Teşekkürler canımHarika olmuş ellerine sağlık kuzum
Canım benim çook saolBayildim kendim hazirlamiş gibi begendim herseyi zevklerimiz çok örtüsüyor yakali yaz yazan tulum ve sapkasi cok güzel hatta sorucam nerde yaptirdin
Yemeklerden önceki de yatmadan önceki de 4 ünite şeklinde verdi eczacı da nasıl eğitim vermezler dedi birde özele gittim ki ilgilensin sadece anlattı şuralardan yapcan şu şekilde Google’dan aç bak dediCanım benimkilerde kalem şeklinde,ama nasıl bunun hakkında eğitim vermezler ki? Sana öğretmeleri lazım. Benim yemeklerden önceki kalem 6 unite falan alıyorum ve o kalem en az 10 gün 2 hafta dayanmasi gerekiyor. Uyumadan önceki kalem kaç unite alacağına bağlı ne kadar kullanicaz
Sadece dozunu söyledi canım 4 ünite hepsi nasıl kullanacağımı bilmiyorum Google’dan bak dediCanım sana dozunu söylemiştir nasıl kullancağın ayarlıcağında anlatılmıştır açıldıktan sonra 28 gün doldumu atıcan öğünlerden önce olan vurdum mu hemen yemeğini ye gece vurcağın AC tok farketmiyor
Bende bu tül keselrden sipariş verdimTeşekkürler canımçok eğlenceli sürekli çanta hazırlayabilirim
Canım benim çook saol❣ ben o tuluma hamile kalmadan öncede bayılmıştım doktor bana ilk erkek dedi üzülmüştüm bunu alamıycam diye ama sayfada erkek versiyonlarıda var onlara bakıyodum sonra kıza dönünce en isteyerek bunu aldım ❣ instagramda tinyteenybaby
Üç dört aylıkken takılması diyor kehribar için canım ben kendime bilekliği için aldım bebisede bilekliği için takacağım insallahCanım ben de merak ediyordum kehribarı, ama hemen takılır mı, canı acır sanki top topya onlararaştırmadım o yüzden ilerde takılır diye. Takipte kalıyım kullanan olursa fikir edinirim
Yaaaa olmaz kii!!! Bu nasıl bir cahillik onun görevi sana öğretmek hamile bir kadınsın sen. Ya sabır sinir oldum bak şimdiYemeklerden önceki de yatmadan önceki de 4 ünite şeklinde verdi eczacı da nasıl eğitim vermezler dedi birde özele gittim ki ilgilensin sadece anlattı şuralardan yapcan şu şekilde Google’dan aç bak dediiğne nasıl takılıyor falan hiç bilmiyorum
Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine .Sevgili sıcak basan anneler ben ettim siz etmeyin yanıyorum diyip klimaları köklemeyin...4 gündür berbat şekilde hastayım. ateşim çıkınca sadece minosete izin verdi doktorum o kadar. sinüslerim dolu baş ağrısından yatamıyorum nefes alamıyorum yemek yiyemiyorum. Bebeğim sürpriz yapmaz inşallah en çok ondan korkuyorum, doktor derin nefes al dese neremden nefes aldığım belli değil
Bin maşallahhhhh :)Bu da biz ❤bi maşallahınızı alırız teyzoşlar
Maşallah size, o farkı kapatır ya haftası haftasıyla tutmuyor çocukların.Kizlsr selam nst den yazıyorum size kontolden çıktık kızım 2096 Gr 44 cm 33+6 suyum sınırda dedi karın çevresi 2 haftaya gerilemiş beslenmeni ve suyu artır dedi süt muz incir ceviz vs bı 3 boyutluda tatlı dudaklarını ve burnunu seyredebildim goremedik fazla soldaki direnc ilerlemiş baş aşağı doğum pozisyonu almis makatti hep bayramdan sonra yine gelin dedi bizden haberler öyle
* Aspirini bıraktık 32 de birakmaliydiniz geç kalmissinjz dedi diğer dr.a göre devam etmiştim magnezyum ve diğer vitaminlere devam
Maşallah kuzuya.Selam kizlar bende simdi ciktim kontrolden hersey cok sukur yerinde
Bizimki 43 cm 2150 gr olmus ,suyu vs hersey yerinde bu gidisle 3500 falan dogar dedi 37. Haftada nst ve cati muayenesi yapariz dedi dr .
37- 40 arasi da bekleyecegiz insallahhh
Sen koy canım, Eskişehirin sağı solu belli olmaz :)Kızlar hastane çantasına penye yelek koymalı mıyım? Birde şu milli battaniyemiz olan nohutlu battaniyeyi? Ben yazı getiremedim hala
Canımm cok tesekkurlerÇok geçmiş olsun, dikkat et kendine .
Bin maşallahhhhh :)
Maşallah size, o farkı kapatır ya haftası haftasıyla tutmuyor çocukların.
Maşallah kuzuya.
Sen koy canım, Eskişehirin sağı solu belli olmaz :)
Aşı olmayacaksın değil mi canım.Ben de olmayacağım ama kusku düştü içimeKonya’daki çocuk olayı nedir canım kayıp mı
Ben varım canım. Perinatalog izin vermedi
Bana ebe Doğum sonrası da devam edilecek buna esas o zaman ihtiyaç var dedi ama dra henüz sormadım
Aynen canım belli olmuyor valla :) bir an tereddüt ettim çok mu kalın olur diye ama koydumSen koy canım, Eskişehirin sağı solu belli olmaz :)
Aşı olmayacağım canım için rahat olsun herkes olmuyor zaten.Aşı olmayacaksın değil mi canım.Ben de olmayacağım ama kusku düştü içime
2 çocuklu hayat hele de hamileysen ne zormuş 2. 3. Çocuğa hamile olanlar cin misiniz süper kahraman falan mı acaba
2 çocuğa yemek yedir altlarına temizle üstlerini değiştir evi topla gel kendi 2 makina çamaşırını ütüle öldüm yine
Tamam canım inşallah hallederimYaaaa olmaz kii!!! Bu nasıl bir cahillik onun görevi sana öğretmek hamile bir kadınsın sen. Ya sabır sinir oldum bak şimdikuzum nasıl yazarak anlatabilirim bilmiyorum, youtubeden bak bulamazsan ben sana video çeker yollarım
Valla canım biliyorsunuz ki malum 8 aylık hamileyimHah hah bu iyiydiAlışıyorsun canım. Hiç çocuk yokken tek çocukken ve iki çocukken zamanı farklı yaşıyorsun. Hız kazanıyorsun. Daha planlı gidiyorsun. Eşinle iş yükünü paylaşıyorsun vs. vs. Süper kahraman ya da süper anne yok. Yetişemediklerin olursa kalıyor onlar da kalsın.
Onlar için en iyisisin o kadar..
Benim nişan bohçamda getirmişlerdi üstlerinde güpür işliydi onları çıkarıp bebeğin eşyalarıyla yıkadım kullanışlı olduBende bu tül keselrden sipariş verdim
Anladım cnm şu masraflı günlere onu sokmayayım 3 ay sonra fşn bakarım o zmn, çok saolÜç dört aylıkken takılması diyor kehribar için canım ben kendime bilekliği için aldım bebisede bilekliği için takacağım insallah
Canım kalemin kapağını aç 1 üniteye getir bas havası çıksın sonra 4 üniteye getir kolundan yada bacağından kasa gelmicek şekilde vur dik olsun kalem yamultma:) 3 kerede bir bölge değiştir 3 bir koluna 3 bir koluna 3 bacağa 3 diğer bacağa gibi:) kalem bitmesede 28.gün at kalemiSadece dozunu söyledi canım 4 ünite hepsi nasıl kullanacağımı bilmiyorum Google’dan bak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?