2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Maşallah kilosu çok güzel sağlıkla doğsun inşallah
Bende 2.5 3 haftadır aynı 70le gidiyorum canım bu çok güzel bişey
Sen takviye almıyordun dimi kendi isteğinle bebişin kilosu çok güzel maşallah ona rağmen
yok canım sadece kan ilaci
Bizimde ölcumlerimiz oyle cikiyor canım

Bu yüzden biraz korkuyorum erken gelir diye inşallah zamanini bekler kuzular
büyük oğlumda böyleydi canım sanırım genetik 9 gün erken gelmisti. Öyle bir risk olsa dr söylüyor sen içini ferah tut. Allaha emanetler

Onların araları bayağı azmış. Biraz da ondan zor olur. Gerçi benimkilerin arası da 23 aydı. İkinci olunca ilk 6 ay iki bebe bezliyordum
Şimdi hem iyi oynuyorlar hem iyi savaşıyorlar diyebilirim

Hatun resmen hayalimdeki iş hayatini yaşıyor. Neyse maşallah maşallah
Maşallah diyeyim de nazar değmesin

Sen hızlı girmişsin olaya hacı Zorlanıyoruz da bünye alışıyor bir süre sonra tempoya. Bir de düzenin ona gore oluyor tabi ya da düzensizliğin

Şimdi nette iğne ucu 6 mm ise biraz eğimli diyordu ama doktor da 90 derece dik açıyla dedi kafam almak bullak oldu sanırım çokça da stres oldum iğneden de tırsıyorum çaktırmamaya çalışsam da

İyi etmişsin ellerine sağlık çok düzenli görünmüş
Tam istediğim şekilde

Maşallah prenseslerine
Son gunler zor geciyor desene
Bende de durumlar böyle ayaklarım şişkebap

3 hafta sonra btsede btmesede atıyorsun kullandığın kalemi çöpe

Şimdi nette iğne ucu 6 mm ise biraz eğimli diyordu ama doktor da 90 derece dik açıyla dedi kafam almak bullak oldu sanırım çokça da stres oldum iğneden de tırsıyorum çaktırmamaya çalışsam da
Bende basta öyleydim yok yanlış yere yaparsam vs diye korkma birşey olmuyor:) banada hep 90 derece açıyla dediler bide bastın tak tak attı ya 10 a kadar say öyle çek iğneyi hemen cekme

Maşallah prenseslerine ❤❤❤
Son gunler zor geciyor desene
Bende de durumlar böyle ayaklarım şişkebap
Valla zor canım. Sürekli yatarsam sıkıntı yok ama birazcık dolanırsam(iş yapmaktan bahsetmiyorum bile) ağrım sızım çok artıyor. Resmen bi de sancım oldu 2 gün boyunca sıksık. Neyse geçti şimdi ayakkabılarım olmuyor artık benim de senin tarih belli mi kuzum

Yalancı sancı demişsiniz benim 2-3 gün sürdü(birazcık yorulmuştum) sıkı takip ve anca bol dinlenme ve suyla geçti
Hafta sonu çok gezdim çok yoruldum dün vurdu beni yalancı sancı, yusuf yusıf ettim resmen bu gün dinlenince dha iyiyim. Senin de az kalmış sarı şekerim vuslata, hazır mı her şey

ya aynen benim de bugün bohçam geldi aklıma kayınvalidem çok özenmişti sağolsun en az 3 tane gayet güzel kese buldum onlara koyacağım

Canım göbek tatlış oluyor, ikiz annesi olarak çok tatlısın elin yüzün ödemdir çok ısındı hava bir anda benimde gün içinde şişiyo sabaha iniyor, inşallah çok şişmez
İyi etmişsin ellerine sağlık çok düzenli görünmüş
Tam istediğim şekilde ❤
Teşekkürler cnm benim, mutlu oldum
ya aynen benim de bugün bohçam geldi aklıma kayınvalidem çok özenmişti sağolsun en az 3 tane gayet güzel kese buldum onlara koyacağım
Saolsun kayınvalideler 3 kese baya yeterli olur canım ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…