Teşekkürler canım ben de normalde iş yerinde klimaları kapattıran taraftaydım ama bu sene ilk açan ben oldum. İzmir yine bir anda ısındı Ağustos ayını gerçekten düşünemiyorum bende...Çok geçmiş olsun canım, umarım uzun sürmez :/ bende acayip yananlardanim iş yerinde millet donuyor pek açamıyorum Allah'tan, evde de zaten yok :) en büyük favorimiz atlet ile dolaşmak hepsi bu kadar :) ya Ağustos ta doğuracak olsaydikm
Gönlümü çaldı benim hınzırCnm benim hep çantaya hevesim vardı ondan çok özendim, bide boşum ben, evdeyim, temziliğin ağır kısmını flnda eşim yapıyo, ben hamileliği yata yuvarlana geçiriyorum bencede siz çalışanlar harikasınız bu halde, rahat uyuyamadan kalkıp hazırlanıp, hiç bişey olmasa bile tüm gğn ayakta sandalyede, çalışanlarınızı canı gönülden kutluyorum
HahahaOf bende uyuyamıyorum nefes alamıyorum sol tarafa yatmaya çalıştıkça heryerim agriyo adamda yataktan gitmiş yine çok mu horladim acaba
Ah canım neler yaptım bir bilsen nazal yıkamalar buğu mentoller ama benim sinüsler ayrı bir boyuta geçti bence. Aspiratör de alayım bari bi o kaldı sanırım.nazal aspiratör alın sinüzit için öyle güzel sinüzitleri temizliyor ki burnunuzdan çıkanlara şaşırırsınız.. bende gebelik başında sinüzit geçirdim çok kötü bişey çok geçmiş olsun.. çözümü anca öyle buldum..
Gece çok terledim yaTeşekkürler canım ben de normalde iş yerinde klimaları kapattıran taraftaydım ama bu sene ilk açan ben oldum. İzmir yine bir anda ısındı Ağustos ayını gerçekten düşünemiyorum bende...
bugün işyerinde son günümdü
bi tuhaf oldum arkadaşlarımla vedalaşırken
16 hafta sonra dönücem ama yinede içim bi değişik oldu
başıma neler gelicek yeni bi hayata geçiyorum herşey bebişle tamamen değişicek
dinlenicem doğuma kadar bol bol
bizim zilli 40ta doğarsa 6 haftam geçmiş olucak
doğumdan sonraya 10 haftam kalıcak ama olsun dayanamadım artık 37ye kadar durabilceklere helal olsun diyorum
ben 34te pes ettim
ellerim uyuşuyo artık şişlikten açıp kapatamıyorum
ayaklarımın üstüne basamıyorum bütüngün ayakkabının içinde
bide sürekli oturmaktan karnım iyice büyüdüğü için kaburgalarıma batıyo
Benim esimde oynarlarken elini koydumu duruyo oynamalari
Bugün Bi sancı yaşadım ki aman yarabbi biraz daha sürseydi arayacaktım milleti tam 1 saate yakın adet sancısı gibi bacağa vuran bişey
Çok kilolu olsun diye beklentimiz hiç olmadı da hep 1 hafta geriden geliyodu canım şimdi 2 haftaya gerileyince biraz tedirgin oldum gelişim geriliğine donmesin de inşallah zaten en başından beri direnç var bu haftadan sonra kilo alımını daha da çok etkiler zayıf bı kuzucuk olacak bu haftada ekstra özen gostermistim
Put gibi soluma dönüp yattım geçti zaten ama o 1 saati sen bana sorHadi bakalım iznin hayırlı olsun :) Darısı başımıza... 37 haftayı doldurmayı planlayanlardan biride benim bakalım nasıl olacak görcez :) bahsettiğin şeyler hep bende de mevcut inatla direniyorum :) Bol bol dinlenin keyfini çıkartın.
Babası olsun başkası olsun dışardan bile belli olan hareketleri bir anda kesiliyor, çok gülüyorumresmen kedi gibi kıpırdamadan bekliyor, o da dışarıyı dinliyor Ama çok ilginç benim elimle başkasının elinin ayırımını nasıl yapıyor hala anlamış değilim :)
Ay en korktuğum şey elim ayağıma dolanır herhalde. Dikkat et sende olabildiğince dinlen dicem ama bende boşluk bulduğum her an bir şey yapayım istiyorum kızıyorlar :/ Çok geçmiş olsun.
Benim de öyle ama endişe etme bende yaşadım demek istedim, bende çok üzülmüştüm çünkü ilk öğrendiğimde, sonra baktım haftalar geçtikçe düzeliyor :) Bizimki de ince uzun bir bebek olacakmış öyle dedi doktorumuz.
Günaydınnnn
Çıplak yatanlar derneğigece soğuk Bi duş alıp ıslak ıslak don göynek yatıp uyudum
Put gibi soluma dönüp yattım geçti zaten ama o 1 saati sen bana sor
Yoklicak demek ki artık
Aslında kaldım sadece biraz daha sürseydi aricaktım eşimi sanırım o zaman panik olurdu herkes Çok şükür sürmedi canımSakin kalabilmek çok zor olsa gerek. Henüz başıma gelmedi ama şimdiden tedirginim. Allahım hepimize kolaylıklar versin.
Anladjm zaten tatlım teşekkür ederim inşallah daha fazla gerilemedikce 2 kilonun üstüne kaç olursa olursa sağlıklı olsundaBenim de öyle ama endişe etme bende yaşadım demek istedim, bende çok üzülmüştüm çünkü ilk öğrendiğimde, sonra baktım haftalar geçtikçe düzeliyor :) Bizimki de ince uzun bir bebek olacakmış öyle dedi doktorumuz.
Benimki daha düşük canım ona göre dedim daha altına inmesinde o zaman risk başlıyor inşallah artarDaha iyi olurmu sınırda benımde inşallah olması gerektiği gbi olur
Yine nolmuşElim ayağım titriyor şuan zümrüt apt olayını gördünüz mü
Çok afedersiniz böyle şerefsizlerle böyle sapık pisliklerle aynı yerde yaşayıp çocuk büyütücez kanım dondu ya
Gördüm şimdi bitmiyolar bitmiyolarElim ayağım titriyor şuan zümrüt apt olayını gördünüz mü
Çok afedersiniz böyle şerefsizlerle böyle sapık pisliklerle aynı yerde yaşayıp çocuk büyütücez kanım dondu ya
Zümrüt apartmanı diye bir kitap ortaya çıktı. Pedofiliyi en ince ayrıntısına kadar anlatmış pislik yazarı daha acısı böyle bir kitap basılmış gayet satışta. Yazarı gözaltına alındı ama kan dondurucu idi sayfanın görüntüsü vardı daYine nolmuş
Kızlar ben 19 kiloda falanım, dayanabilirsem 2 haftaya da doğuruyorum:) 2 günde gerçekten karnım olsun, ayağım, yüzüm her tarafım ciddi şişti. Kendimi obelixe benzetiyorum ki gerçekten öyle. Böyle bir göbek yok, artık gerçek bir ikiz annesi görünümündeyim:))
İkiz için bence gayet iyi kilodasın canım, ben de 14 kilodayım doğuma kadar 20 olurum bence. kuzularına da maşallah. Hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallahhh.Benim 34+2 de biri 2150 gr 42 cmdi, biri 2250 gr 47 cm. Yalnız bazılarının dediği gbi şuandaki bu cmlerin boyla bir alakası yokmuş
Havuş, zemzem ve hindistan cevizi suyu :)Suyu sınırda olan arkadaşlar sizin kaçtı ve neler yaptınız nelerden fayda gordunuz Dr suyu artır dedi bende havuç suyunu sordum evet icebilirsiniz onunda faydası oluyor dedi
Oh kuşum benim maşallah, farkı azaltıyor, şükür canım . Koca kız olmuş :) Katya istiyorum :):) Doktorun ne dedi canım? Ben bayramın 2. günü nöbetçi asistana gideceğim, hoca git bi baksınlar dedi, sonraki randevum da 12 haziran merak içerisindeyim.Bugun kontrol vardı kızım yine kendını göstermedi saolsun anası ortadan ikiye ayrılsın diye olabilir
Bahsetmiştim karın cevresi üç hafta geride kalmıstı gecen hafta, bu hafta iki haftalık büyümüş fark iki haftaya indi2200 olmuş kızçem Eyslg ben daha önce yazmıstım belki görmemişsindir hiç üzülme arkadasım bak ben bu hafta 2 ye indi diye sevindim diyelim hep böylw gitti doğumca kilo alırlar napalım sağlıklı olsunlar da
S Saryamarya evet selam verdik borclu cıktık hemşerimsen de kosturuyoraun durmadan merak etmeyın cok zengin oldugumda hepinize birer Katya benden elinzi sıcak sudan soğuk suya sokturtmayacam
B bskscl evet canım gezmek de sayılyorsaka bi yana da seviyorum bu grubu yaa enerjiğiz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?