2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Teşekkürler canım ben de normalde iş yerinde klimaları kapattıran taraftaydım ama bu sene ilk açan ben oldum. İzmir yine bir anda ısındı Ağustos ayını gerçekten düşünemiyorum bende...

Gönlümü çaldı benim hınzır Keşke yakın olsak çantayı beraber hazırlasak, sonra ben seni şap diye öpsem :)

Of bende uyuyamıyorum nefes alamıyorum sol tarafa yatmaya çalıştıkça heryerim agriyo adamda yataktan gitmiş yine çok mu horladim acaba
Hahaha cekecekler mecbur yapacak bişey yok. Ben de gece ne rüya gördüysem siz beni kandırıyorsunuz diye bagırmısım eşime

Ah canım neler yaptım bir bilsen nazal yıkamalar buğu mentoller ama benim sinüsler ayrı bir boyuta geçti bence. Aspiratör de alayım bari bi o kaldı sanırım.

Hadi bakalım iznin hayırlı olsun :) Darısı başımıza... 37 haftayı doldurmayı planlayanlardan biride benim bakalım nasıl olacak görcez :) bahsettiğin şeyler hep bende de mevcut inatla direniyorum :) Bol bol dinlenin keyfini çıkartın.

Benim esimde oynarlarken elini koydumu duruyo oynamalari

Babası olsun başkası olsun dışardan bile belli olan hareketleri bir anda kesiliyor, çok gülüyorum resmen kedi gibi kıpırdamadan bekliyor, o da dışarıyı dinliyor Ama çok ilginç benim elimle başkasının elinin ayırımını nasıl yapıyor hala anlamış değilim :)

Bugün Bi sancı yaşadım ki aman yarabbi biraz daha sürseydi arayacaktım milleti tam 1 saate yakın adet sancısı gibi bacağa vuran bişey

Ay en korktuğum şey elim ayağıma dolanır herhalde. Dikkat et sende olabildiğince dinlen dicem ama bende boşluk bulduğum her an bir şey yapayım istiyorum kızıyorlar :/ Çok geçmiş olsun.

Benim de öyle ama endişe etme bende yaşadım demek istedim, bende çok üzülmüştüm çünkü ilk öğrendiğimde, sonra baktım haftalar geçtikçe düzeliyor :) Bizimki de ince uzun bir bebek olacakmış öyle dedi doktorumuz.

Put gibi soluma dönüp yattım geçti zaten ama o 1 saati sen bana sor
Yoklicak demek ki artık

Anladjm zaten tatlım teşekkür ederim inşallah daha fazla gerilemedikce 2 kilonun üstüne kaç olursa olursa sağlıklı olsunda

Benim 34+2 de biri 2150 gr 42 cmdi, biri 2250 gr 47 cm. Yalnız bazılarının dediği gbi şuandaki bu cmlerin boyla bir alakası yokmuş
İkiz için bence gayet iyi kilodasın canım, ben de 14 kilodayım doğuma kadar 20 olurum bence. kuzularına da maşallah. Hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallahhh.
Suyu sınırda olan arkadaşlar sizin kaçtı ve neler yaptınız nelerden fayda gordunuz Dr suyu artır dedi bende havuç suyunu sordum evet icebilirsiniz onunda faydası oluyor dedi
Havuş, zemzem ve hindistan cevizi suyu :)
Oh kuşum benim maşallah, farkı azaltıyor, şükür canım . Koca kız olmuş :) Katya istiyorum :):) Doktorun ne dedi canım? Ben bayramın 2. günü nöbetçi asistana gideceğim, hoca git bi baksınlar dedi, sonraki randevum da 12 haziran merak içerisindeyim.

Günaydın Kızlar
Bebeğiniz için yenidoğan bebek bezinde hangi markayı aldınız ? 1 paket yeterli olacak mıdır? Bu hafta sonu çantayı hazırlamak istiyorum.
Birdeee el parmak uçlarınızda uyuşukluk hissizlik gibi bir durum var mı ödemli arkadaşlarım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…