Günaydınnnn
Çıplak yatanlar derneğigece soğuk Bi duş alıp ıslak ıslak don göynek yatıp uyudum
İnşallah “birileriyle” bağlantısı yoktur da çıkamaz Allahın belası şerefsiz. Bu ne pervasızlıktır ya bir de yayınevinin sahibi çıkmış okuduğunu anlamayla ilgili bir yazı yazacakmış da, insanlar edebiyattan anlamıyormuş da, özendirmekle tiksindirmek aynı şeymiymiş. İnsanları tiksindirmek için her türden suçu alenen işletelim o zaman şerefsiz haysiyetsizler ya insanın midesi kaldırmıyor artık. Daha da birşeye şaşırmam dediğimiz nokta da bile şaşırtmayı başarıyorlar.Aşağılık hayvan ama bu adaletsizlikle dışarı da çıkar sadece o da değil kitabı satışa sunan herkesin ceza alması gerekir karşılaştığım en berbat en iğrenç içerik lanet olsun böyle zavallı adilere serbestte kalır şerefsiz
Günaydın Kızlar
Bebeğiniz için yenidoğan bebek bezinde hangi markayı aldınız ? 1 paket yeterli olacak mıdır? Bu hafta sonu çantayı hazırlamak istiyorum.
Birdeee el parmak uçlarınızda uyuşukluk hissizlik gibi bir durum var mı ödemli arkadaşlarım ?
Valla Meylenim dün okudum kendime gelemedim Allahın belası pislik bide en ince ayrıntısına kadar anlatmış içim kalktı, eşime dedim kii böyle insanları benim elime verseler... Ah ah.. Allahım evlatlarımızı korusun kollasın..Elim ayağım titriyor şuan zümrüt apt olayını gördünüz mü
Çok afedersiniz böyle şerefsizlerle böyle sapık pisliklerle aynı yerde yaşayıp çocuk büyütücez kanım dondu ya
sleepy yeni doğan seti aldım canım daha uyguna geldi ıslak mendili falan da saf su, temiz içerikGünaydın Kızlar
Bebeğiniz için yenidoğan bebek bezinde hangi markayı aldınız ? 1 paket yeterli olacak mıdır? Bu hafta sonu çantayı hazırlamak istiyorum.
Birdeee el parmak uçlarınızda uyuşukluk hissizlik gibi bir durum var mı ödemli arkadaşlarım ?
Evet canım prima kesinlikle önermiyo, ama pampers pure serisi sleepy kadar temiz, o da henüz Türkiye'de yok, haziranda gelecekmiş ama çok pahalı olur diye düşünüyorumCanım ben mühendisoğlunu takip ediyorum. O piyasadaki bebek bezlerini incelemiş.
En temiz içerikli sleppy ve molfix görünüyor. Goon da fena değil. Kızımda molfix kullanmıştım, çok memnundum. Bunda da öyle yapıcam sanırım
İlgilenenler için;
(Özellikle prima ve pampers gibi güvenli sandığımız markaları okuyun)
Canım ben kışın kalın kazak giyemeyen evde asklı şortla dolaşan çorap giymeyen insanım zaten sıcağa gelemiyorum şuan hiiiç gelemiyorum bağışıklığım düşüktür çabuk hastalanırım ama soğuktan değil bakterilerdenVallahi tebrik ediyorum böyle yatip dolaşip hasta olmayanlari ben gece cok terliyorum 2 3 gün ustumu acmisim dunden beri mide bulantisi karin agrisi sanirim usutmusum
Ah canım inşallah ellerine diken ayaklarına taş değdirmesin Rabbim böyle sapkın şerefsizlerinde soyları kurusun gebersin pisliklerValla Meylenim dün okudum kendime gelemedim Allahın belası pislik bide en ince ayrıntısına kadar anlatmış içim kalktı, eşime dedim kii böyle insanları benim elime verseler... Ah ah.. Allahım evlatlarımızı korusun kollasın..
sleepy yeni doğan seti aldım canım daha uyguna geldi ıslak mendili falan da saf su, temiz içerik
Evet canım prima kesinlikle önermiyo, ama pampers pure serisi sleepy kadar temiz, o da henüz Türkiye'de yok, haziranda gelecekmiş ama çok pahalı olur diye düşünüyorum
Ayaklarım mayalanmış hamur gibi olmuş puf pufBenimde son 10 gündür vardı canım bu haftalardan sonra oluyomuş zaten
Ben sleepy aldım bir paket buradaki bit çok arkadaş gibi. Eğer iyi gelirse devam edeceğimGünaydın Kızlar
Teşekkür ederim tatlımCanim hazirladigin seylere bayildim gercekten.birde duvar kagidina.nereden aldin onu
Ayyy inşallah sağlıkla gelsin giysin, hepimizin bebişlerinin resmini de görelim buradaayy ayy ayy teyzoşları yesin onun cicişlerini maşallahne kadar tatlış, sağlıkla giysin inşallah kuzu, çok güzel hazırlamışsın
Haha yakın olsaak yapardım gerçektenGönlümü çaldı benim hınzırKeşke yakın olsak çantayı beraber hazırlasak, sonra ben seni şap diye öpsem :)
Ah resmen cinayet sebebi ya keşke farkettiğinizi belli edip yanında bağıra çağıra konuşsaydınızBenim kızım buz pateni yapıyor. Geçtiğimiz haftalarda bir program vardı. Alışveriş merkezinde 50 ye yakın çocuk tek tek 2 şer dakikalık buz pateni kaydı, kostümlü bir partiydi. Bu çocukların en küçüğü 4, en büyüğü 13. Kız da var erkek de
Pist, alışveriş merkezinin en alt katında tam ortada. Diğer katlardan balkon gibi seyredilebiliyor. Herkesin elinde telefon, herkes video / Fotoğraf çekmekle meşgul. İşin ilginç tarafı orada çocuğu olmayan etraftaki insanlar da videoya vs alıyor çocukları. Ben bundan rahatsız oldum. Ama neyse dedim yapacak bir şey yok
10 dk sonra biri gözüme takıldı. Tam karşımdaydı, 35 yaşlarında bir adam sürekli video çekiyor ama sadece kız çocuklarını ve mini giyenleri ve taytlıları. 15 dk gözlemledim. İnsan hissediyor bakışları vs hiç masum değil. Buz pateni kıyafetlerini biliyorsunuz zaten genelde mini oluyor. Baktım ki adam durmuyor, özellikle bazı çocukların videosunu çekip pis pis bakıyor. Çevresinde yakını yok, belli ki çocuğu falan da orada değil
Ben resmen fenalaştım, adam video çektikçe benim mideme kramplar girdi. Eşime söyledim. Ben söylerken yanımda bir bayan da duydu meğerse o da farketmiş. O anda orada bağırıp durdurun bu gösteriyi diyesim geldi. O üst kattaki insanlar, ellerindeki telefonlar vs bana kabus yaşatıyordu o saniyelerde. Ufak bir panikatak geçirdim sanki
Organizasyon görevlilerine söyledik. Hiçbir şey yapamayız bilemeyiz, dediler. Eşim adamı videoya aldı ve emniyete ihbar ettik. Sonrasında ne oldu bilmiyorum. Ama ben günlerce bu durumu öyle kafaya taktım ki o masum yavrucakların eğilip kalkmaları ve adamın onları itina ile cekmesi izlemesi vs. gözümün önünden gitmedi. Çok kötü, aklıma geldikçe çıldırıyorum
Evet canım prima kesinlikle önermiyo, ama pampers pure serisi sleepy kadar temiz, o da henüz Türkiye'de yok, haziranda gelecekmiş ama çok pahalı olur diye düşünüyorum
Memeyi emziği bıraktık 20 gün oldu Benim memelekete gidişimden dolayı ertelemiştim emziği ama gelir gelmez hemen bıraktık çok zor oldu ama başardıkDoğrudur canım, eskisi gibi bos vakit de yok araya kaynamıştır. Metehan benden öğreniyor, babasından da görüyor öyle de gider ins. eşine yardımcı olur ilerde. Ramazan ayı her haliyle anlamlı olmuş sizin için de. Zaman çabuk geçmiş 2 yıl olmuş baksana. İnci kızımıza da kocaman aferin annesine hep yardım etsin böylebence sen de istiyorsun ikinci gebeliği cesaret ettiğinde haberini alırız yakında Allah nasip ederse Ayşe düşünüyorum. Eşim ve kv nin yanına ekleme konusunda ısrarı sürse de su an sadece Ayşe olacak.. Tuvalet eğitimine basladınız mı? Meme emiyor mu İnci? Bu ara birini halletsem çok iyi olacak gibi..
Evet kuzum, bizim çocuklarımıza bu niye reva diye sitem etmişti hatırlıyorum mühendisinoğlu. Evet o arkadaşı da hatırladım, dediğin gibidir belki de. Ama haziranda Türkiye'de olacakmış pampers pure bakalım ne derece doğru. Ama bende de yıllardır bi prima ön yargısı varPrimanın da doğal serileri varmış ama Türkiye"ye gelmiyormuş. Pampers da öyle. o da onu sorguluyor neden bizim çocuklarımıza bu reva görülüyor diye
Aklıma bir şey geldi. Burada bir arkadaş yurtdışından Türkiye"ye geldiğinde prima aldığını ve yaşadığı ülkedekinden farklı bir kokusu olduğunu söylemişti. Petrol türevlerinden üretilen kimyasallardan dolayıdır sanırım o bahsettiği koku da.
Evet canım aynen de öyle vallaAyaklarım mayalanmış hamur gibi olmuş puf puf
Ben sleepy aldım bir paket buradaki bit çok arkadaş gibi. Eğer iyi gelirse devam edeceğim
Ah resmen cinayet sebebi ya keşke farkettiğinizi belli edip yanında bağıra çağıra konuşsaydınız
Bu ülkenin cinsel açlığına Bi çare yok sorsan ahlaklılar karıları kızları mini giyemez erkeklerle konuşamaz vs vs sorsan müslümanız
En güzel çözüm caydırıcı ceza ve yasalar Bi kaç tanesi ibretlik ceza alsa bu soysuzlar bu kadar kuduramayacaklar ama başımızda ki devlet büyükleri sağolsun parti gözetmeksizin milletvekilleri de dahil ceplerini doldurmakla meşgul çünkü çocukları güvende
Allah hepsinin belasını versin kimin parmağı varsa kim kılını kıpırdatmıyosa Hepsinin soyu sopu kurusun
Samira34 canım sen tiroid konusunda baya deneyimlisin sana bir şey soracağım
Ben dün tsh ı ma ve diğer değerlerime baktırmak için aç ve ilacı içmeden dr a gittim ama bi takım aksilikler yüzünden tahlil yapılamadı bende ilacı almayı unuttum kullandığım doz 62.5 hatırlar hatırlamaz ki saat 18 di ve karnım açtı 50 mcg aldım ve bugünde sabah kalkıp yine notmal dozum olan 62.5 mcg yi aldım şuan içim hiç rahat değil sence sıkıntı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?