Bu arkadaş olaya sadece "Eşim doğum günümü unutmadı, bana jest yaptı. Pasta yaptırdı." açısıyla bakmış.Bi annenin kızına yapacağı en büyük kötülük bu olur sanırım canım zihniyete işliyorsun sen kadınsın senin işin ev yemek temizlik diye
Daha geleneksel kadınları geç 20 yaşında 25 yaşında gencecik insanlarda bunu yapıyor
Eki Görüntüle 2273953
Kız arkadaşımın eşinin yaptırdığı pasta mesela eşim böyle bişey yapcak ben mutlu olcak
2300 dü pztesiYok demedi kuzum her şey iyi
Önemli olan bebeğin suyu,hareketleri dedi bana
Serviks uzunlugu 42 mm olarak ölçtü
Senınkı kaç grAmdı
Aynen canım bende şoka girdim görünceGerçekten şoktayım buna mutlu olmuşkafalarn değişmesi lzm, ama daha baya nesil bu kafada gidenler olacak gibi maalesef
Storysinde aynen şöyle yazıyorduBu arkadaş olaya sadece "Eşim doğum günümü unutmadı, bana jest yaptı. Pasta yaptırdı." açısıyla bakmış.
Böyle bi beklenti içinde de yetiştirmemek, kendine yeten, birinin ona verdiği değerle kendini değerli hisseden değil de kendini birey olarak yeterli ve değerli gören insan yetiştirmek gerek..
Babam emekli annem çalışıyor annem çalıştığı için babam yemek yapıyor pazara markete kendisi gidiyor temizlikten anlamaz ama yeme içme erkek kardeşimin dersi okula götürülüp getirmesi babamda ve erkek kardeşim her yerde yanında pazarda markette yemek yaparken vs yediği tabağı kaldırmak zorunda olduğunu kirlettiği yeri temizlemek zorunda olduğunu bilir.Kızlar bence oyuncaklarla kıyafetlerle ya da cocuklara anlatmakla olacak iş değil. Tecrubeyle sabit ki cocuk öğrettiğinizi değil yaptığınızı yapıyor.Örneğin bir evde baba dana gibi yatarken anne hizmetçi gibi çalısıyorsa o evde ne yazık ki erkek cocugunun eline toz bezi vererek bir şey değişmez.Ya da bir evde yirmi dört saat televizyon acıkken cocuga cızgı fılm yasak ediliyorsa yine bir şey değişmez. O yuzden değiştirmeye cocuklarımızdan değil kendimizden ve eşlerimizden başlayalım.İnanın bu daha etkili olacaktır.
Canım 32+0 da veriyorlar ama bir iki gün farketmiyor sen bence tatile girmeden cuma günü raporunu alkızlar 32. hafta çalışabilir raporunu tam olarak ne zaman veriyor doktorlar ?
bugün 31+3. günündeyim..
32+0 olunca mı veriyorlar ilk oğlumdan çok hatırlayamadım şimdi araya bayram da girecek..
Allahdan bu konuda şanslıyım eşimde hiç öyle ben erkeğim havaları yoktur.her konuda elinden geleni yapar masayıda siler bulaşıklarıda yerleştirir yeri gelir tuvalet de temizler evide süpürür. Ve daha benden 1 bardak su istemişliği yoktur hiçbirzaman bana su getirsene demedi.Kızlar bence oyuncaklarla kıyafetlerle ya da cocuklara anlatmakla olacak iş değil. Tecrubeyle sabit ki cocuk öğrettiğinizi değil yaptığınızı yapıyor.Örneğin bir evde baba dana gibi yatarken anne hizmetçi gibi çalısıyorsa o evde ne yazık ki erkek cocugunun eline toz bezi vererek bir şey değişmez.Ya da bir evde yirmi dört saat televizyon acıkken cocuga cızgı fılm yasak ediliyorsa yine bir şey değişmez. O yuzden değiştirmeye cocuklarımızdan değil kendimizden ve eşlerimizden başlayalım.İnanın bu daha etkili olacaktır.
hastane arefe günü çalışıyormuş yarım gün canım eşim randevu almış doktoruma.. tamda 32+0 da verecek iyi denk geldi :) hemde bayram öncesi son bi muayenemi olurum insallah herşey yolundadır :)Canım 32+0 da veriyorlar ama bir iki gün farketmiyor sen bence tatile girmeden cuma günü raporunu al
yeesss bizimdeeeGörüş günü
Kızlar bence oyuncaklarla kıyafetlerle ya da cocuklara anlatmakla olacak iş değil. Tecrubeyle sabit ki cocuk öğrettiğinizi değil yaptığınızı yapıyor.Örneğin bir evde baba dana gibi yatarken anne hizmetçi gibi çalısıyorsa o evde ne yazık ki erkek cocugunun eline toz bezi vererek bir şey değişmez.Ya da bir evde yirmi dört saat televizyon acıkken cocuga cızgı fılm yasak ediliyorsa yine bir şey değişmez. O yuzden değiştirmeye cocuklarımızdan değil kendimizden ve eşlerimizden başlayalım.İnanın bu daha etkili olacaktır.
Teşekkür ederim, Rabbim istediğin vakitte bekletmeden nasip etsin inşallah. Tuvalet eğitimi konusunda sanırım bizim de doğum sonrasına kalacak gibi. Memeye de çok düşkün biraz korkularım var tandem anne olmak zor mu olur diye. Hayırlısı olsun diyelim yaşayıp göreceğim sanırım..Memeyi emziği bıraktık 20 gün oldu Benim memelekete gidişimden dolayı ertelemiştim emziği ama gelir gelmez hemen bıraktık çok zor oldu ama başardık ☺ Tuvalete şu an hazır değil hala sabahları kalkınca bezi çişli oluyor ve söylediğim zaman ıh ıh yani hayır diyor bende zorlamak istemiyorum sonucta emzık ona zarar veren bişi ama bez ona zarar vermıyo hazır olunca en azından tek seferde hallederim diye düşünüyorum.
Çok güzel isim Ayşe ♥ İstiyorum ama kardeşimin düğünü var eylülde yaz bitsin sonra dedik yani Allah izin verırse 2020
Canım benim merak ettiğim kısa zaman diliminde yüklü bi doz almam hatta zaman aralığını düşünerek dün aklıma gelince aldığım 50 mcg idi 12.5 ini almadım yarın ölçüm yaptıracağım sonucu yanıltırmı acaba bu düzensiz doz alımı
kızlar ben de pazartesi 31+6 olacağım nstye girer miyimki?
Sağol canım ya düzensizlikten nefret ederim gerçi nasıl unuttum onuda aklım almıyor sağ salim geçsin inşallah şu günler hepimiz içinSen belli bir dönem aynı rutinde ilacını aldın, vücudun bu sentetik hormonu kullandı ve denge kurdu. Bir kere farklı dozda aldın diye denge bozulmaz, değer değişmez. Yani 3-4 gün rutinden çıksan belki diyeceğim ama bu kadar bir doz farklılığı değeri etkilemez. Hele araya gün bile girmişken...Doktoruna da sorarsın daha da için rahatlar, evham yapma :)
8 dedi canım 5 olduğu zaman doğum söz konusu olur suyu artırın dedi önceki haftalarda iyiydi hepİnsallah peki sana kac ml denmişti canım? Benımkınden daha dusukse senı hastaneye yatırması gerekırdı bana öyle demişti doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?