:) Böyle hareketli olanlar genelde kolay doğum yapıyor çevremde :) ne güzel MasaAllah diyeyim de nazar değmesinKurt varkaşınıyorum çok haklısın canım
Ben Always Maxi pedini aldim baya uzun genisKızlar depent alan var mı hastane çantası için yoksa sadece lohusa pedi mi kullanacaksınız
Ay burda ki kızlar ne nazlisiniz ağda konusunda beehofff en büyük derdim şu ara gerçekten gidip gitmemek konusunda çok kararsızdım
çok geçmiş olsun canım, senin sağlığında çok önemli, inşallah ikiniz de en zararsız şekilde kurtulursunuz.. aminn, Allah yardımcınız olsun.
Canım geçmiş olsun. Tez zamanda şifa gelsin inş.
Çok geçmiş olsun canım.Saglikla gelsin melegin
Çok teşekkür ederim hepinize inşallah sonu hepimiz için en güzeli olur sağlıkla alırız kucaklarımızaÇok geçmiş olsun canım, sen elinden geleni yapıyorsun sağlıkla gelsin minişin
Ben bir paket aldım canım doğum sonrası evde de ilk birkaç gün lazım olabiliyormuş büyük kolaylıkKızlar depent alan var mı hastane çantası için yoksa sadece lohusa pedi mi kullanacaksınız
Ay ağzın bal yesin:) Böyle hareketli olanlar genelde kolay doğum yapıyor çevremde :) ne güzel MasaAllah diyeyim de nazar değmesin
Maşallah kuzunabizimki hala kafa yukarda duruyo dönmicek galiba
Almayan kaldı mı diye sorsan daha doğru olurdu kuzumKızlar depent alan var mı hastane çantası için yoksa sadece lohusa pedi mi kullanacaksınız
Kızlar haftaya gideyim ağda yaptırayım diyorum ya tırsıyorum enfeksiyondan ama
Kızlar depent alan var mı hastane çantası için yoksa sadece lohusa pedi mi kullanacaksınız
Ben ağdayla başladım lazerle devam ettim malum gebelikten sonra lazer yarım kaldı şimdi venüsle takılıyorum Ay tabiki marka verebiliyosun napıyosun anlat hemenBen daha önce hep kendim yaptım asla da başkasına gidemem öyle bir sıkıntım takıntım var. O yüzden marka verebiliyor muyum bilmiyorum ama başka bir ürün aldım, geçici bir çözüm ama şu koşullarda kullanması çok konforlu.Çareyi öyle buldum çünkü her an tetikte olmak gerekiyor.
Deepend aldım bende kesinlikle onu kullanmayı düşünüyorum. Çok rahat olduğunu söylüyor herkes.
Ben ağdayla başladım lazerle devam ettim malum gebelikten sonra lazer yarım kaldı şimdi venüsle takılıyorum Ay tabiki marka verebiliyosun napıyosun anlat hemen
Bende her hafta elimde jilet sıkıldım yahahahah ne bileyim gerçi her şeyi yazıyoruz bunu neden yazmadım ki Sıcaklar beynimden yemeye başladı. Venüs benimki de ama belki daha öncesinde ağda kullandığım için bilemiyorum sıfır kazasız atlatıyorum ve geç çıkartıyor anlamadım :) Bir de son zamanlarda yapılan ağdanın kasılmaları tetiklediğini de duymuştum, kıl köklerini açık bıraktığı için bir kaç gün enfeksiyon riski çok yüksek oluyormuş. Ah bayan olmak çok zor ...
ben aldım canımKızlar depent alan var mı hastane çantası için yoksa sadece lohusa pedi mi kullanacaksınız
Kızlar yapmayın Allah aşkına.. o enfeksiyon riskini hep söylerler. Şu hani agdadan sonra küçük sivilce cikarya, heh enfeksiyon dedikleri o. Kasılmaları tetikler tezi de sanırım kendini ağda sırasında sıkmakla alakali. Gidin temiz temiz agdalarinizi yaptırın. Kaymak gibi olun ❤hahahah ne bileyim gerçi her şeyi yazıyoruz bunu neden yazmadım ki Sıcaklar beynimden yemeye başladı. Venüs benimki de ama belki daha öncesinde ağda kullandığım için bilemiyorum sıfır kazasız atlatıyorum ve geç çıkartıyor anlamadım :) Bir de son zamanlarda yapılan ağdanın kasılmaları tetiklediğini de duymuştum, kıl köklerini açık bıraktığı için bir kaç gün enfeksiyon riski çok yüksek oluyormuş. Ah bayan olmak çok zor ...
Bende her hafta elimde jilet sıkıldım yakendime ağda yapmayı bile düşünüyorum yani ayna karşısında tek korktuğum kuafördeki ağdadan enfeksiyon kapmak yoksa bünyem alışık acısı falan koymaz evet kıllar hamilelikte geç çıkıyor gerçekten bende dedim ağda yaptırayım haftaya 36 o uzayana kadar ben doğururum zaten
Kızlar yapmayın Allah aşkına.. o enfeksiyon riskini hep söylerler. Şu hani agdadan sonra küçük sivilce cikarya, heh enfeksiyon dedikleri o. Kasılmaları tetikler tezi de sanırım kendini ağda sırasında sıkmakla alakali. Gidin temiz temiz agdalarinizi yaptırın. Kaymak gibi olun ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?