Gerçi bunlar ölçüt değil ama 34.hafta doguo kuveze gırmeyen bebekler de var. İnşallah vaktini bekler tabi yine de canım. Dualarımız sizinleBoyu 45,kilosu 2270 di gecen hafta bu hafta bilmiyorum ögrenemedm
37 hafta dolmuş oluyor erken doğum kısmını geçmiş oluyor. Şeker hastası olduğum için bebek de iri olduğu için bu hafta doğum yapmamım riski daha az artı eksi olayı yaniBunu neye göre belirliyorlar ?
Ha anladım canım :) e az kalmış pelo bebeğine kavuşmana heyecan var mi? Ben gece rüyamda doğurmuştum oglumu daha gözünü açmadan babasini istiyordu37 hafta dolmuş oluyor erken doğum kısmını geçmiş oluyor. Şeker hastası olduğum için bebek de iri olduğu için bu hafta doğum yapmamım riski daha az artı eksi olayı yani
Valla normal evlattan farkı yok siz kıl tüy konuşuyonuz burda paticanlarınıza bende kızıma ağda yapıyorum şu an evde bağrış çağrış kıyametBende diyorum bazen sizden hiç tüy dökülmüyor mu sanıyorsunuz diyekendileri çok temiz sanki
Sağol Sayecim göğüs kapağı veya kalkanı almadım duruma göre alayım diyorumCanım sanki tamam gibi.
Evet canım az kaldı geri sayım yapıyoruz heyecan olmaz mı ya:))) bende görüyorum çok emzirmeyi Unuttuğumu görüyorum hepHa anladım canım :) e az kalmış pelo bebeğine kavuşmana heyecan var mi? Ben gece rüyamda doğurmuştum oglumu daha gözünü açmadan babasini istiyordu
Şuan tam kaçinci haftadasiniz37 hafta dolmuş oluyor erken doğum kısmını geçmiş oluyor. Şeker hastası olduğum için bebek de iri olduğu için bu hafta doğum yapmamım riski daha az artı eksi olayı yani
Sağ ol canım ilk kez böyle bir açıyla karşılaşıyorum dün bı ara gözümden yaş süzüldü o derece acıdı..bı de ya doğuma kadar hep böyle olur da yuruyemezsem diye korktum. Ben soğuk su işini deneyeyim teşekkürler tekrarNormal canım biraz ayakta kaldinmi hemen ağrır benim de ayak parmaklarını ağrıyordu soğuk su ve bacakları yukarı kaldırıp uzanmak
Canım işin ilginç tarafı hiç odemim yok dehşet bir acı var sadece. Neyse ki tatil geldi bol bol yatıcam inşallah geçerZaten part time ev part time iş kadını olarak çalışıyorduk. Şimdi full time a geçtinHayırlı olsun
Bileklerimi 2 gündür göremiyordum ödemden. Bugün kendileriyle yeniden görüştük. Ayakları bol bol uzatıp dinlendirmek lazım. Ben ilk tatil günü rahatım.
Hahahahahh. Çok tatlısınız ya
33+5 kilosu 3150ydi perşembe günü boyunu bilmiyorum doğunca görücez:) 3 -4 hafta ileride çıkıyorŞuan tam kaçinci haftadasiniz
Bebek haftasindan ne kadar buyuk cikiyor
Kilosu boyu nedir?
Çok soru sordum galiba
Aynı durumdayız resmen duştan çıkmış gibi uyanıyorum Allah yardimcimiz olsun Lohusayken de çok terleniyomus çabuk kilo veririz biz3 gecedir aşırı bir terleme var bende, ve gece sık uyanma, cam açıkken de karnıma ağrılar giriyor. Nem beni çok etkiledi. Daha şimdiden böylese Temmuzu Ağustosu düşünemiyorum
İşte demi ikisi de evlatValla normal evlattan farkı yok siz kıl tüy konuşuyonuz burda paticanlarınıza bende kızıma ağda yapıyorum şu an evde bağrış çağrış kıyamet
Hiç farkları yok
Yarım doz anestezi mi versem naapsam bende kıza
Canım ben aldım korkuma aventinkini. İhtiyacımız olmasın inşallah ama çevremde problem yaşayan olunca korktum ben. Şimdiden hassas zaten göğüsler benimSağol Sayecim göğüs kapağı veya kalkanı almadım duruma göre alayım diyorum
Maşallah canım33+5 kilosu 3150ydi perşembe günü boyunu bilmiyorum doğunca görücez:) 3 -4 hafta ileride çıkıyor
Aynen canım artık full time ev hanımıZaten part time ev part time iş kadını olarak çalışıyorduk. Şimdi full time a geçtinHayırlı olsun
Bileklerimi 2 gündür göremiyordum ödemden. Bugün kendileriyle yeniden görüştük. Ayakları bol bol uzatıp dinlendirmek lazım. Ben ilk tatil günü rahatım.
Hahahahahh. Çok tatlısınız ya
Of of :) çıldıryorum vallahi bende senin adina çok heyecanlandim vallaEvet canım az kaldı geri sayım yapıyoruz heyecan olmaz mı ya:))) bende görüyorum çok emzirmeyi Unuttuğumu görüyorum hep
benim kedişin büyümüş hali
Canim birlesme yeri nasil ufalanmis daha kullanmadan oyle mi olmussa zsten urun sikintilidir.Biz aldik ama henuz kullanmadik gorunurde dolabi olsun besigi.olsun cok kullanisli.Kalitesi de iyi duruyo. Suan aldigima pisman degilim kullaninca nasil olur bilmiyorum@BinnurcelAkilvar kızlar bebek odasıniçin çilek’e baktım ama internette çok kötü yorumlar var. Beşiklerin çıtası kırılmış, büyüyen beşiğin birleşme yeri ufalanmış, siz memnun kaldınız mı? Kalitesi nasıl? Yorumları görünce 2 arada kaldım
Ya bu insanlar sormadan fikirlerini söylememeyi öğrenecekler mi acaba bir gün. Bizde de tüy problemi çok, mevsim geçişinden. Biz tararken bile evi yıkıyor iki kişi zor tarıyoruz o yüzden tıraşa cesaret edemiyorum ben ya. Çok etkilenir gibi geliyor.Kızlar ben çok bunaldım yine. Kedi konusu biraz durulmuştu Doğum zamanı yaklaştıkça gene evden gönderin, birine verin diye başladı milletGına geldi artık kimseyi kırmak istemiyorum ama ne desem olmuyor güzellikle. Birde sıcaklar başlayınca benim oğlan tüy döküyor fazlaca onu gördükçe iyice üstüme geliyorlar. En sonunda giriş kapısına yazı asacağım kedi konusu tartışmaya kapalı diye ya
İnanmıyorum ya resmen 23 gün yazıyor şaka gibiDeğiştir kız ne zaman doğıurcaksan ozamana yap.buradan geri sayım yapıyorum .öbür takvim bana hiç uymuyor ki ne doğuma ne bebeğin gelişimine:))
Valla ben dün gece vantilatörle yattım kaç gündür ilk kez rahat uyudum. Klimaya cesaret edemiyorum da vantilatör soğutmuyor sonuçta.Deli gibiydim balkona gir çık gir çık soğuk su iç geri yat 1 saat sonra gene kalk aynı şeyler bugün tutulmayı göze alıp vantilatörle yatıcam valla yoksa günlerim berbat geçicek
Ya ben de hep bunu merak ediyorum. Su gelince direkt hastaneye mi gitmek lazım yoksa ne biliym sancıyı falan mı beklemek lazım?Benim kizimda sancisiz suyum geldi sadece sabah 5te.hastaneye saat 1de gittik kizim aksam 8de dogdu.oglumdaysa sancim basladi 1saat sonra hastaneye guttik orda patlattilar suyu .bakalim bu dogum nasil olacak
Plan mı canım? Ne planı:)))) karnım burnumda tabirinin canlı örneği bir ben ateş sıcaklığında İzmir haliyle plan mlan yok otur aşşa doğumu bekle modundayım:))
canım 37ne iki hafta var hiç sıkma canını geçer gider anlamazsın bileTamam canım pozitif olmaya calısacagım insallah yoksa günler gecmeyecege benziyo :) tesekkur ederim
Hadi hayırlısı olsun canım :)Maşallah canım
Bizde 34+4 te gittigimizde
47 cm
3kilo çıktık
3 hafta ileriden gidiyomuş
10 haziranda tekrar gidicem
Ozaman sezaryan günü vericem dedi
Heycanla bekliyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?