2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar çoklu vitamini bırakan var mı?
Aksine sona yaklaştık diye daha mı gerekli?
benim doktorum en başından beri sadece kasıntıların olduğunda kullan demişti. O yüzden devamlı kullanmadım hiç. sadece demir ve kalsiyum alıyorum takviyesi alıyorum

Aynı ben benim ayaklarımda incecik 5 katına falan çıkıyodu ama 2 gündür şişlik yok çalışmamak çok güzel bişey

İçini ferah tut bolca dua et.. ben özelden gönderiyorum sana sağlıklı beslenme listesi diyelim..

Çok geçmiş olsun canım, umarım uzun sürmez :/ bende acayip yananlardanim iş yerinde millet donuyor pek açamıyorum Allah'tan, evde de zaten yok :) en büyük favorimiz atlet ile dolaşmak hepsi bu kadar :) ya Ağustos ta doğuracak olsaydikm

Morina hobi diyarı diye bi sayfadan yaptırdım canım ışıklı da yapıyor da ben ışıksız tercih ettim ve memnun kaldım ben

Diyet listeni paylaşır mısın bende yaklaşık 4 5 gündür diyet yaptım ama yinede yüksek çıkınca doktor bugün insüline karar verdi

İnsülin kullanan arkadaşlar bi yardım edin bana. Şimdi doktor bana iki farklı insülin yazdı birini yemeklerden önce diğerini yatmadan önce yapacakmışım ( nasıl yapacam orası da muamma) şimdi kutuların içinde 5 er tane kalem var bunun 1 tanesi ne kadar süre kullanıyorum bana detaylıca bi anlatın ya doktordan hiçbirşey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…