2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben bugün 1 saat kadar yürüdüm. Ellerim sarkık olduğu için sanırım aşırı şişti zor kapanıp açıldı uçları da uyuştu gibi oldu. Ama dinlendikçe geçiyor kalıcı bir şey olmadı bende

Çoğumuz sleepy aldı canım denicez bakalım nasıl diye Bi paket aldım pişik yapmazsa devam ederim sanırım

işyerinde kolumu bacağımı askıya alcam artık. parmak uçlarına bu kadar uyuşukluk yapması tuhafıma gitti artık

Canım ben mühendisoğlunu takip ediyorum. O piyasadaki bebek bezlerini incelemiş.

En temiz içerikli sleppy ve molfix görünüyor. Goon da fena değil. Kızımda molfix kullanmıştım, çok memnundum. Bunda da öyle yapıcam sanırım

İlgilenenler için;

(Özellikle prima ve pampers gibi güvenli sandığımız markaları okuyun)

işyerinde kolumu bacağımı askıya alcam artık. parmak uçlarına bu kadar uyuşukluk yapması tuhafıma gitti artık
Normal bence kilo alıyoruz eklem Aralıkları daralıyor sinirlere bası yapıyor uyuşukluk karıncalanma olur.egzersiz yaparak çözebilirsin yine hareket bence çare

Maşallah canım gozunaydin çok sevindim ilerleme oldukça sorun yok inşallah son ana kadar güzel güzel beslenir yavrular

Önerin için çok teşekkürler canım hemen bende bakıyorum o sayfaya

Hastane çantası için ilk olarak prima premium aldım minik bir paket. Daha sonrasında Goon markasını deneyeceğim, temiz içerikli ve çok memnun kalan var. Olmadı sleepy :)

Uyuşmaya gelince olmaz mı hiç. Sabah hiç hissetmiyorum zamanla açılıyor :/

Günaydın güzel anneler

Dün ebe kontrolüm vardı. Alper bey baş aşağı dönmüş kafayı da iyice aşağı dürtmüş.. Popo solda ayaklar sağda yatıyo. Kalbi dinledik göbeği ölçtük vs bitti tabi.

Ayak şişmeleri için dinlenmekten başka yapabileceğin bişi yok dedi. Yine de şişebilir.. El ayak kol yüz vs aynı anda şişme olursa tabsiyon takibi isterim dedi. Şükür henüz yok şişme ama sızlamalar başladı..

Çok okuyamadım ama hemen okumaya başlıyorum.

Ps: Kehribar kolye konuşulmuş. Ben oğlumda kullanmıştım. 3 aylık başladık takmaya 5 aylık diş çıkarmaya başladı.. 1 yaşında 12 dişi vardı
Hiçbir diş çıkarışında ateş ishal mızmızlık uykusuzluk vs yaşamadık. Kolyeden mi genlerinden mi bilemiyorum..
Tekrar geliciğim ifinim..

Benimde aynı popo solda ayaklar sağda daha da dönemez %99 dedi
Maşallah kuzuna

Oy oyyyy yalnız değilim demek ki

Elim ayağım titriyor şuan zümrüt apt olayını gördünüz mü
Çok afedersiniz böyle şerefsizlerle böyle sapık pisliklerle aynı yerde yaşayıp çocuk büyütücez kanım dondu ya
Aşağılık hayvan ama bu adaletsizlikle dışarı da çıkar sadece o da değil kitabı satışa sunan herkesin ceza alması gerekir karşılaştığım en berbat en iğrenç içerik lanet olsun böyle zavallı adilere serbestte kalır şerefsiz

Aynen kesinlikle canım sağlam Bi yasa çıkmalı artık çocuklara hayvanlara kadınlara yapılanlar yetti ki bu içerikleri çocuklarda okuyo çocuk aklıyla Allah bilir neler yapar yapmayı düşünür
Tanıdıkmış amcaymış kuzenmiş komşuymuş artık bitti Bi gözümüzle bakarken ikinci gözümüzden sakınıcaz artık

Benimki daha düşük canım ona göre dedim daha altına inmesinde o zaman risk başlıyor inşallah artar
İnsallah peki sana kac ml denmişti canım? Benımkınden daha dusukse senı hastaneye yatırması gerekırdı bana öyle demişti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…