2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
37 hafta dolmuş oluyor erken doğum kısmını geçmiş oluyor. Şeker hastası olduğum için bebek de iri olduğu için bu hafta doğum yapmamım riski daha az artı eksi olayı yani
Ha anladım canım :) e az kalmış pelo bebeğine kavuşmana heyecan var mi? Ben gece rüyamda doğurmuştum oglumu daha gözünü açmadan babasini istiyordu

Bende diyorum bazen sizden hiç tüy dökülmüyor mu sanıyorsunuz diye kendileri çok temiz sanki
Valla normal evlattan farkı yok siz kıl tüy konuşuyonuz burda paticanlarınıza bende kızıma ağda yapıyorum şu an evde bağrış çağrış kıyamet
Hiç farkları yok
Yarım doz anestezi mi versem naapsam bende kıza

Ha anladım canım :) e az kalmış pelo bebeğine kavuşmana heyecan var mi? Ben gece rüyamda doğurmuştum oglumu daha gözünü açmadan babasini istiyordu
Evet canım az kaldı geri sayım yapıyoruz heyecan olmaz mı ya:))) bende görüyorum çok emzirmeyi Unuttuğumu görüyorum hep

37 hafta dolmuş oluyor erken doğum kısmını geçmiş oluyor. Şeker hastası olduğum için bebek de iri olduğu için bu hafta doğum yapmamım riski daha az artı eksi olayı yani
Şuan tam kaçinci haftadasiniz

Bebek haftasindan ne kadar buyuk cikiyor
Kilosu boyu nedir?
Çok soru sordum galiba

Normal canım biraz ayakta kaldinmi hemen ağrır benim de ayak parmaklarını ağrıyordu soğuk su ve bacakları yukarı kaldırıp uzanmak
Sağ ol canım ilk kez böyle bir açıyla karşılaşıyorum dün bı ara gözümden yaş süzüldü o derece acıdı..bı de ya doğuma kadar hep böyle olur da yuruyemezsem diye korktum. Ben soğuk su işini deneyeyim teşekkürler tekrar
Canım işin ilginç tarafı hiç odemim yok dehşet bir acı var sadece. Neyse ki tatil geldi bol bol yatıcam inşallah geçer

3 gecedir aşırı bir terleme var bende, ve gece sık uyanma, cam açıkken de karnıma ağrılar giriyor. Nem beni çok etkiledi. Daha şimdiden böylese Temmuzu Ağustosu düşünemiyorum
Aynı durumdayız resmen duştan çıkmış gibi uyanıyorum Allah yardimcimiz olsun Lohusayken de çok terleniyomus çabuk kilo veririz biz

İşte demi ikisi de evlat benimki tararken bağırmıyor neyseki
Sağol Sayecim göğüs kapağı veya kalkanı almadım duruma göre alayım diyorum
Canım ben aldım korkuma aventinkini. İhtiyacımız olmasın inşallah ama çevremde problem yaşayan olunca korktum ben. Şimdiden hassas zaten göğüsler benim

33+5 kilosu 3150ydi perşembe günü boyunu bilmiyorum doğunca görücez:) 3 -4 hafta ileride çıkıyor
Maşallah canım
Bizde 34+4 te gittigimizde
47 cm
3kilo çıktık
3 hafta ileriden gidiyomuş

10 haziranda tekrar gidicem
Ozaman sezaryan günü vericem dedi
Heycanla bekliyorum bakalım

Aynen canım artık full time ev hanımı

Canim birlesme yeri nasil ufalanmis daha kullanmadan oyle mi olmussa zsten urun sikintilidir.Biz aldik ama henuz kullanmadik gorunurde dolabi olsun besigi.olsun cok kullanisli.Kalitesi de iyi duruyo. Suan aldigima pisman degilim kullaninca nasil olur bilmiyorum

Ya bu insanlar sormadan fikirlerini söylememeyi öğrenecekler mi acaba bir gün. Bizde de tüy problemi çok, mevsim geçişinden. Biz tararken bile evi yıkıyor iki kişi zor tarıyoruz o yüzden tıraşa cesaret edemiyorum ben ya. Çok etkilenir gibi geliyor.

Değiştir kız ne zaman doğıurcaksan ozamana yap.buradan geri sayım yapıyorum .öbür takvim bana hiç uymuyor ki ne doğuma ne bebeğin gelişimine:))
İnanmıyorum ya resmen 23 gün yazıyor şaka gibi Sağlıkla gelsin bebiş

Deli gibiydim balkona gir çık gir çık soğuk su iç geri yat 1 saat sonra gene kalk aynı şeyler bugün tutulmayı göze alıp vantilatörle yatıcam valla yoksa günlerim berbat geçicek
Valla ben dün gece vantilatörle yattım kaç gündür ilk kez rahat uyudum. Klimaya cesaret edemiyorum da vantilatör soğutmuyor sonuçta.

Benim kizimda sancisiz suyum geldi sadece sabah 5te.hastaneye saat 1de gittik kizim aksam 8de dogdu.oglumdaysa sancim basladi 1saat sonra hastaneye guttik orda patlattilar suyu .bakalim bu dogum nasil olacak
Ya ben de hep bunu merak ediyorum. Su gelince direkt hastaneye mi gitmek lazım yoksa ne biliym sancıyı falan mı beklemek lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…