- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Maşallah kilosu çok güzelsağlıkla doğsun inşallah
yok canım sadece kan ilaciBende 2.5 3 haftadır aynı 70le gidiyorum canım bu çok güzel bişey
Sen takviye almıyordun dimi kendi isteğinle bebişin kilosu çok güzel maşallah ona rağmen
büyük oğlumda böyleydi canım sanırım genetik 9 gün erken gelmisti. Öyle bir risk olsa dr söylüyor sen içini ferah tut. Allaha emanetlerBizimde ölcumlerimiz oyle cikiyor canım
Bu yüzden biraz korkuyorum erken gelir diye inşallah zamanini bekler kuzular
Onların araları bayağı azmış. Biraz da ondan zor olur. Gerçi benimkilerin arası da 23 aydı. İkinci olunca ilk 6 ay iki bebe bezliyordumValla canım biliyorsunuz ki malum 8 aylık hamileyimbu halde
Çocuklara yemek yedirmek (biri 3 biri 2 yaşında) ölümmüş maymun oldum resmen iki lokma yesinler diye biri cakışşşş diye ağlıyodu biri altına yapmış beline kadar pokonu yıkayayım ona sakız vereyim ona su vereyim üstlerini değiştireyim dağıttılar topla oynat bulaşık falan 4 saate yakın beraberdik eve çık ütü yap derken cin olduğunuzdan şüphelenmeye başladım özelliklede arkadaşımın
Bunların tam 12 ayOnların araları bayağı azmış. Biraz da ondan zor olur. Gerçi benimkilerin arası da 23 aydı. İkinci olunca ilk 6 ay iki bebe bezliyordum
Şimdi hem iyi oynuyorlar hem iyi savaşıyorlar diyebilirim
Benim zaten tek rahat tip kankam Sukocugum ❤ Ben de 2-3 saat şirkete gidiyorum sabah, sonra eve geliyorum uyuyorum. Aksama kocayı alıyorum doggruuu gezmeye. Yemek yok, hazırlık yok.. Benim kız büyüse de anasına yardim etse keşke evde
Valla canım biliyorsunuz ki malum 8 aylık hamileyimbu halde
Çocuklara yemek yedirmek (biri 3 biri 2 yaşında) ölümmüş maymun oldum resmen iki lokma yesinler diye biri cakışşşş diye ağlıyodu biri altına yapmış beline kadar pokonu yıkayayım ona sakız vereyim ona su vereyim üstlerini değiştireyim dağıttılar topla oynat bulaşık falan 4 saate yakın beraberdik eve çık ütü yap derken cin olduğunuzdan şüphelenmeye başladım özelliklede arkadaşımın
Benimde öyle, bayramda doğum olursa doktor sayısı çok az olacak ve kimse gelemeyecek ziyareteAy kızlar hakketten benim en büyük korkum oldu bayramda doğum yapmak niye bilmiyorum çok korkuyorum bayramdan
Şimdi nette iğne ucu 6 mm ise biraz eğimli diyordu ama doktor da 90 derece dik açıyla dedi kafam almak bullak oldu sanırım çokça da stres oldum iğneden de tırsıyorum çaktırmamaya çalışsam daCanım kalemin kapağını aç 1 üniteye getir bas havası çıksın sonra 4 üniteye getir kolundan yada bacağından kasa gelmicek şekilde vur dik olsun kalem yamultma:) 3 kerede bir bölge değiştir 3 bir koluna 3 bir koluna 3 bacağa 3 diğer bacağa gibi:) kalem bitmesede 28.gün at kalemi
İyi etmişsin ellerine sağlık çok düzenli görünmüşBenim nişan bohçamda getirmişlerdi üstlerinde güpür işliydi onları çıkarıp bebeğin eşyalarıyla yıkadım kullanışlı olduhem düzenli tutat hem temiz
Anladım cnm şu masraflı günlere onu sokmayayım 3 ay sonra fşn bakarım o zmn, çok saolsen kendi bileğine yine bebiş içinmi taktın onu bilmiyorum, bebeklerde gördüm ben internette, çevremde kullananda yok sorabileceğim
Maşallah prenseslerineKızlar ben 19 kiloda falanım, dayanabilirsem 2 haftaya da doğuruyorum:) 2 günde gerçekten karnım olsun, ayağım, yüzüm her tarafım ciddi şişti. Kendimi obelixe benzetiyorum ki gerçekten öyle. Böyle bir göbek yok, artık gerçek bir ikiz annesi görünümündeyim:))
3 hafta sonra btsede btmesede atıyorsun kullandığın kalemi çöpeİnsülin kullanan arkadaşlar bi yardım edin bana. Şimdi doktor bana iki farklı insülin yazdı birini yemeklerden önce diğerini yatmadan önce yapacakmışım ( nasıl yapacam orası da muamma) şimdi kutuların içinde 5 er tane kalem var bunun 1 tanesi ne kadar süre kullanıyorum bana detaylıca bi anlatın ya doktordan hiçbirşey anlamadım
İnşallah atlatıcaz canım bayramıBenimde öyle, bayramda doğum olursa doktor sayısı çok az olacak ve kimse gelemeyecek ziyarete
Ben didimdi ben didimdi:))))Benim 34+2 de biri 2150 gr 42 cmdi, biri 2250 gr 47 cm. Yalnız bazılarının dediği gbi şuandaki bu cmlerin boyla bir alakası yokmuş
4 mm lik iğne ucu al. 90 derece yap, o zaman acımıyor sadeceŞimdi nette iğne ucu 6 mm ise biraz eğimli diyordu ama doktor da 90 derece dik açıyla dedi kafam almak bullak oldu sanırım çokça da stres oldum iğneden de tırsıyorum çaktırmamaya çalışsam da
Bende basta öyleydim yok yanlış yere yaparsam vs diye korkma birşey olmuyor:) banada hep 90 derece açıyla dediler bide bastın tak tak attı ya 10 a kadar say öyle çek iğneyi hemen cekmeŞimdi nette iğne ucu 6 mm ise biraz eğimli diyordu ama doktor da 90 derece dik açıyla dedi kafam almak bullak oldu sanırım çokça da stres oldum iğneden de tırsıyorum çaktırmamaya çalışsam da
Valla zor canım. Sürekli yatarsam sıkıntı yok ama birazcık dolanırsam(iş yapmaktan bahsetmiyorum bile) ağrım sızım çok artıyor. Resmen bi de sancım oldu 2 gün boyunca sıksık. Neyse geçti şimdiMaşallah prenseslerine ❤❤❤
Son gunler zor geciyor desene
Bende de durumlar böyle ayaklarım şişkebap
Hafta sonu çok gezdim çok yoruldum dün vurdu beni yalancı sancı, yusuf yusıf ettim resmenYalancı sancı demişsiniz benim 2-3 gün sürdü(birazcık yorulmuştum) sıkı takip ve anca bol dinlenme ve suyla geçti
ya aynen benim de bugün bohçam geldi aklıma kayınvalidem çok özenmişti sağolsun en az 3 tane gayet güzel kese buldum onlara koyacağımBenim nişan bohçamda getirmişlerdi üstlerinde güpür işliydi onları çıkarıp bebeğin eşyalarıyla yıkadım kullanışlı olduhem düzenli tutat hem temiz
Anladım cnm şu masraflı günlere onu sokmayayım 3 ay sonra fşn bakarım o zmn, çok saolsen kendi bileğine yine bebiş içinmi taktın onu bilmiyorum, bebeklerde gördüm ben internette, çevremde kullananda yok sorabileceğim
Canım göbek tatlış oluyor, ikiz annesi olarak çok tatlısınKızlar ben 19 kiloda falanım, dayanabilirsem 2 haftaya da doğuruyorum:) 2 günde gerçekten karnım olsun, ayağım, yüzüm her tarafım ciddi şişti. Kendimi obelixe benzetiyorum ki gerçekten öyle. Böyle bir göbek yok, artık gerçek bir ikiz annesi görünümündeyim:))
Teşekkürler cnm benim, mutlu oldumİyi etmişsin ellerine sağlık çok düzenli görünmüş
Tam istediğim şekilde ❤
Saolsun kayınvalidelerya aynen benim de bugün bohçam geldi aklıma kayınvalidem çok özenmişti sağolsun en az 3 tane gayet güzel kese buldum onlara koyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?