Bu adileri ellerimle öldürsem içim soğumaz yemin ederim karıncanın bacağını kıramam ama bunları öldürebilirimGördüm şimdi bitmiyolar bitmiyolar
Ben bugün 1 saat kadar yürüdüm. Ellerim sarkık olduğu için sanırım aşırı şişti zor kapanıp açıldı uçları da uyuştu gibi oldu. Ama dinlendikçe geçiyor kalıcı bir şey olmadı bendeGünaydın Kızlar
Bebeğiniz için yenidoğan bebek bezinde hangi markayı aldınız ? 1 paket yeterli olacak mıdır? Bu hafta sonu çantayı hazırlamak istiyorum.
Birdeee el parmak uçlarınızda uyuşukluk hissizlik gibi bir durum var mı ödemli arkadaşlarım ?
Çoğumuz sleepy aldı canım denicez bakalım nasıl diye Bi paket aldım pişik yapmazsa devam ederim sanırımGünaydın Kızlar
Bebeğiniz için yenidoğan bebek bezinde hangi markayı aldınız ? 1 paket yeterli olacak mıdır? Bu hafta sonu çantayı hazırlamak istiyorum.
Birdeee el parmak uçlarınızda uyuşukluk hissizlik gibi bir durum var mı ödemli arkadaşlarım ?
işyerinde kolumu bacağımı askıya alcam artık. parmak uçlarına bu kadar uyuşukluk yapması tuhafıma gitti artıkBen bugün 1 saat kadar yürüdüm. Ellerim sarkık olduğu için sanırım aşırı şişti zor kapanıp açıldı uçları da uyuştu gibi oldu. Ama dinlendikçe geçiyor kalıcı bir şey olmadı bende
Günaydın Kızlar
Nasıl başlarsak öyle gider diyor herkes, o halde bende sleepy ile başlayayım temiz içerikli diyorlardı zatenÇoğumuz sleepy aldı canım denicez bakalım nasıl diye Bi paket aldım pişik yapmazsa devam ederim sanırım
Normal bence kilo alıyoruz eklem Aralıkları daralıyor sinirlere bası yapıyor uyuşukluk karıncalanma olur.egzersiz yaparak çözebilirsin yine hareket bence çareişyerinde kolumu bacağımı askıya alcam artık. parmak uçlarına bu kadar uyuşukluk yapması tuhafıma gitti artık
Maşallah canım gozunaydin çok sevindim ilerleme oldukça sorun yok inşallah son ana kadar güzel güzel beslenir yavrularBugun kontrol vardı kızım yine kendını göstermedi saolsun anası ortadan ikiye ayrılsın diye olabilir
Bahsetmiştim karın cevresi üç hafta geride kalmıstı gecen hafta, bu hafta iki haftalık büyümüş fark iki haftaya indi2200 olmuş kızçem Eyslg ben daha önce yazmıstım belki görmemişsindir hiç üzülme arkadasım bak ben bu hafta 2 ye indi diye sevindim diyelim hep böylw gitti doğumca kilo alırlar napalım sağlıklı olsunlar da
@Saryamarya evet selam verdik borclu cıktık hemşerimsen de kosturuyoraun durmadan merak etmeyın cok zengin oldugumda hepinize birer Katya benden elinzi sıcak sudan soğuk suya sokturtmayacam
@bskscl evet canım gezmek de sayılyorsaka bi yana da seviyorum bu grubu yaa enerjiğiz bence
Önerin için çok teşekkürler canım hemen bende bakıyorum o sayfayaCanım ben mühendisoğlunu takip ediyorum. O piyasadaki bebek bezlerini incelemiş.
En temiz içerikli sleppy ve molfix görünüyor. Goon da fena değil. Kızımda molfix kullanmıştım, çok memnundum. Bunda da öyle yapıcam sanırım
İlgilenenler için;
(Özellikle prima ve pampers gibi güvenli sandığımız markaları okuyun)
Günaydın Kızlar
Haklısın harekete geçmek önemliNormal bence kilo alıyoruz eklem Aralıkları daralıyor sinirlere bası yapıyor uyuşukluk karıncalanma olur.egzersiz yaparak çözebilirsin yine hareket bence çare
Benimde aynıGünaydın güzel anneler ♥
Dün ebe kontrolüm vardı. Alper bey baş aşağı dönmüş kafayı da iyice aşağı dürtmüş.. Popo solda ayaklar sağda yatıyo. Kalbi dinledik göbeği ölçtük vs bitti tabi.
Ayak şişmeleri için dinlenmekten başka yapabileceğin bişi yok dedi. Yine de şişebilir.. El ayak kol yüz vs aynı anda şişme olursa tabsiyon takibi isterim dedi. Şükür henüz yok şişme ama sızlamalar başladı..
Çok okuyamadım ama hemen okumaya başlıyorum.
Ps: Kehribar kolye konuşulmuş. Ben oğlumda kullanmıştım. 3 aylık başladık takmaya 5 aylık diş çıkarmaya başladı.. 1 yaşında 12 dişi vardı
Hiçbir diş çıkarışında ateş ishal mızmızlık uykusuzluk vs yaşamadık. Kolyeden mi genlerinden mi bilemiyorum..
Tekrar geliciğim ifinim..
Oy oyyyy yalnız değilim demek kiHastane çantası için ilk olarak prima premium aldım minik bir paket. Daha sonrasında Goon markasını deneyeceğim, temiz içerikli ve çok memnun kalan var. Olmadı sleepy :)
Uyuşmaya gelince olmaz mı hiç. Sabah hiç hissetmiyorum zamanla açılıyor :/
Aşağılık hayvan ama bu adaletsizlikle dışarı da çıkar sadece o da değil kitabı satışa sunan herkesin ceza alması gerekir karşılaştığım en berbat en iğrenç içerik lanet olsun böyle zavallı adilere serbestte kalır şerefsizElim ayağım titriyor şuan zümrüt apt olayını gördünüz mü
Çok afedersiniz böyle şerefsizlerle böyle sapık pisliklerle aynı yerde yaşayıp çocuk büyütücez kanım dondu ya
Aynen kesinlikle canım sağlam Bi yasa çıkmalı artık çocuklara hayvanlara kadınlara yapılanlar yetti ki bu içerikleri çocuklarda okuyo çocuk aklıyla Allah bilir neler yapar yapmayı düşünürAşağılık hayvan ama bu adaletsizlikle dışarı da çıkar sadece o da değil kitabı satışa sunan herkesin ceza alması gerekir karşılaştığım en berbat en iğrenç içerik lanet olsun böyle zavallı adilere serbestte kalır şerefsiz
İnsallah peki sana kac ml denmişti canım? Benımkınden daha dusukse senı hastaneye yatırması gerekırdı bana öyle demişti doktorBenimki daha düşük canım ona göre dedim daha altına inmesinde o zaman risk başlıyor inşallah artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?