerdeyse kadın
Ya açıp izlediğim program değil
İnstagramda herkes paylaşınca konuyu merak ettim de haberim oldu maalesef
Açmaz olaydım haber sayfasını

ahahahah steteskop ile bende dinledim hatta dün nst de duyduğum seslerle aynı diye şaşırdım En doğrusu sakin kalmak ah bir başarabilsek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…