- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Gözüm gönlüm açıldı vallaBen çantamı hazırladım, hazırlarken foto çektim size de atıyorumsadece sipariş verdiğim gelmeyeler var onlarıda ekliycem sonra, kendi terliğim, Yaz'ın isimli süs yastığı, kendime lohusa tacı yapıcam normal kırmızı fiyonk şeklinde bordomsu bir pembeyle, bide kapı süsünü ve hediyelik anahtaarlık yapıcam onlarıda valize ekliycem sonra, şimdi hazır olanları paylaşıyorum
Yaz için fotoğraflık takım, hastane çıkılının tulumu ve alt üst takımı, hm den 3 tane alt üst takım, tğm takımların içine zıbın, penye battaniye hastane çıkışındaki, 2 müslin, 6 ağız mendili, 2 fular
Kendime pembe ve beyaz gecelik sabahlık takım, 2 emzirme sütyeni, çamaşır
Bakım malzemelerini bakım çantama yaptım sürekli valizle uğraşılmasın diye
Ben nohutlu battaniyeyi hemşirelere verecem canım ona sarsınlar diye
Anne karnında çıktıklarında normal ısıya alışabilmeleri biraz zaman alıyor. O yüzden koysak bir şey kaybetmeyiz diye düşündüm bende koydum :) Ablamın oğlu kilolu doğmasına rağmen bir süre ısısını ayarlayamadığı için nefes alış verişleri çok hızlandı ve 2-3 saat kuvöze alındı sırf bu sebepten. Ayaklarına çorap giydirmek bile çok önemli dedi yenidoğan hemşiresi. Sonra alışıyorlar zaten.
Çok sağolun kızlar koydum o zaman bende2 tane koydum canım yaz da olsa sarıyolar ilk 20 gün sıcak tutuyosun
Sonra müsline geçersin zaten
Dün topuk kanı ve sarılık için kan aldıkları için çok ağladı meleğim gece boyu baygın gibi uyudu. Zorla uyandırıp uyandırıp emzirdim. Sabah kendi kendine sesler çıkararak uyanınca gü-nay-dııınnn burdayım anneeem :))) yaptım tesadüfen o anda da guluverdi :)) ahhh çok aşığım coookkSelam kizlar.havalar isindi son 1ayimiz
Bu cmtsi kontrol + nst
İnş sağlıkla kucağımıza alırız
@Birvarbiryokum nasil geciyor gunlerinmeleğin nasil
Canım benimkilerde kalem şeklinde,ama nasıl bunun hakkında eğitim vermezler ki? Sana öğretmeleri lazım. Benim yemeklerden önceki kalem 6 unite falan alıyorum ve o kalem en az 10 gün 2 hafta dayanmasi gerekiyor. Uyumadan önceki kalem kaç unite alacağına bağlı ne kadar kullanicazİnsülin kullanan arkadaşlar bi yardım edin bana. Şimdi doktor bana iki farklı insülin yazdı birini yemeklerden önce diğerini yatmadan önce yapacakmışım ( nasıl yapacam orası da muamma) şimdi kutuların içinde 5 er tane kalem var bunun 1 tanesi ne kadar süre kullanıyorum bana detaylıca bi anlatın ya doktordan hiçbirşey anlamadım
Vllahiiii aşeriyorum billllahhiii aşeriyorumDün topuk kanı ve sarılık için kan aldıkları için çok ağladı meleğim gece boyu baygın gibi uyudu. Zorla uyandırıp uyandırıp emzirdim. Sabah kendi kendine sesler çıkararak uyanınca gü-nay-dııınnn burdayım anneeem :))) yaptım tesadüfen o anda da guluverdi :)) ahhh çok aşığım coookk ❤❤❤
Amin canım inşallah hepimizin sağlıkla gelsin kirletsin tüm eşyalarınımaşallah ne güzel hazırlamışsınız :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
Saol canım benimGözüm gönlüm açıldı vallamasallah
Konya’daki çocuk olayı nedir canım kayıp mıEcrine ayrı üzüldüm Konya'da ki çocuğa ayrı
Ben varım canım. Perinatalog izin vermediKızlar tetanoz asısı olmayan var mı
Bana ebe Doğum sonrası da devam edilecek buna esas o zaman ihtiyaç var dedi ama dra henüz sormadımKızlar çoklu vitamini bırakan var mı?
Aksine sona yaklaştık diye daha mı gerekli?
Yesinler onuDün topuk kanı ve sarılık için kan aldıkları için çok ağladı meleğim gece boyu baygın gibi uyudu. Zorla uyandırıp uyandırıp emzirdim. Sabah kendi kendine sesler çıkararak uyanınca gü-nay-dııınnn burdayım anneeem :))) yaptım tesadüfen o anda da guluverdi :)) ahhh çok aşığım coookk ❤❤❤
Yok canım daha gun vermedi meraktayım ben deNe güzel heyecanlar demi kuzumsana gün verdi mi doktor sezeryan için
Harika olmuş ellerine sağlık kuzumBen çantamı hazırladım, hazırlarken foto çektim size de atıyorumsadece sipariş verdiğim gelmeyeler var onlarıda ekliycem sonra, kendi terliğim, Yaz'ın isimli süs yastığı, kendime lohusa tacı yapıcam normal kırmızı fiyonk şeklinde bordomsu bir pembeyle, bide kapı süsünü ve hediyelik anahtaarlık yapıcam onlarıda valize ekliycem sonra, şimdi hazır olanları paylaşıyorum
Yaz için fotoğraflık takım, hastane çıkılının tulumu ve alt üst takımı, hm den 3 tane alt üst takım, tğm takımların içine zıbın, penye battaniye hastane çıkışındaki, 2 müslin, 6 ağız mendili, 2 fular
Bayildim kendim hazirlamiş gibi begendim herseyi zevklerimiz çok örtüsüyor yakali yaz yazan tulum ve sapkasi cok güzel hatta sorucam nerde yaptirdinBen çantamı hazırladım, hazırlarken foto çektim size de atıyorumsadece sipariş verdiğim gelmeyeler var onlarıda ekliycem sonra, kendi terliğim, Yaz'ın isimli süs yastığı, kendime lohusa tacı yapıcam normal kırmızı fiyonk şeklinde bordomsu bir pembeyle, bide kapı süsünü ve hediyelik anahtaarlık yapıcam onlarıda valize ekliycem sonra, şimdi hazır olanları paylaşıyorum
Hani rüyalar goruyoduk ya emzirdigimizi falan rüya falan hikaye yaa :))) az kaldı bacım inşallah yakında sizden de duyacağız bu cümleleri herkes Haziran'da doguruversin bari zaten öyle olacak gibi bizim sipalar durmaya niyetli değilVllahiiii aşeriyorum billllahhiii aşeriyorumSenin yüzünden oksitosin hormonlarımız erkenden salgılanacak hepimiz hazirana anası olacaz kızzz
Yaaa hiç aşık oldum falan sanmayin diyorum sadeceYesinler onuEmınım tarifsiz bir duygu
Ay valla ben bazen diyom ki şöyle 37 de falan gelsinHani rüyalar goruyoduk ya emzirdigimizi falan rüya falan hikaye yaa :))) az kaldı bacım inşallah yakında sizden de duyacağız bu cümleleri herkes Haziran'da doguruversin bari zaten öyle olacak gibi bizim sipalar durmaya niyetli değil ❤❤
Canım sana dozunu söylemiştir nasıl kullancağın ayarlıcağında anlatılmıştır açıldıktan sonra 28 gün doldumu atıcan öğünlerden önce olan vurdum mu hemen yemeğini ye gece vurcağın AC tok farketmiyorİnsülin kullanan arkadaşlar bi yardım edin bana. Şimdi doktor bana iki farklı insülin yazdı birini yemeklerden önce diğerini yatmadan önce yapacakmışım ( nasıl yapacam orası da muamma) şimdi kutuların içinde 5 er tane kalem var bunun 1 tanesi ne kadar süre kullanıyorum bana detaylıca bi anlatın ya doktordan hiçbirşey anlamadım
Benim zaten tek rahat tip kankam Sukocugum ❤ Ben de 2-3 saat şirkete gidiyorum sabah, sonra eve geliyorum uyuyorum. Aksama kocayı alıyorum doggruuu gezmeye. Yemek yok, hazırlık yok.. Benim kız büyüse de anasına yardim etse keşke evdeNerdesin kız sen
Yazıcaktı. Bugün sana sabah aklımdan geçtin
Valla bende o hamarat temmuz anneleri grubuna dahil değilim
Bi koltuktan kalkıp diğerine yatıyorum
Yaaaaaa amaaaaaa niye böyle yapıyosunnnnYaaa hiç aşık oldum falan sanmayin diyorum sadece ❤❤❤ böyle memeye sokulunca dikişli ameliyatlı olduğumu unutuveriyorum vallahi tam bir ağrı kesici❤❤
Oy maşallah kuzuyaSelam kızlar okuyamadım yine yoğunluktan inş herkes
Biz kontrolden çıktık. 2733 gr 49 cm olmuşuz. Suyum iyi bebek daha yukarıda erken gelmez dedi dr. Bayramda izinde dr. Hemen bayram dönüşü gel dedi. Büyük ihtimal 24 haziranda alırız dedi.
Allahım ne güzel bir tablooooEki Görüntüle 2273614
Arkadaşımın işi çıktı çocukların yanına indim 1 saattir böyle oturuyoruz
Göbeğini tapatma tezeee diyodu en son çözümü böyle buldu
Dünyayı çocuklar yönetsin litfen
Allah kolaylık versin. Dikkat et kendine, çok yorulma.Eve badana işlerine başladık oğlumun odasında dolabında yer açıyorum kız için...cokk yoruluyorum derken bi de buzdolabim bozuldu tamiri mümkün değil yenisi geldi..heryer heryerdemasraf üstüne masraf doğum öncesi...
Dun kontrol vardi bi de son adetime gore 31+3 ve 43cm 2011gr büyüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?