2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben topladım Kocam evi süpürdü sildi işim kalmadı çok mutluyum
Ohh şimdi ayaklarını uzat dinlen
Sağol canım tecrübeni dinlemek iyi geldi, benim oğlan tekir görünüşte ama tüyleri yere değiyor o kadar uzun. Veterinerin dediğine göre Norveç orman kedisiyle kırma diyor,
Bize de veteriner tavsiye etti trasi ozellikle mevsim geçişlerinde cok rahat edersiniz dedi. Bizimkiler de çok tüy döküyor. Benim kafamda kedinin psikolojisi takılı. Hayvan mutsuz olur mu ya taktım sakın gülmeyin
Bende en çok onu düşünüyorum canım ama meylenin dediğine göre iyi geliyormuş. Yarın göreceğiz bakalım benimkini

Denizi çok özledim, eşimle bebekten önce adara çok gittik, plajlarına da keza ama şimdi ufak çocuk olunca uzun vapur yolculuğunu göze alamıyorum..
Adalardan denize girmeyin kızlar
İşimden dolayı akşamları orada bazı mekanlarda programlar yapıyoduk
Gündüz insanların denize girdiği beachlere gece adaların tüm kanalizasyonu bırakılıyor kapaklar açılıp
Korkunç bir koku oluyordu

Benim kizimda sancisiz suyum geldi sadece sabah 5te.hastaneye saat 1de gittik kizim aksam 8de dogdu.oglumdaysa sancim basladi 1saat sonra hastaneye guttik orda patlattilar suyu .bakalim bu dogum nasil olacak

Sat 13 Ekim canım.İlk sez.oldugu icin bu da mecbur planli sez.olacak.Kendim durabildigi kadar dursun dusuncesindeyim.Kendisi gelmek istemezse ve kilosu boyu fazla olmazsa en erken 11-12 temmuzda istiyorum.Geçen gün benimde aklıma takıldı yükselen burcu hangi gün doğarsa ne olacak diye.Dur ben bi bakınayim tekrar hatirlamisken

Valla orası kedinin de evi. Rahatsız olan gelmesin size
Sizi ve bebekleri sizden daha iyi düşünen biri olamaz neticede.
Ben sabırsızlanıyorum doğum olsa da bir an önce kedişko alsak eve diye

:))
Benim kızımda da aynı sey kafama takılıyordu. Doğduğu tarih ve saat neyse gezegenlerin o anki halinden etkileniyor işte. Planlı da olsa plansız da olsa farketmiyormuş

Ahaha seçmece burçlar

Benimde 14 ekim sat
Aynı haftayı önerdi . Eşim demez mi 6-7 alalım işte
Höst dedim sana noluyo acaba 10 iyidir .

E iyi de normal doğmuyo ki
Biz karar veriyoruz güne saate hiç dopru olmuyoo hiç :)))
Çocukların gezegenlerini karıştırıoruz hep sonra ortalık manyaktan geçilmio

Ben onsuz bir ev düşünemiyorum zaten. Sürekli konuşanlara tartışma mevzusu değil bir yere gidemez diyorum. İki gün sonra gene aynı mesele kediyi gönderin bence diye geliyorlar bana. Gırtlağına yapışıp yeter artık diye bağırasım geliyor

E iyi de normal doğmuyo ki
Biz karar veriyoruz güne saate hiç dopru olmuyoo hiç :)))
Çocukların gezegenlerini karıştırıoruz hep sonra ortalık manyaktan geçilmio

Yaa o gezegenlerden diil manyak ana babalar hayat şartları vs den.Elimizde değil ki sez.olmak.Dogdugu zaman gezegen ay dünya cart curt ne durumda ise ondan etkilenir muhtemelen.

Benim kız da önce nişan geldi arkasından fosur diye suBenim nişan pembemsiydi ama renksiz de olabiliyormuş onemli olan yapısı diye biliyorum canım. Bakalım oglan da nasıl olacak.Her an su gelecek diye korkuyorum ama hayırlısı

ben 14. haftamda 5 gün hastanede yattım 4300 lira fatura çıkardılar
allahtan özel sigortamız varda o kadar ödemedik
Ben ilk hamileliğimde bir gun bile değil sabahtan aksama kadar müşade altında kaldım 400 lira ödetmişlerdi. O da bir tane serum arada bir de tansıyon seker vs. Bir kez de erken dogum rıskım olmustu 26.haftada özeldeki doktorum arastırmaya sevk etmişti. Bir haftaya yakın kaldım. 2 kişiliktir odalar. Her gun usg doppler neredeyse saat bası nst bir suru sey.Hiç para ödemedik. Tek kotu yanı refakatçi kadın olmak zorunda eşim kalamadı o yuzden. Bir de aramızda ebe var mı bılmıyorum ama bazı ebeler çok vahşiydi

Benim kizimda sancisiz suyum geldi sadece sabah 5te.hastaneye saat 1de gittik kizim aksam 8de dogdu.oglumdaysa sancim basladi 1saat sonra hastaneye guttik orda patlattilar suyu .bakalim bu dogum nasil olacak
Süprizli hepsi
Gerçi grubun ilk çocuğu malum suyu geldi ve erkekti belki tesadüftür canım

Ben burctan değil de yine de kendisi gelsin istiyorum.Eger doktorum illa tarih vermek isterse de o hangi saati derse onu istşcem. Yani siz seçin dicem.Ben belırlemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…