- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Kaynanan duymasınBen topladım Kocam evi süpürdü sildi işim kalmadı çok mutluyum
Çok tatlı gerçekten canim
Bunu neye göre belirliyorlar ?Evet canım sezaryen tarihim:)
Kız duysun duysun aramadı daha beni arar o napıyon diye dicem kocacım sağolsun sildi süpürdü uzanıyorum bende diyeKaynanan duymasın
Kız duysun duysun aramadı daha beni arar o napıyon diye dicem kocacım sağolsun sildi süpürdü uzanıyorum bende diye
aynen öyle canım 13 hafta yatmıştım sıkıldım işe gitmek istiyorum artık diyodumG gulayavsar ayy evet kuzum hatırladım senin olayını, hatta sıkılmıştın evde yatmaktan işe başlamak istiyorum tekrar diyordun :) maşallah senin mucizen tuttuğunu koparan olacak :))
Gece güzel deliksiz uyuduğum olmuyor maalesefAma son 3 4 gündür Bi uykuya eğilim başladı sende de öyle mi güzel deliksiz uyusam bile gün içinde uyuma ihtiyacı duyuyorum
Ah bi bilsemEvet acaba açıklık ilerler mi? O zaman 37'yi nasıl bekletecekler
Canım sanki tamam gibi.Kızlar bunları bakım çantasına koyucam sizce ne eksik?
Eki Görüntüle 2275113
Tamam canım pozitif olmaya calısacagım insallah yoksa günler gecmeyecege benziyo :) tesekkur ederimOzgurkus canım çok geçmiş olsun emin ellerdesin yat keyfine bak eksileri görüp moralini bozma artıları görmeye çalış rabbim ferahlık versin inşallah yavruşunu alıp sağ salim çıkacaksın o hastaneden onu düşün ve rahat ol
Kızlar Ben yumurta sayısını ikiye çıkardım kaç gündür yemiyordum yavruşum biraz etlensin dedimabartmadım inşallah
Bugün temizlik yapacağım bende koca kişiside pek isteksiziz ama birinin birşeyler yapması lazım
yarında kendi çamaşırlarımı ve bebeğinkileri yıkayacağım boron la yıkayacağım ayrıyeten bebe deterjanı almadım Atıyorum nevrwsinleri normal deterjanla yıkadıktan sonra bebe deterjanıyla yokanmış yawruşumu getirip oraya koyacağım zincir bozulmuş olacak o yüzden komple borona geçiyorum daha mantıklı geldi
Hepimiz için güzel bi haftasonu olsun inşallah iyi bakın kendinize ve bayramdan önce doğurmuyoruz söz müüüü
Benim komsum haziran da dogum yapacak. Kıstan beri 1 cm acıklıgı var. Yani nerdeyse 24 haftadan beri falan 1 cm acıklıkla duruyor.Istelık hastanede bile yatmadı hiç.Progestan bile kullanmıyorAh bi bilsem
Aynen oyle dediğine katılıyorum.bu yuzden dvleti sectim insallah sag salim kavusabılırız hepimizCok kalabalıkmıs canım o kötü olmus ama olsun saglıkla al da yavrunu kucagına gerisi mühim değil. Özele gitsen acayip bir fatura cıkarırlar sana aynı işlem için su an. Normal bos bir serumu bile 60 liraya takıyorlardı 2017 de ki bu gibi durumda serum koluna devamlı takılı oluyor gunde 4 5 tane bitiyor. İlaclar ultrason doppler oda ücreti nst falan saymıyorum bile. O yuzden iyi yapmıssın devlete gıtmekle su asamada zaten tedavi şekli değişmiyor ki özelle devlet arasında bu durumda
Evet ablamda 1hafta gitti 1cm acıklıkla bilmiyorum ben ne olacagımBenim komsum haziran da dogum yapacak. Kıstan beri 1 cm acıklıgı var. Yani nerdeyse 24 haftadan beri falan 1 cm acıklıkla duruyor.Istelık hastanede bile yatmadı hiç.Progestan bile kullanmıyor
İnsallah canımCanim ne kadar kalirsa sonrasi icin o kadar iyi sabret lutfen allah yardimciniz olucaktir.
Aslında haftası cok kucuk değil.Kilosu vs. nasıl canım.Evet ablamda 1hafta gitti 1cm acıklıkla bilmiyorum ben ne olacagım
Ayy inşallahZaten aksini düşünemezdik dimi bu ikili için
Allaha emanet büyücek çocuklar inşallah biziminş bizim gibi uykucu olurlar
Evet rahat olmaya calısıyorum artık elimden gelen tek bu.baska seylerle ugrasmaya calısıyorum canımBiliyorum canım Zübeyde Hanımı. En azından işin ehli bi hastane, buna şükür, dediğin gibi riske atıp da özele de gidemezsin. En azından kontrol altındasın buna şükredelim, dualarımız seninle ve bebişinle inşallah her şey daha güzel olacak içini ferah tutmaya çalış, oda kalabalık dedin, kulaklık tak istersen kitap oku
Boyu 45,kilosu 2270 di gecen hafta bu hafta bilmiyorum ögrenemedmAslında haftası cok kucuk değil.Kilosu vs. nasıl canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?