2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
hofff en büyük derdim şu ara gerçekten gidip gitmemek konusunda çok kararsızdım
git kuzu git :) oh bi rahat ki böyle
bende çok merak ediyordum böyle enteresan bişey sandım bildiğin karnındaki sesleri ve bebişinin kalp seslerini dışarı verip ekg gibi rapor çıkartıyorlar
e nasıl anlıyor om zman sancı olup olmadığını ki :) ne garipmiş

Çok geçmiş olsun canım, sen elinden geleni yapıyorsun sağlıkla gelsin minişin

Böyle haberleri okumak, duymak kalbimi sıkıştıyor. Bakamıyorum bile okuyunca kalbim dayanmadı. Bela asla okumayan ben, boylelerini görünce tutamıyorum kendimi. Masum hayvanlara, küçük çocuklara yapılanları yüreğim kaldırmıyor. Devlet bu konuya bir an önce el atmalı. Ahmetle Mehmetle uğraşmaktan ülke sorunlarına bir sıra gelemedi yılardır bir türlü....

Çocuk yetiştirme konusunda da arkadaşlara katılıyorum. Bir çocuğa en güzel örnek anne ve babası. Onları rol model alıyor. Daha iki yaşında olmayan oğlum bile evde iş yapıyor hem de zevkle. Çünkü bizim evde herkes iş yapar. Teşvik ettikçe de ayrı bir mutlu oluyor. Çünkü bir şeyi başarıyor. Çocuklarımıza sorumluluk verelim kızı erkeği farketmez. İlerde hem kendilerine hem de toplumun yararına.

Hayırlısı olsun insaAllah, biz de sabretmeye çalışanlardanz bı tane de evde minnak olunca, sonrasına daha çok izin artırmak gerekti, az kaldı insaAllah, bı de hepimiz sağ salim kuzularimiza kavusursak :)

Hayırlısı olsun insaAllah, biz de sabretmeye çalışanlardanz bı tane de evde minnak olunca, sonrasına daha çok izin artırmak gerekti, az kaldı insaAllah, bı de hepimiz sağ salim kuzularimiza kavusursak :)

Bastirilmis duygular sapiklik ne ararsan var burda.yapanlarda ayni cins.bi tane kadin cikiyo mu haberlere bu tarz olaylarla yada kocasini vs oldurmekle.bazen nefret ediyorum o cinsten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…