2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben hiç dinlenemiyorum ağrılarım oluyor bugun bebek esyalarını hallettik sayılır
Birde sen ikiz bizim iki katını çekiyosnnormal mi sezaryen mi belli değil bende

Aşı olmayacaksın değil mi canım.Ben de olmayacağım ama kusku düştü içime
Ben de olmayacaktım doktorum istersen ol ama şart değil dedi bende durdum durdum 30. haftanın sonuna doğru oldum herkes oluyor diye oldum açıkçası. 32 den sonra zaten yapmıyorlar diye biliyorum. Hiç içine dert etme bence kırsal kesimde ya da evde doğum olmadığı sürece bir risk yok aslında.

Bende basta öyleydim yok yanlış yere yaparsam vs diye korkma birşey olmuyor:) banada hep 90 derece açıyla dediler bide bastın tak tak attı ya 10 a kadar say öyle çek iğneyi hemen cekme
Yaptım canım azıcık kan ve ilaç çıktı sanki yanlış mı yaptım acaba
Birde mesela akşam tokluk şekerini 22.00 de ölçecem ama doktor yatmadan yapacaksın dediğini 21.30 da yap dedi şimdi sıkıntı olmaz mı

Son düzenleme:
Ben 24. Haftamda tek doz boostrix diye bi aşı oldum. Difteri tetanoz boğmaca içeriyor, bebeği ilk 3 ay boğmacaya karşı koruyormuş.

Kızlar çoklu vitamini bırakan var mı?
Aksine sona yaklaştık diye daha mı gerekli?
Ben vitamin hiç içmedim omega dahil, şekerim vardı bebek öndeydi doktorum bebek dahada irileşmesin diye vitamin alma dedi.

Oda olabilir bak uçurumdan birden atladım sanırım

Tamam canım inşallah hallederim ☺ Ya Doğumdan sonra gerek kalmaz değil mi insüline
Yok canım neden gerek kalsin ki! Plesenta vücuttan çıktıktan sonra şekerimiz normale dönecek allahın izniyle. Abimin eşi de hamileyken gebelik şekeri vardı doğumdan sonra kalmadi,ama o insulin kullanmadi

Yok canım neden gerek kalsin ki! Plesenta vücuttan çıktıktan sonra şekerimiz normale dönecek allahın izniyle. Abimin eşi de hamileyken gebelik şekeri vardı doğumdan sonra kalmadi,ama o insulin kullanmadi
İnsülin vücutta alışkanlık yaratmaz inşallah Allahım tüm şeker hastalarına şifa versin çok zormuş

Kan çıkabilir cnm 1/2 damla normal ben ölçmüyorum cnm 22 de aksam yemek yedikten 1 saat sonra tokluk ölcüyorum aksam 22 de insülin vuruyorum.

Kızlar sizin bebişinizde onunla konuşunca hareket ediyor mu? Mesela oynamıyor ya sessiz biyerde konuşuyorum onunla hemen anında oynuyor ne güzel mucize bu ya sesimizi tanıyor ona konuştuğumu anlıyor resmen:))
Ben degilde esim konusunca cok oynuyor benimki

bugün işyerinde son günümdü
bi tuhaf oldum arkadaşlarımla vedalaşırken
16 hafta sonra dönücem ama yinede içim bi değişik oldu
başıma neler gelicek yeni bi hayata geçiyorum herşey bebişle tamamen değişicek
dinlenicem doğuma kadar bol bol
bizim zilli 40ta doğarsa 6 haftam geçmiş olucak
doğumdan sonraya 10 haftam kalıcak ama olsun dayanamadım artık 37ye kadar durabilceklere helal olsun diyorum
ben 34te pes ettim
ellerim uyuşuyo artık şişlikten açıp kapatamıyorum
ayaklarımın üstüne basamıyorum bütüngün ayakkabının içinde
bide sürekli oturmaktan karnım iyice büyüdüğü için kaburgalarıma batıyo

Hafta sonu çok gezdim çok yoruldum dün vurdu beni yalancı sancı, yusuf yusıf ettim resmen bu gün dinlenince dha iyiyim. Senin de az kalmış sarı şekerim vuslata, hazır mı her şey
Aynen cnm, kendi dogumumuzu kasinip kendimiz getirmeyelim Kuvez haftalarini gectik ama bir de su bayrami atlatsak en azindan super olacak Herseyi hazirladim ben, birtek sut sagma pompasi kiralicam dogumdan 2 gun once. Ben ise bir hazirim heyecanliyim, bir korkuyorum
Dinlenmek ve bol su o kadar onemli ki

Bugün farkettim ki şirketteki herkes bu durumdan çok mutlu Basak Hanım lütfen dinlenin deyip, beni postaliyorlar sürekli. Şirkette ki herkes çok sever beni

Ben hiç dinlenemiyorum ağrılarım oluyor bugun bebek esyalarını hallettik sayılır
Birde sen ikiz bizim iki katını çekiyosnnormal mi sezaryen mi belli değil bende
Yani gene kendi vucudunu en iyi sen bilirsin ama fazla da zorlama kendini canim. Benim limitim az, cabuk yoruluyorum ama sen de dikkat et cunku ne kadar ayakta durursan y da oturarak da dahil, o kadar vajinana yuk biniyor.
Bazen dogum aninda planlanandan da farkli yontem olabiliyor, o gun karar verirsiniz doktorunla, icin rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…