Aynı pozisyondayım birinin üstüne atlayacağım ama zor tutuyorum kendimiAy sorma yemin ederim gırtlaklayasım geliyo Bi çocuğu anne babasından çok kim düşünebilir Allah aşkına ya
Yaa şimdi bir kliniği aradım yapıyormuş. Çok huysuzlanırsa sadece yarım doz yaparız merak etmeyin dedi. Yarın öğleden sonra götüreceğimİşe yaramıyor canım Malesefeldiven aldım tarak aldım furminatör aldım anca kırpıyo işte 1 saat sonra gene aynı
Canım dozunu az yapsınlar aslında hemen 1 saate kendine geliyo az yapınca bide bizde tutarız yardım ederiz diye teklif ederseniz belki anestezi yapılmadan hallederler
Bizim oğlana anestezi yaptırmadık eşim tuttu yardım etti Bi iki yerinde ufacık kesik olmuştu o kadar
Oh iyi bari canım 3.5 4 ay kafan rahat olur sonra Bi daha traş sene de 3 4 kere ettirdik mi rahatız en azından bebeklerimiz Bi 2 yaşını görsünAynı pozisyondayım birinin üstüne atlayacağım ama zor tutuyorum kendimi
Yaa şimdi bir kliniği aradım yapıyormuş. Çok huysuzlanırsa sadece yarım doz yaparız merak etmeyin dedi. Yarın öğleden sonra götüreceğim
Derin bir Offffffffff çektim. Keşkeeee. Evet istanbul boşalmışken gezin, hatta adalara gidin.
Ateş bizi çağırıyor. Ben dr yanıyorum valla. Ben de senin gibiyim ama biraz da temizlik yaparım bunun yanında
benim 14. haftamda nişanım geldi pembeydiDün doktor söyledi bana normalden fazla akıntın olabilir panik yapma diye
Nişan bence normal akıntı gibi olmuyor pembemsi bişey diye biliyorum
14. Haftada mıbenim 14. haftamda nişanım geldi pembeydi
Bende öyleyim işte yaAma son 3 4 gündür Bi uykuya eğilim başladı sende de öyle mi güzel deliksiz uyusam bile gün içinde uyuma ihtiyacı duyuyorum
Ben danası da aynı yaa .. Aksam yatiyorum sabah kalkıyorum. Ama ben bayadır magnezyumu gece yatmadan içiyorum belki ondandir.Yine iyiyiz ya eylülde doğursak naapcaktık
Ben dün @laiyka tavsiyesi ile magnezyumu çaktım yattım ölü gibi uyumuşun
Terlediğim halde uyanmadım çişe bile kalkmadım bir iki kez dışında
Bide ben uyuyorum ya son günlerde aşırı
Hepiniz uykusuzsunuz ama ben tam tersi sabahtan öğlene kesintisiz uyku
Benimkisi tahmin canım.Bi dahaki kontrole gün verecek drum.Bebek iri olduğu için biraz öne çekebilir.Saglikla gelsin oğluslar❤
Zaten aksini düşünemezdik dimi bu ikili içinBen danası da aynı yaa .. Aksam yatiyorum sabah kalkıyorum. Ama ben bayadır magnezyumu gece yatmadan içiyorum belki ondandir.
Evet canım, saydıklarımdan görmediğimiz bi kac yer var özellikle aydos golünü esim cok istiyor bakalım. Tavsiyeler için teşekkürler. AklımdaAy gizli saklı biyerler sandım
Biliyorum buraları canım
Karşıdasınız bide siz galiba
Bu tarafa geçerseniz de çatalca tarafını tavsiye ederim
Flamingo köy
Akademi binicilik klübü
Çatalcadaki sahiller göl kenarı balıkçılar denize bile girebilirsiniz
Bunlar çatalca çevresi
Evet canım maaşallah hepsineMaşallahh maşallah iri kıyım bebeler bizim grubun biraz :)
Sağol canımMaşallah
kesem patladı sonra suyum boşaldı14. Haftada mıee bi sorun olmadı mı canım
Gerçekten mucize seninkikesem patladı sonra suyum boşaldı
5 gün hastanede yattım çıktığımda kesemin onarıldığı yeniden vücudumun o suyu yerine koyduğunu söyledi doktorum
tabi ekstra havuç suları meyve suları içtim progestan hala daha içiyorum
27. haftama kadar tuvalet harici hiç kalkmadan 13 hafta boyunca yattım
28. haftamda yaşam sınırını geçince işe döndüm yürümeye başladım
şuan 34 olduk
perinatoloğada gittim bu sürede her iki doktorda bi mucizeyi yaşadığımızı söylüyo
hala inanamıyorum bu haftalara geldiğime
Denizi çok özledim, eşimle bebekten önce adara çok gittik, plajlarına da keza ama şimdi ufak çocuk olunca uzun vapur yolculuğunu göze alamıyorum..Derin bir Offffffffff çektim. Keşkeeee. Evet istanbul boşalmışken gezin, hatta adalara gidin.
Ateş bizi çağırıyor. Ben dr yanıyorum valla. Ben de senin gibiyim ama biraz da temizlik yaparım bunun yanında
sıcak olmasa çok güzel uyuyorum ama yok yaniBende öyleyim işte ya
Gün içinde de içim geçiveriyo biyerlerde
İnşallah canım ya şu dört beş ayı bir geçirelim bari. Eşim pek taraftar değil ama hayvanın tüyleri falan matlaştı iyice. En iyi mamaları alıyorum tarıyorum ama bu sene neden böyle oldu ben anlamadımOh iyi bari canım 3.5 4 ay kafan rahat olur sonra Bi daha traş sene de 3 4 kere ettirdik mi rahatız en azından bebeklerimiz Bi 2 yaşını görsün
Evde ki değişimi fark edeceksin sende
Canım benimde mamaya verdiğim paraları Bi görsenİnşallah canım ya şu dört beş ayı bir geçirelim bari. Eşim pek taraftar değil ama hayvanın tüyleri falan matlaştı iyice. En iyi mamaları alıyorum tarıyorum ama bu sene neden böyle oldu ben anlamadım
Bize de veteriner tavsiye etti trasi ozellikle mevsim geçişlerinde cok rahat edersiniz dedi. Bizimkiler de çok tüy döküyor. Benim kafamda kedinin psikolojisi takılı. Hayvan mutsuz olur mu ya taktımOh iyi bari canım 3.5 4 ay kafan rahat olur sonra Bi daha traş sene de 3 4 kere ettirdik mi rahatız en azından bebeklerimiz Bi 2 yaşını görsün
Evde ki değişimi fark edeceksin sende
Yok yok canım bende ondan çok korkuyodum ama hiiiç Bi problem yaşamadık ilk kez yaptırdık bizde ama gerçekten hem evde rahatladım hem kedim rahatladı gayet mutluyduBize de veteriner tavsiye etti trasi ozellikle mevsim geçişlerinde cok rahat edersiniz dedi. Bizimkiler de çok tüy döküyor. Benim kafamda kedinin psikolojisi takılı. Hayvan mutsuz olur mu ya taktımsakın gülmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?