2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay sorma yemin ederim gırtlaklayasım geliyo Bi çocuğu anne babasından çok kim düşünebilir Allah aşkına ya
Aynı pozisyondayım birinin üstüne atlayacağım ama zor tutuyorum kendimi
Yaa şimdi bir kliniği aradım yapıyormuş. Çok huysuzlanırsa sadece yarım doz yaparız merak etmeyin dedi. Yarın öğleden sonra götüreceğim

Oh iyi bari canım 3.5 4 ay kafan rahat olur sonra Bi daha traş sene de 3 4 kere ettirdik mi rahatız en azından bebeklerimiz Bi 2 yaşını görsün
Evde ki değişimi fark edeceksin sende

Derin bir Offffffffff çektim. Keşkeeee. Evet istanbul boşalmışken gezin, hatta adalara gidin.

Ateş bizi çağırıyor. Ben dr yanıyorum valla. Ben de senin gibiyim ama biraz da temizlik yaparım bunun yanında

Bayram sonrası haziran ortası bende de büyük temizlik olacak.Allahtan bi yardımcı,2 de anneler gelecek.Yoksa mümkün değil.

Ben danası da aynı yaa .. Aksam yatiyorum sabah kalkıyorum. Ama ben bayadır magnezyumu gece yatmadan içiyorum belki ondandir.

Benimkisi tahmin canım.Bi dahaki kontrole gün verecek drum.Bebek iri olduğu için biraz öne çekebilir.Saglikla gelsin oğluslar❤

Amin amin canım

Senin sat kaçtı? İsteğe bağlı mı seksio olacaksın ilkinden dolayı mı?

Bide aklıma ne geliyo
Dr bize dediki 8-11 arası uygundur sezeryan için ve ben 10 u seçtim
E bu çocuğun burcu yükseleni bilmem ne nası oluyo böyle ya hiç doğru değildir bence :)) derdimi seveyim

Ben danası da aynı yaa .. Aksam yatiyorum sabah kalkıyorum. Ama ben bayadır magnezyumu gece yatmadan içiyorum belki ondandir.
Zaten aksini düşünemezdik dimi bu ikili için
Allaha emanet büyücek çocuklar inşallah bizim inş bizim gibi uykucu olurlar

Evet canım, saydıklarımdan görmediğimiz bi kac yer var özellikle aydos golünü esim cok istiyor bakalım. Tavsiyeler için teşekkürler. Aklımda

14. Haftada mı ee bi sorun olmadı mı canım
kesem patladı sonra suyum boşaldı
5 gün hastanede yattım çıktığımda kesemin onarıldığı yeniden vücudumun o suyu yerine koyduğunu söyledi doktorum
tabi ekstra havuç suları meyve suları içtim progestan hala daha içiyorum
27. haftama kadar tuvalet harici hiç kalkmadan 13 hafta boyunca yattım
28. haftamda yaşam sınırını geçince işe döndüm yürümeye başladım
şuan 34 olduk
perinatoloğada gittim bu sürede her iki doktorda bi mucizeyi yaşadığımızı söylüyo
hala inanamıyorum bu haftalara geldiğime

Gerçekten mucize seninki
İnatçı ve tutkulu bir evladın olacak galiba maşallah

Derin bir Offffffffff çektim. Keşkeeee. Evet istanbul boşalmışken gezin, hatta adalara gidin.

Ateş bizi çağırıyor. Ben dr yanıyorum valla. Ben de senin gibiyim ama biraz da temizlik yaparım bunun yanında
Denizi çok özledim, eşimle bebekten önce adara çok gittik, plajlarına da keza ama şimdi ufak çocuk olunca uzun vapur yolculuğunu göze alamıyorum..

Oh iyi bari canım 3.5 4 ay kafan rahat olur sonra Bi daha traş sene de 3 4 kere ettirdik mi rahatız en azından bebeklerimiz Bi 2 yaşını görsün
İnşallah canım ya şu dört beş ayı bir geçirelim bari. Eşim pek taraftar değil ama hayvanın tüyleri falan matlaştı iyice. En iyi mamaları alıyorum tarıyorum ama bu sene neden böyle oldu ben anlamadım

Canım benimde mamaya verdiğim paraları Bi görsen
Zaten tüylü Bi yapısı var mevsim geçişlerinde ister istemez oluyo bide tüylerini kestirince bize daha Bi düştü bizimle yattı gece sabah bizimle kalktı hiç dert etme kendine psikolojisi falan bozulmuyor yani aksine rahatladı hayvancağız

Bize de veteriner tavsiye etti trasi ozellikle mevsim geçişlerinde cok rahat edersiniz dedi. Bizimkiler de çok tüy döküyor. Benim kafamda kedinin psikolojisi takılı. Hayvan mutsuz olur mu ya taktım sakın gülmeyin

Bize de veteriner tavsiye etti trasi ozellikle mevsim geçişlerinde cok rahat edersiniz dedi. Bizimkiler de çok tüy döküyor. Benim kafamda kedinin psikolojisi takılı. Hayvan mutsuz olur mu ya taktım sakın gülmeyin
Yok yok canım bende ondan çok korkuyodum ama hiiiç Bi problem yaşamadık ilk kez yaptırdık bizde ama gerçekten hem evde rahatladım hem kedim rahatladı gayet mutluydu
Şimdi paşam ikinci traşını olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…