Valla magnezyum dan 3 tane içtim o kadar daha da içmem bacak kramplarım eskisi gibi değil kemik ağrımda yok bebeğe faydası var mı onu bilmiyorum ama canımBenimde devam dedi doktorum zama magnezyumu bırakacam 36.hftada kuzum, doğum kasılmalarını önleyebilir dedi Dr.um
Bebek zaten hiç bi şekilde mahrum kalmıyor kuzum bizden alıyoValla magnezyum dan 3 tane içtim o kadar daha da içmem bacak kramplarım eskisi gibi değil kemik ağrımda yok bebeğe faydası var mı onu bilmiyorum ama canım
benim doktorum en başından beri sadece kasıntıların olduğunda kullan demişti. O yüzden devamlı kullanmadım hiç. sadece demir ve kalsiyum alıyorum takviyesi alıyorumKızlar çoklu vitamini bırakan var mı?
Aksine sona yaklaştık diye daha mı gerekli?
canım senin de mi ikizdi? o yüzden mi beklemiyor dr36 37 hafta arası gözüküyor canım ölçümler sagolasin buarada abimizde uzundu.
Aynı benEki Görüntüle 2273673
Tanıştırayım bunlar benim bileklerimson haftalarda kendilerini tanıyamıyorum ki benim bileklerim bacaklarım normalde inceciktir, bileklerimin çok ince olmasından dolayı hep söylenmişimdir ah ahh diyorum sadece...
Bu da biz ❤bi maşallahınızı alırız teyzoşlar
Zaten az kilo almış cadı ne var ne yok sömürüyor ama kilo almıyo anne karnından kilo kompleksli Bi bebe gelecek galibaBebek zaten hiç bi şekilde mahrum kalmıyor kuzum bizden alıyo
Aynı benbenim ayaklarımda incecik 5 katına falan çıkıyodu ama 2 gündür şişlik yok çalışmamak çok güzel bişey
İnşallah canım hayırlısıylaAllahım o günleri görebilecek miyim acabaa :)
Sevinirim canım ben bı 20haftalikken şeker takibi yaptım şeker yüklemesi ve son 1 haftada da şeker takibi yaptım hepsi normal çıktı başka yollarla bakılırsa bu şekere doktorumdan isteyeyim tahlilini benim bı bebeğim hasta olduğu için kaybettim o yüzden çok evham yapıyorum bunda sorun çıkacak diye
Aramızda 1 gün varmışAmaç o:) 24 hazirana kadar dayanması lazım:))
Çok geçmiş olsun canım, umarım uzun sürmez :/ bende acayip yananlardanim iş yerinde millet donuyor pek açamıyorum Allah'tan, evde de zaten yok :) en büyük favorimiz atlet ile dolaşmak hepsi bu kadar :) ya Ağustos ta doğuracak olsaydikmSevgili sıcak basan anneler ben ettim siz etmeyin yanıyorum diyip klimaları köklemeyin...4 gündür berbat şekilde hastayım. ateşim çıkınca sadece minosete izin verdi doktorum o kadar. sinüslerim dolu baş ağrısından yatamıyorum nefes alamıyorum yemek yiyemiyorum. Bebeğim sürpriz yapmaz inşallah en çok ondan korkuyorum, doktor derin nefes al dese neremden nefes aldığım belli değil
Morina hobi diyarı diye bi sayfadan yaptırdım canım ışıklı da yapıyor da ben ışıksız tercih ettim ve memnun kaldım bencanım güle güle kullan, ben de bunların ışıklısına bakıyordum hatta direk pilli olsun istedim prize kablo uzanmama sıkıntısı olmasın diye. sonra baktığım sayfadaki bayanın titz olmadığına kanaat getirdim ve vazgeçtim:)) sen nerden aldın canım
Morina hobi diyarı diye bi sayfadan yaptırdım canım valla bende bulabilsem alıp yapardım çok daha uygun olurNeslinin eline mi yaptırdın canım bende Ankara'da 50₺ye ham halini alıp kendim boyamak istiyorum
Diyet listeni paylaşır mısın bende yaklaşık 4 5 gündür diyet yaptım ama yinede yüksek çıkınca doktor bugün insüline karar verdişekerine dikkat et çok canım riske atma.. bebekte iriliğe yol açıp erken doğuma sebep oluyor diye bilirken bir de sanırım bazı doğanlarda solunum sıkıntısı olabiliyormuş.. bende de gebelik şekeri çıktı diyetle kontrol altına alındı şimdilik normal değerlerde gidiyor.. istersen diyet listemi sana atabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?