- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Günaydın compengciğim, kuzu aynıyız yaBen bir de her saat başı uyanıyorum ya Çok çişim geliyor.
Bende onu izliyorum bugünYa açıp izlediğim program değil
İnstagramda herkes paylaşınca konuyu merak ettim de haberim oldu maalesef
Açmaz olaydım haber sayfasını
işe yarıyorsa bende denicem bu akşam. yıkayıp ütülediğim kıyafetlere dün akaşm bir baktım dolap kokusu sinmiş halbuki o kadar havalandırmıştımBaşka yöntemleri olan varsa bi el atsın
Yeni dolap kokusunu gidermek için özellikle alıp kullandığınız bir şey var mı ? Havalandırmak çok uzun zaman kaybettiriyor. Sirkeli su ile silin deniyor ama onuda sonuç olarak havalandırmak gerektirecek. Çalıştığım için camı açık bırakıp gidemiyorum. Belki pratik bir çözüm geliştirmişsinizdir :)
tam dr a giysem mi diye düşünmeye başlıyorum ki hafif bi kıpırtı oluyo vazgeçiyorum . Ters dönmeden önce sürekli hareket ediyordu dondu hareketler azal di da azal di aslında tam büyüdü güçlendi bi vursa ziplatmasi lazim . Zıplatsa ona da şikayet ederim gerçi acitiyo diyebenimki hiç durmuyor kuzu o yüzden rahatım, şekerli birşeyler ye kahve iç falan kuzu, çok tedirginsen bi doktora git, artık büyüdüler ya çok tekme gibi olmuyor hareketleri
Güzel haberlerle gel inşallah. Bize yaz hemen :)Bugün bizimde görüş günümüz kızlar , eşimin dedesinin rahatsızlanması sebebiyle 2 hafta gecikmeli olarak gidicez kontrole.
Oğluşumu bayaa özledim artik son duzlukte hepimizin heyecan doruktaa
soğuk suyu ilk defa duydumBebeğin hareketlenmesi için soguk su da içebilirsiniz kızlar
Kolay gelsin canım. Olmasın tabi ama Ben de her an bir şey olabilir gibi okulla ilgili son gün işlerini bile yaptım. Ayarladım. Günlü birkaç şey kaldı.Selam kızlar :):) Havalar güzel gidiyor, modum da yüksek bu aralar, hepimiz keyifle son zamanlarımızı geçiririz inşallah. Artık iş yerinde de günü gününe işlerimi bitirmeye çalışıyorum, ne olur ne olmaz diye :):) Mesela bugün 5 rapor yazmam lazım, 2 de bireysel görüşmem var puff
Harika, benimde yaptırmak istediklerimin arasında hala karar veremedim.Hem kapı süsü olsun hemde duvarında kalsın istiyorum.İnşallah bende karar verip yaptırabilirim. Fiyat olarak nasıl ?
Ah o kilitli poşet davası, okuyunca çok güldüm. Demek bizden başkaları da varmış. İnat etti aldırtmadı bana çok abartıyorsun buzdolabı poşeti neyine yetmiyor diye
Neslinin eline mi yaptırdın canım bende Ankara'da 50₺ye ham halini alıp kendim boyamak istiyorumTeşekkürler110 lira fiyatı
Oh Oh huyundan da, oh oh suyundan da koy koy :):) Aynısı bende de var :):) Hatta bonusları da var, yeni ameliyat olmuş bakıma muhtaç bir adet eş :) Karında 1 bebek daha fazla :) Ve ben 30 haftada aldım çalışabilir raporunu :)
Dayanabildiğim kadar dayanmayı planlıyorum, doğum sonrasına çok daha ihtiyacım olacak izine. Zaten bayramda 10 gün iznimiz olacak, sonra bi 5 gün daha çalışabilirsen çalış da bari öyle ayrıl. ordan bi 2 hafta karın olur.
Oh ellerine sağlık, peki seminere katılacak mısın? Yoksa izin başlıyor mu?Kolay gelsin canım. Olmasın tabi ama Ben de her an bir şey olabilir gibi okulla ilgili son gün işlerini bile yaptım. Ayarladım. Günlü birkaç şey kaldı.
hahahaha :) Dengesiz hamişler kulubüne hoşgeldiniz :):)Dun aksam yorgunluktan boraz serzeniste bulundum. sabah da bir enerji geldi hop oturup hop kalkıyorum:).
Aşırı dengesiz style
Dinlene dinlene yap bari, baya iş yapmışsın, daha da yapmayı planlıyorsunGrubun en tembeli olaraktan sınavların bitmesinin rahatlığı ile dün hizimi alamadim butun evi topladım sildim süpürdüm.3 makine çamaşır katladım.Ev yapımı limonata ve vişne suyu yaptım.3 çeşit de yemek yaptım kocaya.4 yaşındaki oğlumla ilgilenmeyi saymıyorum bile.Bugunde o sepet sepet çamaşırları ütülüyorum.Gardrop ve çekmeceleri boşaltıp duzenleyecegimTembel pakizeden selamlar saygılar
Semineri de içine alıyor. 28 Haziranda Çalışamaz oluyorum. Tabii bir şey olursa önce ayrılırım.Oh ellerine sağlık, peki seminere katılacak mısın? Yoksa izin başlıyor mu?
hahahaha :) Dengesiz hamişler kulubüne hoşgeldiniz :):)
Öhöm öhömBu temmuz annelerinde bir tane numunelik uyuşuk iş yapmayan gercekten hamile gibi davranan bir tip cıkmadı yaherkes su saatte sekizinci ayında biseyler yapıyo
canım ben beyaz sirkeli su ile sildim akşamları da 2 şer saat havalandırdım pencereleri açıp 3 4 gün, koku falan kalmadıİşte bende başıma geleceği bildiğim için başından önlem almak istiyorum. O kadar uğraştık yıkadık ütüledik sonra yeni dolapların ahşap kokusu hoop konucak üstlerineValla herkese soruyorum, tüm fikirlere açığım. Karbonatlı su diyen var, arap sabunu ile sil diyen var, yumuşatıcıyı sulandırıp fısfıslı bir kaba koyup içine sık diyen var ama hangisi en etkili çözüm deneme yanılma yöntemiyle bulcaz artık. Hani deneyipte iyi sonuç alınan bir şey varsa diye sormak istedim bende :)
hoş geldin canımcımÖhöm öhömHazır sizleri çok özlemişken, vee balımın biri benden bahsetmişken (!) geleyim dedim
Gezmek sayılır mı bitanesi? Yoksa baya bildiğin iş falan mı geçerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?