Ohh şimdi ayaklarını uzat dinlenBen topladım Kocam evi süpürdü sildi işim kalmadı çok mutluyum
Sağol canım tecrübeni dinlemek iyi geldi, benim oğlan tekir görünüşte ama tüyleri yere değiyor o kadar uzun. Veterinerin dediğine göre Norveç orman kedisiyle kırma diyor,Canım benimde mamaya verdiğim paraları Bi görsen
Zaten tüylü Bi yapısı var mevsim geçişlerinde ister istemez oluyo bide tüylerini kestirince bize daha Bi düştü bizimle yattı gece sabah bizimle kalktı hiç dert etme kendine psikolojisi falan bozulmuyor yani aksine rahatladı hayvancağız
Bende en çok onu düşünüyorum canım ama meylenin dediğine göre iyi geliyormuş. Yarın göreceğiz bakalım benimkiniBize de veteriner tavsiye etti trasi ozellikle mevsim geçişlerinde cok rahat edersiniz dedi. Bizimkiler de çok tüy döküyor. Benim kafamda kedinin psikolojisi takılı. Hayvan mutsuz olur mu ya taktımsakın gülmeyin
Adalardan denize girmeyin kızlarDenizi çok özledim, eşimle bebekten önce adara çok gittik, plajlarına da keza ama şimdi ufak çocuk olunca uzun vapur yolculuğunu göze alamıyorum..
Benim kizimda sancisiz suyum geldi sadece sabah 5te.hastaneye saat 1de gittik kizim aksam 8de dogdu.oglumdaysa sancim basladi 1saat sonra hastaneye guttik orda patlattilar suyu .bakalim bu dogum nasil olacakTesadüf mü bilmyorum ama arkadaşımın oğlan da gelmedi keseyi hastanede patlattılar kızında sancıyla beraber evde geldi
Annemin bizde suyu gelmiş erkek kardeşimde gelmedi 5 cm falan açıklığı vardı
Bende bunu merak ediyorum
Amin amin canım
Senin sat kaçtı? İsteğe bağlı mı seksio olacaksın ilkinden dolayı mı?
Bide aklıma ne geliyo
Dr bize dediki 8-11 arası uygundur sezeryan için ve ben 10 u seçtim
E bu çocuğun burcu yükseleni bilmem ne nası oluyo böyle ya hiç doğru değildir bence :)) derdimi seveyim
Kızlar ben çok bunaldım yine. Kedi konusu biraz durulmuştu Doğum zamanı yaklaştıkça gene evden gönderin, birine verin diye başladı milletGına geldi artık kimseyi kırmak istemiyorum ama ne desem olmuyor güzellikle. Birde sıcaklar başlayınca benim oğlan tüy döküyor fazlaca onu gördükçe iyice üstüme geliyorlar. En sonunda giriş kapısına yazı asacağım kedi konusu tartışmaya kapalı diye ya
:))Amin amin canım
Bide aklıma ne geliyo
E bu çocuğun burcu yükseleni bilmem ne nası oluyo böyle ya hiç doğru değildir bence :)) derdimi seveyim
Ahaha seçmece burçlarSat 13 Ekim canım.İlk sez.oldugu icin bu da mecbur planli sez.olacak.Kendim durabildigi kadar dursun dusuncesindeyim.Kendisi gelmek istemezse ve kilosu boyu fazla olmazsa en erken 11-12 temmuzda istiyorum.Geçen gün benimde aklıma takıldı yükselen burcu hangi gün doğarsa ne olacak diye.Dur ben bi bakınayim tekrar hatirlamisken
E iyi de normal doğmuyo kiValla orası kedinin de evi. Rahatsız olan gelmesin size
Sizi ve bebekleri sizden daha iyi düşünen biri olamaz neticede.
Ben sabırsızlanıyorum doğum olsa da bir an önce kedişko alsak eve diye
:))
Benim kızımda da aynı sey kafama takılıyordu. Doğduğu tarih ve saat neyse gezegenlerin o anki halinden etkileniyor işte. Planlı da olsa plansız da olsa farketmiyormuş
Ben onsuz bir ev düşünemiyorum zaten. Sürekli konuşanlara tartışma mevzusu değil bir yere gidemez diyorum. İki gün sonra gene aynı mesele kediyi gönderin bence diye geliyorlar bana. Gırtlağına yapışıp yeter artık diye bağırasım geliyorValla orası kedinin de evi. Rahatsız olan gelmesin size
Sizi ve bebekleri sizden daha iyi düşünen biri olamaz neticede.
Ben sabırsızlanıyorum doğum olsa da bir an önce kedişko alsak eve diye
:))
Benim kızımda da aynı sey kafama takılıyordu. Doğduğu tarih ve saat neyse gezegenlerin o anki halinden etkileniyor işte. Planlı da olsa plansız da olsa farketmiyormuş
E iyi de normal doğmuyo ki
Biz karar veriyoruz güne saate hiç dopru olmuyoo hiç :)))
Çocukların gezegenlerini karıştırıoruz hep sonra ortalık manyaktan geçilmio
Benim kız da önce nişan geldi arkasından fosur diye suİyi yapmışsın canım. Ben bebek deterjanı aldım ama o paket bitince bizimkilerle atmaya başlarım diyorum. Cilt problemi olmasın da öyle devam edelim inş. Daha öncekilerde öyle yapmıştım.
Canım nişan pembeli bir şey oluyor.
Aynen öyle canım. Kızda su, oğlanda gece 3 çeyrek uyandıran sancı, sabaha nişan geldi.
Ben de ilk çocuğum ben de önce su gelerek doğmuşum. Kardeşim erkek o öyle değilmiş.
Ben ilk hamileliğimde bir gun bile değil sabahtan aksama kadar müşade altında kaldım 400 lira ödetmişlerdi. O da bir tane serum arada bir de tansıyon seker vs.ben 14. haftamda 5 gün hastanede yattım 4300 lira fatura çıkardılar
allahtan özel sigortamız varda o kadar ödemedik
Süprizli hepsiBenim kizimda sancisiz suyum geldi sadece sabah 5te.hastaneye saat 1de gittik kizim aksam 8de dogdu.oglumdaysa sancim basladi 1saat sonra hastaneye guttik orda patlattilar suyu .bakalim bu dogum nasil olacak
Oyyy yerim ben onuuu
Ben burctan değil de yine de kendisi gelsin istiyorum.Eger doktorum illa tarih vermek isterse de o hangi saati derse onu istşcem. Yani siz seçin dicem.Ben belırlemek istemiyorumAmin amin canım
Bide aklıma ne geliyo
Bende diyorum bazen sizden hiç tüy dökülmüyor mu sanıyorsunuz diyeOyyy yerim ben onuuu
Tüyü problem etseydik kocaları evden atmamız lazımdı zira kılları her yerde
Benim ilk oğlum çok yakışıklıGözlere bak ya maşaallah çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?