2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım dünyanın Bi çok ülkesi dediğin yerler Malesef ki çoğu Müslüman ülkeler en çokta bu koyuyor Avrupanın Bi çok ülkesi dediği yerler de bu şekilde yaygın değil he öbür tarafta örnek veriyorum hindistan az gelişmiş ülke tecavüz var evet ama cezaları çok ağır bizde ödül gibi cezalar var Bi cana kıymanın cezası bin TL ya içim acıyo artık yemin ederim

Maşşallah bebişe canım:)) tansiyon önemli cidden bizim bir tanıdık yüzü şişmiş baya tansiyon yükselmiş indirememişler hemen almışlar bebeği Allahdan annede bebek de çok iyimiş şimdi.tansiyonu takip etmek lazım hep

Ciddimisin pes yaa bu mudur edebiyat nasıl tiksindirmek acaba bu kadar iştahlı anlatarak hayvan herif

Ben bu haberleri okudukça gördükçe iyiki turkiyede yaşamıyorum diyorum artık ama insan bi tek kendi çocuğuna üzülmüyor başkasının kini duyunca da kahroluyorum artık insan kendi içine sığamıyor ne zaman dur diyecekler artık anlamıyorum.
Ben 4 yıldır almanyada yaşıyorum daha bi kere bile bi haber duymadım ki çocuk istismar edilip öldürülmüş.
Gerçekten artık ciddi anlamda bu konuyu ele almalı ve yeni yasalar getirilmeli artık insanların da tahammülü kalmadı.
Heleki o kitabı görünce delirdim gerçekten.

Offf offf çok fena ya her yerdeler her yerde bende öyle cocugum yok ama çok gözlemlerim böyle şeyleri ya bide ben şuna sinir oluyorum ortalık pislik kaynıyor 7 yaşındaki 8/9 yaşındaki çocuklara daracık kısacık şort giydireni görünce mafoluyorum.evet normalde o bir çocuk çıplak gezse kimsenin dönüp bakmaması lazım ama o kadar pislik dolu ki etraf biri ona o gözle bakar diye kötü oluyorum her konuda daha dikkat etmemiz lazım cocuklarıda çocuk gibi giydirelim ya

Sorsan onlar domuz eti yiyen kafirler cehennemde yanacaklar biz Müslümanız
Ahlaka sığmıyo hadi tamam ahlakı geç Allah korkuları da kalmadı orta doğu pislikleri bunlar cidden Avrupa mavrupa hikaye adamlar her konuda aşmışlar kadını insan olarak görmez hayvanı can olarak görmez bebeği sapkınlık içinde düşünür elimiz kolumuz bağlı lanetleyelim ee 1 ay sonra isim değişiyo yaş değişiyo kökten çözüm şart boka sardı ülke iyice

Uluslararsı bir araştırma raporunu okumuştum. Kadına en çok tecavüz edilen ülkelerin Abd ve Güney Afrika olduğunu söylüyordu. Hindistan ve Etiyopya gibi ülkelerden de bahsediyordu tabi. Gerçi bu araştırmalar da ne kadar güvenilir bilemiyorsun. Hindistan gibi az gelişmiş ülkelerde çocuk gelinler de çok yaygın mesela. O raporda, bunun sebebi de tecavüz vakalarına bağlanıyordu bir kısmı. Çocuklar tecavüzcüleriyle evleniyor

DÜnyanın neresinde olursa olsun. hangı dinden hangi ırktan hangi meşrepten olursa olsun hiçbir kadına hiçbir çocuğa tecavüz edilemez, bunun cezası hafifletilemez. Ben haberleri okuyunca saatlerce kendime gelemiyorum, o hakimler o kararları nasıl verir, o insanlara o eziyeti nasıl reva görürler. Böyle bir kötülüğü yapmış olan birinin dışarıda rahat rahat gezmesine hangi vicdan rıza gösterir? EN az onlar kadar suçlu bu duruma sebep olanlar. ALlah hepsinin belasını versin kimin eli kolu varsa dünyada da ahirette de huzur bulmasın şerefsizler

Aminnnn inşallah canım

Olmaz canım inşallah içini karartma. O kadar kısa bir zaman diliminde hormon değerleri tehlikeye girmez . Doktoruma sormuştum."Aklına geldiğinde iç. Ertesi gün kaldığın yerden devam et" demişti.
Canım benim merak ettiğim kısa zaman diliminde yüklü bi doz almam hatta zaman aralığını düşünerek dün aklıma gelince aldığım 50 mcg idi 12.5 ini almadım yarın ölçüm yaptıracağım sonucu yanıltırmı acaba bu düzensiz doz alımı

Evet gerçekten öyle ama onlar bizden daha merhametli vicdanlı hayvanlara çocuklara karşı o kadar hassaslar ki ..
Mehmet akif ersoy un dediği gibi işleri var dinimiz gibi ,dinleri var işimiz gibi .

Umarım bi an önce bi çözüm bulunur.insanlar artık çocuğunu parka bile götürmeye korkuyor.

Duyamazsın çünkü buradaki gibi haberlere konu olmuyor.
Almanya"da 10 bine yakın mülteci çocuk kayıp ve hem ulusal hem uluslararası sivil toplum kuruluşlarının girişimlerine rağmen bu konuyla ilgili bir açıklama yok.

Hayat standartları daha gelişmiş, daha refah evet. Ama kadın cinayetleri ve istismarlar konusunda çok masum olduklarını zannetmiyorum. Ben bu konulara takık olduğum için fazlaca makale ve rapor okuyorum. Her ülkede var. Özellikle pedofili dünyanın her yerinde hızla artıyor. Bu çok korkunç

Zihniyetin değişmesi lazım canım en önce
Ben o zaman ilk gebelik başındayken eşim dediki hadi gidelim temizliğimizi yapalım kaynanam ağzına yarıştı karı mısın sen diye
Ben erkek miyim çalışıyorum o zaman dedim
Kız çocuklarını kısıtlayıp erkek çocuklarına yaparsın edersin erkeksin sen diye aşılamayacaksın mesela el kadar kız çocuklarına neden oyuncak mutfak alınır benim beynim almıyo kadının görevi mi o sadece erkek çocuğu mutfak istese sen kadın mısın erkekler böyle şeylerle oynamaz derler köle miyiz neyiz yani kadınlar ilk önce değişmeli aşırı sinirleniyorum cinsiyetçi şeylere

Ben hiç yok demiyorum inan bana benim kayinim alman polisi ve böyle olayların altından hep diğer ülkelerden gelen kişilerin çıktığını söylüyor .
Artık yabancılardan nefret eder olmuş.

Böyle şeyleri dile getirmeye de korkuyorum toplumda. Çünkü "Bu zihniyet sapık bir zihniyet" görüşü de yaygın. Yani koruma esaslı davranınca da sapık zihniyetli oluyorsun.

30 yaşında yetişkin bir kadın istediğini giyebilir, çünkü aklı başı yerindedir. Kendini korumasını bilir, yaşadığı toplumu tanır vs.
Ama küçük çocuklar çok masum ya ne bileyim. Ben de kızıma mini etek şort vb çok giydiriyorum yazın ama artık büyüdü, bir tık dikkat etmem lazım sanırım

Hayır tecavüze idam çıkarmak neden bu kadar zor? İnsan haklarımı? Hangi insan ? Bunu yapan insan mı? Resmen yaratık.neyini koruyorlar? Eee bu ülkede din adamı çıkar bademleme diye birşey var derse biri çıkar bir kereden bişey olmaz derse bir sanatçı o da mini etek giymeseydi derse bunlarda böyle destek alır yaptığının normal olduğunu bile düşünür şerefsizler.

çok geçmiş olsun canım, senin sağlığında çok önemli, inşallah ikiniz de en zararsız şekilde kurtulursunuz.. aminn, Allah yardımcınız olsun.

Aynen öyle bu bizde çok yapılıyor malesef sen erkeksin yaparsın diye büyütülüyor çocuklar malesef.
Kayinimin küçük oğlu kız bebekleri çok seviyor eline alınca kaynanam diyor kızmısin sen dedim ne alakası var çocuk bu oynayabilir kızlarda arabayla oynayabilir .daha küçücükken beyinlerine aşIlıyoruz malesef cinsiyetçi ayrımi. Sonumuz hayrolsun inşallah.

Canım geçmiş olsun. Tez zamanda şifa gelsin inş.

Ciddimisin pes yaa bu mudur edebiyat nasıl tiksindirmek acaba bu kadar iştahlı anlatarak hayvan herif

Canım, öyle cümleler, öyle anlatım ve konu
"Kitap" "Edebiyat" gibi naif kavramlarla bir arada olamaz.
Edebiyat güzellik, estetik ve edep barındırır..

Tabi canım demek istediğim farklı düşünülmesin böyle giyinilirse olur demek değil sakın ha! 18 yaşına kadar o çocuk bizim sorumluluğumuzda sonra ne isterse ne giyerse giysin .çocuk sort giymicek mi giyicek etek giymicek mi elbise giymicek mi giyicek ama öyle abartılar görüyorum ki afedersin arkadan artık poposu gözüküyor sortta bu kadar o yasta çocuğa kısa giydirmeninde anlamı yok etraf böyleyken.

Kızın olacak ve bu cinsiyetçi söylemlerle o kadar çok karşılaşacaksın ki malesef. İnşaAllah güzel yetiştiririz.

Geçen bir yakınımızın evindeydik. Kız mutfakta anneye yardım ediyor, erkek çocuk kanepede yayılmış telefonla uğraşıyor. İKisi de okuyor. aralarında 1 yaş var. Ne bu ya dedim "sen camış yetiştiriyorsun evde. Ya kızını mutfaktan çıkar ya da oğlanı kaldır yerinden". Sonra cinsiyetine düşman bir sürü kız çocuğu ve "erkeğim her şeyi yaparım" zihniyetinde bir sürü öküz... Annelere çok görev düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…