2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
hofff en büyük derdim şu ara gerçekten gidip gitmemek konusunda çok kararsızdım
Ay burda ki kızlar ne nazlisiniz ağda konusunda bee Alt tarafı ağda ballarım. 2 tak tak 1 şipşak oldu bitti. Ben hayatımda hiç kıllı gezdiğimi hatırlamıyorum. Valla kızıyorum size haa

Kızlar 8 aydır hiç yaşamadığim mide bulantısı
1haftadır mahfetti beni ☹☹

Canım hiç bişey yemek istemiyor
Yavrucak aç kaliyor hissediyorum resmen
Ama kendimi zorlasamda yiyemiyorum

çok geçmiş olsun canım, senin sağlığında çok önemli, inşallah ikiniz de en zararsız şekilde kurtulursunuz.. aminn, Allah yardımcınız olsun.
Canım geçmiş olsun. Tez zamanda şifa gelsin inş.
Çok geçmiş olsun canım.Saglikla gelsin melegin
Çok geçmiş olsun canım, sen elinden geleni yapıyorsun sağlıkla gelsin minişin
Çok teşekkür ederim hepinize inşallah sonu hepimiz için en güzeli olur sağlıkla alırız kucaklarımıza

bizimki hala kafa yukarda duruyo dönmicek galiba
Maşallah kuzuna daha vakti var canım döner inşallah 36ya kadar yolu var diyolar hatta benim doktorum normal doğuma karar verdiğimiz hastanın sancısı geldiğinde ultrasonda bakalım dedik Bi görelim ki bebek ters dönmüş sezaryene aldık dedi bazı bebeklikler yaramaz

Kızlar haftaya gideyim ağda yaptırayım diyorum ya tırsıyorum enfeksiyondan ama

Ben daha önce hep kendim yaptım asla da başkasına gidemem öyle bir sıkıntım takıntım var. O yüzden marka verebiliyor muyum bilmiyorum ama başka bir ürün aldım, geçici bir çözüm ama şu koşullarda kullanması çok konforlu.Çareyi öyle buldum çünkü her an tetikte olmak gerekiyor.

Kızlar depent alan var mı hastane çantası için yoksa sadece lohusa pedi mi kullanacaksınız

Deepend aldım bende kesinlikle onu kullanmayı düşünüyorum. Çok rahat olduğunu söylüyor herkes.

Ben ağdayla başladım lazerle devam ettim malum gebelikten sonra lazer yarım kaldı şimdi venüsle takılıyorum Ay tabiki marka verebiliyosun napıyosun anlat hemen

Ben ağdayla başladım lazerle devam ettim malum gebelikten sonra lazer yarım kaldı şimdi venüsle takılıyorum Ay tabiki marka verebiliyosun napıyosun anlat hemen

hahahah ne bileyim gerçi her şeyi yazıyoruz bunu neden yazmadım ki Sıcaklar beynimden yemeye başladı. Venüs benimki de ama belki daha öncesinde ağda kullandığım için bilemiyorum sıfır kazasız atlatıyorum ve geç çıkartıyor anlamadım :) Bir de son zamanlarda yapılan ağdanın kasılmaları tetiklediğini de duymuştum, kıl köklerini açık bıraktığı için bir kaç gün enfeksiyon riski çok yüksek oluyormuş. Ah bayan olmak çok zor ...

Bir de ağda için beklemek gerektiriyor ister istemez ya o sürede bir şey olursa ? Ben şimdi venüsle her banyoda daha minicik bile çıksa bitiriyorum içim rahatlıyor.

Bende her hafta elimde jilet sıkıldım ya kendime ağda yapmayı bile düşünüyorum yani ayna karşısında tek korktuğum kuafördeki ağdadan enfeksiyon kapmak yoksa bünyem alışık acısı falan koymaz evet kıllar hamilelikte geç çıkıyor gerçekten bende dedim ağda yaptırayım haftaya 36 o uzayana kadar ben doğururum zaten

Kızlar yapmayın Allah aşkına.. o enfeksiyon riskini hep söylerler. Şu hani agdadan sonra küçük sivilce cikarya, heh enfeksiyon dedikleri o. Kasılmaları tetikler tezi de sanırım kendini ağda sırasında sıkmakla alakali. Gidin temiz temiz agdalarinizi yaptırın. Kaymak gibi olun ❤

Ben ayna ile bile başarılı olamadım karnım iyice büyüdü ve aşağı doğru olmaya başladı tek çare bu idare edicem valla.

Yok ben asla başkasına yaptıramam kendimde yapamadığım için artık başka türlü o temizliği yakalıyorum :) ki tüye karşı takıntılı bir insan duruyor karşında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…