Ben hiç dinlenemiyorum ağrılarım oluyorValla zor canım. Sürekli yatarsam sıkıntı yok ama birazcık dolanırsam(iş yapmaktan bahsetmiyorum bile) ağrım sızım çok artıyor. Resmen bi de sancım oldu 2 gün boyunca sıksık. Neyse geçti şimdiayakkabılarım olmuyor artık benim de senin tarih belli mi kuzum
Ben de olmayacaktım doktorum istersen ol ama şart değil dedi bende durdum durdum 30. haftanın sonuna doğru oldum herkes oluyor diye oldum açıkçası. 32 den sonra zaten yapmıyorlar diye biliyorum. Hiç içine dert etme bence kırsal kesimde ya da evde doğum olmadığı sürece bir risk yok aslında.Aşı olmayacaksın değil mi canım.Ben de olmayacağım ama kusku düştü içime
Yaptım canım azıcık kan ve ilaç çıktı sanki yanlış mı yaptım acabaBende basta öyleydim yok yanlış yere yaparsam vs diye korkma birşey olmuyor:) banada hep 90 derece açıyla dediler bide bastın tak tak attı ya 10 a kadar say öyle çek iğneyi hemen cekme
Ben 24. Haftamda tek doz boostrix diye bi aşı oldum. Difteri tetanoz boğmaca içeriyor, bebeği ilk 3 ay boğmacaya karşı koruyormuş.Bana doktorum riskli haftaları geçelim öyle yapalım demişti. İlk hamileliğimde tek doz olmustum. Bizim saglık ocagı artık tek doz yapılıyor demişti. Yine tek doz olacaktım ama doktor oyle deyınce kaldı. Şimdi de aklıma takıldı
Ben vitamin hiç içmedim omega dahil, şekerim vardı bebek öndeydi doktorum bebek dahada irileşmesin diye vitamin alma dedi.Kızlar çoklu vitamini bırakan var mı?
Aksine sona yaklaştık diye daha mı gerekli?
Oda olabilir bak uçurumdan birden atladım sanırımHatun resmen hayalimdeki iş hayatini yaşıyor. Neyse maşallah maşallah
Maşallah diyeyim de nazar değmesin
Sen hızlı girmişsin olaya hacıZorlanıyoruz da bünye alışıyor bir süre sonra tempoya. Bir de düzenin ona gore oluyor tabi ya da düzensizliğin
Yok canım neden gerek kalsin ki! Plesenta vücuttan çıktıktan sonra şekerimiz normale dönecek allahın izniyle. Abimin eşi de hamileyken gebelik şekeri vardı doğumdan sonra kalmadi,ama o insulin kullanmadiTamam canım inşallah hallederim ☺ Ya Doğumdan sonra gerek kalmaz değil mi insüline
İnsülin vücutta alışkanlık yaratmaz inşallah Allahım tüm şeker hastalarına şifa versin çok zormuşYok canım neden gerek kalsin ki! Plesenta vücuttan çıktıktan sonra şekerimiz normale dönecek allahın izniyle. Abimin eşi de hamileyken gebelik şekeri vardı doğumdan sonra kalmadi,ama o insulin kullanmadi
:) yaratmaz yaratmaz korkma. Amin inşallahİnsülin vücutta alışkanlık yaratmaz inşallah Allahım tüm şeker hastalarına şifa versin çok zormuş
Kan çıkabilir cnm 1/2 damla normal ben ölçmüyorum cnm 22 de aksam yemek yedikten 1 saat sonra tokluk ölcüyorum aksam 22 de insülin vuruyorum.Yaptım canım azıcık kan ve ilaç çıktı sanki yanlış mı yaptım acaba
Birde mesela akşam tokluk şekerini 22.00 de ölçecem ama doktor yatmadan yapacaksın dediğini 21.30 da yap dedi şimdi sıkıntı olmaz mı
Gözün aydın canım:)Bugün de nstmiz olduk hersey normal. Kaç gündür orta şiddetli adet agrilarim oluyordu söyledim rahim ağzına baktılar kapalı hersey normal dediler çok şükür
Ben degilde esim konusunca cok oynuyor benimkiKızlar sizin bebişinizde onunla konuşunca hareket ediyor mu? Mesela oynamıyor ya sessiz biyerde konuşuyorum onunla hemen anında oynuyor ne güzel mucize bu ya sesimizi tanıyor ona konuştuğumu anlıyor resmen:))
Aynen cnm, kendi dogumumuzu kasinip kendimiz getirmeyelimHafta sonu çok gezdim çok yoruldum dün vurdu beni yalancı sancı, yusuf yusıf ettim resmenbu gün dinlenince dha iyiyim. Senin de az kalmış sarı şekerim vuslata, hazır mı her şey
Bugün farkettim ki şirketteki herkes bu durumdan çok mutluHatun resmen hayalimdeki iş hayatini yaşıyor. Neyse maşallah maşallah
Maşallah diyeyim de nazar değmesin
Sen hızlı girmişsin olaya hacıZorlanıyoruz da bünye alışıyor bir süre sonra tempoya. Bir de düzenin ona gore oluyor tabi ya da düzensizliğin
Yani gene kendi vucudunu en iyi sen bilirsin ama fazla da zorlama kendini canim. Benim limitim az, cabuk yoruluyorum ama sen de dikkat et cunku ne kadar ayakta durursan y da oturarak da dahil, o kadar vajinana yuk biniyor.Ben hiç dinlenemiyorum ağrılarım oluyorbugun bebek esyalarını hallettik sayılır
Birde sen ikizbizim iki katını çekiyosn normal mi sezaryen mi belli değil bende
Benim esimde oynarlarken elini koydumu duruyo oynamalariBen degilde esim konusunca cok oynuyor benimki
aynısını şimdi ben yazıcaktımBenim esimde oynarlarken elini koydumu duruyo oynamalari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?