git kuzu git :) oh bi rahat ki böylehofff en büyük derdim şu ara gerçekten gidip gitmemek konusunda çok kararsızdım
e nasıl anlıyor om zman sancı olup olmadığını ki :) ne garipmişbende çok merak ediyordum böyle enteresan bişey sandım bildiğin karnındaki sesleri ve bebişinin kalp seslerini dışarı verip ekg gibi rapor çıkartıyorlar
Dene bakalım bende ümit kalmadıda :)İnşallah canım dur bakalım bidahaki kontrolde biraz daha artmış olur belki senindeben o kadar su icemiyodum benim zaten sezeryan olacak bende deneyim bakalım havuc suyu
işte kağıtta dalga dalga kalp ekgsi gibi hareketler var onun yükselip yükselmemesi heraldegit kuzu git :) oh bi rahat ki böyle
e nasıl anlıyor om zman sancı olup olmadığını ki :) ne garipmiş
verilir dedi doktorum canım tatil girdiği için.32 dolmadan veriliyor mu ki?
doktora bağlı sanırım canım. benimki ne yapacak bakalım.Canım beni bayramın 2.günü çağırdı 32+3 oluyorum nts ye girceksin ogün dedi
Bana çok sıkıcı geliyor nstbende çok merak ediyordum böyle enteresan bişey sandım bildiğin karnındaki sesleri ve bebişinin kalp seslerini dışarı verip ekg gibi rapor çıkartıyorlar
Ben her hafta giricem artık pazartesi yine istedi çok sıkıcı kız 20 dakika yatmak ama bebişimin kalp sesi huzur veriyo tabisişu nst yi aşırı merak ediyorum ya bugün baksa keşke :) sırf meraktan ha
Bende 33+0 da girdim ilk Kez 34+2 de girdim canım şimdi 35+2de Bi daha giricem haftalık benim kontrollerben 33. haftaya giriyorum ama henüz istemedi nst doktorum. Bir daha ki kontrolüm bayram sonrası belki o zaman girerim.
Çok geçmiş olsun canım, sen elinden geleni yapıyorsun sağlıkla gelsin minişinGünaydın herkese
Cumartesi günü dr kontrolümüz vardı bizimde Maşallah kızımız iyiymiş boyu kilosu haftasıyla uyumlu sıkıntısı yokmuş
Ama işler benim için öyle gitmiyor Daha önce gittiğimiz ftr doktoru hamileliğe bağlı geçici kemik erimesi olabileceğini ya da kırık olabileceğini söylemişti artık iyice şiddetlenen bacak ağrım ve yürüyememeden dolayı mr istedi kadın Doğum doktorumuz akciğere pıhtı atabilme riski varmış galiba
Bugün çıktı sonuçlar ne yazıkki kemik erimesi ve avasküler nekroz varmış sol bacağımda Her iki tarafta da ödem oluşmuş Dayanabildiğim noktaya kadar tutalım istiyorum kızımı içerde ama Haziran sonu gibi doğum yapılacak galiba.
Hazırlıkları yapıp bitirmede fayda var arkadaşlar ne olacağı hiç belli olmuyor
Bende girmedim hiç bakalım neymişşu nst yi aşırı merak ediyorum ya bugün baksa keşke :) sırf meraktan ha
Galiba öyle cnm, bana o ntsden sonra her kontrolde nts dedi, bakalım seninki ne diyecekdoktora bağlı sanırım canım. benimki ne yapacak bakalım.
Aynen burda da öyleKan çubukları bedava değil devlet bir kısmını karşılıyor.devletin yazdığından çok kullanırsan yine kendin almak zorunda kalıyorsun
Hayırlısı olsun insaAllah, biz de sabretmeye çalışanlardanz bı tane de evde minnak olunca, sonrasına daha çok izin artırmak gerekti, az kaldı insaAllah, bı de hepimiz sağ salim kuzularimiza kavusursak :)bugün işyerinde son günümdü
bi tuhaf oldum arkadaşlarımla vedalaşırken
16 hafta sonra dönücem ama yinede içim bi değişik oldu
başıma neler gelicek yeni bi hayata geçiyorum herşey bebişle tamamen değişicek
dinlenicem doğuma kadar bol bol
bizim zilli 40ta doğarsa 6 haftam geçmiş olucak
doğumdan sonraya 10 haftam kalıcak ama olsun dayanamadım artık 37ye kadar durabilceklere helal olsun diyorum
ben 34te pes ettim
ellerim uyuşuyo artık şişlikten açıp kapatamıyorum
ayaklarımın üstüne basamıyorum bütüngün ayakkabının içinde
bide sürekli oturmaktan karnım iyice büyüdüğü için kaburgalarıma batıyo
Hayırlısı olsun insaAllah, biz de sabretmeye çalışanlardanz bı tane de evde minnak olunca, sonrasına daha çok izin artırmak gerekti, az kaldı insaAllah, bı de hepimiz sağ salim kuzularimiza kavusursak :)bugün işyerinde son günümdü
bi tuhaf oldum arkadaşlarımla vedalaşırken
16 hafta sonra dönücem ama yinede içim bi değişik oldu
başıma neler gelicek yeni bi hayata geçiyorum herşey bebişle tamamen değişicek
dinlenicem doğuma kadar bol bol
bizim zilli 40ta doğarsa 6 haftam geçmiş olucak
doğumdan sonraya 10 haftam kalıcak ama olsun dayanamadım artık 37ye kadar durabilceklere helal olsun diyorum
ben 34te pes ettim
ellerim uyuşuyo artık şişlikten açıp kapatamıyorum
ayaklarımın üstüne basamıyorum bütüngün ayakkabının içinde
bide sürekli oturmaktan karnım iyice büyüdüğü için kaburgalarıma batıyo
Bastirilmis duygular sapiklik ne ararsan var burda.yapanlarda ayni cins.bi tane kadin cikiyo mu haberlere bu tarz olaylarla yada kocasini vs oldurmekle.bazen nefret ediyorum o cinstenBen bu haberleri okudukça gördükçe iyiki turkiyede yaşamıyorum diyorum artık ama insan bi tek kendi çocuğuna üzülmüyor başkasının kini duyunca da kahroluyorum artık insan kendi içine sığamıyor ne zaman dur diyecekler artık anlamıyorum.
Ben 4 yıldır almanyada yaşıyorum daha bi kere bile bi haber duymadım ki çocuk istismar edilip öldürülmüş.
Gerçekten artık ciddi anlamda bu konuyu ele almalı ve yeni yasalar getirilmeli artık insanların da tahammülü kalmadı.
Heleki o kitabı görünce delirdim gerçekten.
Benim bu günlerde çok oluyor, bayağı bayağı sağlam batma, bazen çıkacak şimdi diyorum kendi kendimeKızlar aşağıdan arada batma hissi oluyor
Bu durumu yaşayan var mı veya normal mi
Sancım falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?