Deme öyle kız:)) kanallar seçime geri sayıyor ben doğuma:) Biri 23/biri 24:))))Of of :) çıldıryorum vallahi bende senin adina çok heyecanlandim valla
Ayy inşallahBen şimdiden karnımı severken, 16 saat uyuyacak benim kızım diye seviyorum
Yooo 2 kerem attım demek sen görmedin coook ayiiip:)))Göbüşü atmadın sen hiç Pelocum
Dimi şaka gibi :))) geldik sonlara ama benden önce doğurcaklar var onları bekliyorum:)Ya bu insanlar sormadan fikirlerini söylememeyi öğrenecekler mi acaba bir gün. Bizde de tüy problemi çok, mevsim geçişinden. Biz tararken bile evi yıkıyor iki kişi zor tarıyoruz o yüzden tıraşa cesaret edemiyorum ben ya. Çok etkilenir gibi geliyor.
İnanmıyorum ya resmen 23 gün yazıyor şaka gibiSağlıkla gelsin bebiş
Valla ben dün gece vantilatörle yattım kaç gündür ilk kez rahat uyudum. Klimaya cesaret edemiyorum da vantilatör soğutmuyor sonuçta.
Ya ben de hep bunu merak ediyorum. Su gelince direkt hastaneye mi gitmek lazım yoksa ne biliym sancıyı falan mı beklemek lazım?
Göbüşü atmadın sen hiç Pelocum
Benimde aklıma bu gelmişti. Sonra düşündüm bi ara sancı açıklık vs. olmuştu. Doğumu durdurmuşlardı. Sonunda bebek suyu yolladı sankiSüprizli hepsi
Gerçi grubun ilk çocuğu malum suyu geldi ve erkekti belki tesadüftür canım
Yooo 2 kerem attım demek sen görmedin coook ayiiip:)))
canım senin mesajın vesile olsun, avent ürünleri indirimde fiyatlar taban o derece haberiniz olsunSağol Sayecim göğüs kapağı veya kalkanı almadım duruma göre alayım diyorum
Attım kız görmemişin işde:))Hayıııırrrr son zamanlarda atmadın benim sınav dönemi falan atmadiysan
38/40/haftalık göbekmiş doktorum üle dedi:))) eee bir paşa kolay gelmiyor:))Kızz o ne
Ay baya büyük seninki maşallahh tam bir hamile işte
Allahdan gecen hafta normal kilo almış hep daha hızlıydı kilo alımı:) normal haftamda doğursam kaç olurdu kimbilir:)Evet canım karnın burnunda maşallah.Senin paşa doğana kadar 4 olur
HahahahhaDeme öyle kız:)) kanallar seçime geri sayıyor ben doğuma:) Biri 23/biri 24:))))
benim kedişin büyümüş hali
Ya bu insanlar sormadan fikirlerini söylememeyi öğrenecekler mi acaba bir gün. Bizde de tüy problemi çok, mevsim geçişinden. Biz tararken bile evi yıkıyor iki kişi zor tarıyoruz o yüzden tıraşa cesaret edemiyorum ben ya. Çok etkilenir gibi geliyor.
Valla ben dün gece vantilatörle yattım kaç gündür ilk kez rahat uyudum. Klimaya cesaret edemiyorum da vantilatör soğutmuyor sonuçta.
Ya ben de hep bunu merak ediyorum. Su gelince direkt hastaneye mi gitmek lazım yoksa ne biliym sancıyı falan mı beklemek lazım?
Baya iyi fiyatları. Ben kalkanı 80 e almıştımcanım senin mesajın vesile olsun, avent ürünleri indirimde fiyatlar taban o derece haberiniz olsun
Benimki emir erim şaban kesin38/40/haftalık göbekmiş doktorum üle dedi:))) eee bir paşa kolay gelmiyor:))
Sağolasın canım, en çok aklima takilan konuydu, ben de tıraş ettireyim bizimkileri, çünkü doğumdan sonra her gün süpürge yapamam en azından bir süre idare eder bizi deYok yok canım bende ondan çok korkuyodum ama hiiiç Bi problem yaşamadık ilk kez yaptırdık bizde ama gerçekten hem evde rahatladım hem kedim rahatladı gayet mutluydu
Şimdi paşam ikinci traşını olcak
Evet canım, kedicikler de rahat eder, sen de o bos konuşanlardan kurtulursun bir süre..Ohh şimdi ayaklarını uzat dinlen
Sağol canım tecrübeni dinlemek iyi geldi, benim oğlan tekir görünüşte ama tüyleri yere değiyor o kadar uzun. Veterinerin dediğine göre Norveç orman kedisiyle kırma diyor,
Bende en çok onu düşünüyorum canım ama meylenin dediğine göre iyi geliyormuş. Yarın göreceğiz bakalım benimkini
Hadi ya bilmiyordum, teşekkür ederim..Adalardan denize girmeyin kızlar
İşimden dolayı akşamları orada bazı mekanlarda programlar yapıyoduk
Gündüz insanların denize girdiği beachlere gece adaların tüm kanalizasyonu bırakılıyor kapaklar açılıp
Korkunç bir koku oluyordu
Oys
Az önce oğlanı uyuturken ben de uyuyayım dedim diğer odadaki klima da açık yine kan ter içinde kaldım. Nasıl iş anlamadım ya..Gece güzel deliksiz uyuduğum olmuyor maalesefgün içinde de 1 saat uyuyorum
Daha önemli tabikiiiii:))))Hahahahhaseninki daha önemli
Geçen bende geri sayımı görünce hemen kendime uyarladım. Bugün banada 24 ünde alalım dedi doktorDeme öyle kız:)) kanallar seçime geri sayıyor ben doğuma:) Biri 23/biri 24:))))
Bu gece bende öyle yatıcam canım sersem gibiyim şuan uyu uyan yaptığım içinYa bu insanlar sormadan fikirlerini söylememeyi öğrenecekler mi acaba bir gün. Bizde de tüy problemi çok, mevsim geçişinden. Biz tararken bile evi yıkıyor iki kişi zor tarıyoruz o yüzden tıraşa cesaret edemiyorum ben ya. Çok etkilenir gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?