Bizimde yarın bayram öncesi son görüş günümüz yarında ilk nst ye giricez merak ediyorum bakalım ne alemde bizim tosun:)
pazartesi alıcam 31+6'da canım. sonra araya bayram giriyor.Bazı doktorlar bu haftalarda sokuyor ama bir şikayetin yoksa sokmayabilir
Çalışabilir raporunu ne zaman alacaksın?
Ben 10 Hazirana randevü aldım. 32+5 oluyor. Bir problem olmaz inşaAllah
32 dolmadan veriliyor mu ki?pazartesi alıcam 31+6'da canım. sonra araya bayram giriyor.
Canım beni bayramın 2.günü çağırdı 32+3 oluyorum nts ye girceksin ogün dedikızlar ben de pazartesi 31+6 olacağım nstye girer miyimki?
kızlar 32. hafta çalışabilir raporunu tam olarak ne zaman veriyor doktorlar ?
bugün 31+3. günündeyim..
32+0 olunca mı veriyorlar ilk oğlumdan çok hatırlayamadım şimdi araya bayram da girecek..
herşeyi bilmeli bir insan öyle değil mi kız olsun erkek olsun, doğru söylüyorsun bir toplumun yetişmesinde kadın çok önemli. linç yersen anca beraber kanca beraber :)) hadi bakamBunu yapan da 26 yaşında Bi kadın işte düşünebiliyor musun kızını nasıl yetiştircek oğlunu nasıl demek istediğim olarak bu kadınlar yapıyor ne yapıyorsa (linç yicem gibi du bakalım )
Canım o iş şöyle haftada 45 saatten fazla çalıştırılamazsın cumartesi çalışıyorsan hafta içi erken çıkma hakkın var ama öğle araları mesaiden sayılmıyor onlar düşülüyorKızlar ya hamileler gunde 7 saatten fazla çalıştırılamazmış, yasaya göre erken çıkabilirmişiz yani
Ben bir buçuk saat fazla çalışmışım her gün
Biz bu haklarımızı nereden öğrenebiliriz acaba? İNternette hep eski makaleler var, her yıl bir şey değişiyor oysa
Mesela ücretli izin bittikten sonra belli süre yarım gün çalışıp tam maaş alma hakkımız varmış. Ben bunu da bilmiyordum, burdaki bir arkadaş söylemişti
Türkiye"deki haklar çok kısıtlı, daha da genişletilmeli hamileler ve yeni anneler için
herşeyi bilmeli bir insan öyle değil mi kız olsun erkek olsun, doğru söylüyorsun bir toplumun yetişmesinde kadın çok önemli. linç yersen anca beraber kanca beraber :)) hadi bakam
yarım gün çalışıp tam maaş almayı ben söylemiştim bi kere burda onu hatırlıyo olabilirsin canımKızlar ya hamileler gunde 7 saatten fazla çalıştırılamazmış, yasaya göre erken çıkabilirmişiz yani
Ben bir buçuk saat fazla çalışmışım her gün
Biz bu haklarımızı nereden öğrenebiliriz acaba? İNternette hep eski makaleler var, her yıl bir şey değişiyor oysa
Mesela ücretli izin bittikten sonra belli süre yarım gün çalışıp tam maaş alma hakkımız varmış. Ben bunu da bilmiyordum, burdaki bir arkadaş söylemişti
Türkiye"deki haklar çok kısıtlı, daha da genişletilmeli hamileler ve yeni anneler için
bana tam 32+0 da verdi kuzu bi gün önce gittim vermedi. ama bi arkadaşa vermiş bi gün evvel, sen sor nolur nolmazkızlar 32. hafta çalışabilir raporunu tam olarak ne zaman veriyor doktorlar ?
bugün 31+3. günündeyim..
32+0 olunca mı veriyorlar ilk oğlumdan çok hatırlayamadım şimdi araya bayram da girecek..
benimde benimde görüş günüüüm :))yeesss bizimdeee
şu nst yi aşırı merak ediyorum ya bugün baksa keşke :) sırf meraktan haCanım beni bayramın 2.günü çağırdı 32+3 oluyorum nts ye girceksin ogün dedi
hofff en büyük derdim şu ara gerçekten gidip gitmemek konusunda çok kararsızdımkızlar ben ağda yaptırdım o kadar rahatladım ki anlatamam, çok kısa sürdü kuaförde iyi bir kadındı boşuna kendimi strese sokmuşum, o kadarda abartılacak bi durum yokmuş, gitmeyenler çekinenler gitsin rahatlasın. çatı muayenesi vs. olur nolur nolmaz bu aralar artık hepimiz için doğum yolları gözüktü :)
bende çok merak ediyordum böyle enteresan bişey sandım bildiğin karnındaki sesleri ve bebişinin kalp seslerini dışarı verip ekg gibi rapor çıkartıyorlarşu nst yi aşırı merak ediyorum ya bugün baksa keşke :) sırf meraktan ha
6 en alt sınırmıs .yavas yavas düşermiş 32.haftadan sonra zaten bana öyle geliyorki sezeryan olacagım su azalacak .cunku denen herseyı yaptım artmadı hiçbişekılde 3lt su sabah aksam havuc armut suyu 2hafta içtim ama yok.senin artar insallah8 dedi canım 5 olduğu zaman doğum söz konusu olur suyu artırın dedi önceki haftalarda iyiydi hep
İnşallah canım dur bakalım bidahaki kontrolde biraz daha artmış olur belki senindeben o kadar su icemiyodum benim zaten sezeryan olacak bende deneyim bakalım havuc suyu6 en alt sınırmıs .yavas yavas düşermiş 32.haftadan sonra zaten bana öyle geliyorki sezeryan olacagım su azalacak .cunku denen herseyı yaptım artmadı hiçbişekılde 3lt su sabah aksam havuc armut suyu 2hafta içtim ama yok.senin artar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?