2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gözüm gönlüm açıldı valla masallah

Ben nohutlu battaniyeyi hemşirelere verecem canım ona sarsınlar diye
2 tane koydum canım yaz da olsa sarıyolar ilk 20 gün sıcak tutuyosun
Sonra müsline geçersin zaten
Çok sağolun kızlar koydum o zaman bende

Selam kizlar.havalar isindi son 1ayimiz
Bu cmtsi kontrol + nst
İnş sağlıkla kucağımıza alırız
@Birvarbiryokum nasil geciyor gunlerinmeleğin nasil
Dün topuk kanı ve sarılık için kan aldıkları için çok ağladı meleğim gece boyu baygın gibi uyudu. Zorla uyandırıp uyandırıp emzirdim. Sabah kendi kendine sesler çıkararak uyanınca gü-nay-dııınnn burdayım anneeem :))) yaptım tesadüfen o anda da guluverdi :)) ahhh çok aşığım coookk

Canım benimkilerde kalem şeklinde,ama nasıl bunun hakkında eğitim vermezler ki? Sana öğretmeleri lazım. Benim yemeklerden önceki kalem 6 unite falan alıyorum ve o kalem en az 10 gün 2 hafta dayanmasi gerekiyor. Uyumadan önceki kalem kaç unite alacağına bağlı ne kadar kullanicaz

Vllahiiii aşeriyorum billllahhiii aşeriyorum Senin yüzünden oksitosin hormonlarımız erkenden salgılanacak hepimiz hazirana anası olacaz kızzz

Ecrine ayrı üzüldüm Konya'da ki çocuğa ayrı
Konya’daki çocuk olayı nedir canım kayıp mı
Kızlar tetanoz asısı olmayan var mı
Ben varım canım. Perinatalog izin vermedi
Kızlar çoklu vitamini bırakan var mı?
Aksine sona yaklaştık diye daha mı gerekli?
Bana ebe Doğum sonrası da devam edilecek buna esas o zaman ihtiyaç var dedi ama dra henüz sormadım

Yesinler onu Emınım tarifsiz bir duygu

Harika olmuş ellerine sağlık kuzum

Bayildim kendim hazirlamiş gibi begendim herseyi zevklerimiz çok örtüsüyor yakali yaz yazan tulum ve sapkasi cok güzel hatta sorucam nerde yaptirdin

Vllahiiii aşeriyorum billllahhiii aşeriyorum Senin yüzünden oksitosin hormonlarımız erkenden salgılanacak hepimiz hazirana anası olacaz kızzz
Hani rüyalar goruyoduk ya emzirdigimizi falan rüya falan hikaye yaa :))) az kaldı bacım inşallah yakında sizden de duyacağız bu cümleleri herkes Haziran'da doguruversin bari zaten öyle olacak gibi bizim sipalar durmaya niyetli değil

Ay valla ben bazen diyom ki şöyle 37 de falan gelsin ama dün yalancı sncım oldu Yusuf Yusuf ettim

Canım sana dozunu söylemiştir nasıl kullancağın ayarlıcağında anlatılmıştır açıldıktan sonra 28 gün doldumu atıcan öğünlerden önce olan vurdum mu hemen yemeğini ye gece vurcağın AC tok farketmiyor

Nerdesin kız sen
Yazıcaktı. Bugün sana sabah aklımdan geçtin

Valla bende o hamarat temmuz anneleri grubuna dahil değilim
Bi koltuktan kalkıp diğerine yatıyorum
Benim zaten tek rahat tip kankam Sukocugum ❤ Ben de 2-3 saat şirkete gidiyorum sabah, sonra eve geliyorum uyuyorum. Aksama kocayı alıyorum doggruuu gezmeye. Yemek yok, hazırlık yok.. Benim kız büyüse de anasına yardim etse keşke evde

Oy maşallah kuzuya
Allahım ne güzel bir tabloooo
Allah kolaylık versin. Dikkat et kendine, çok yorulma.
Dun kontrol vardi bi de son adetime gore 31+3 ve 43cm 2011gr büyüyoruz
Oy kocaman olmuş :):)

Kızlar ntsye ilk ne zaman giriliyor ? İlk oğlum erken Doğum olduğu için 30. Hafta gibi girmiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…