2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Dimi şaka gibi :))) geldik sonlara ama benden önce doğurcaklar var onları bekliyorum:)

Sağol Sayecim göğüs kapağı veya kalkanı almadım duruma göre alayım diyorum
canım senin mesajın vesile olsun, avent ürünleri indirimde fiyatlar taban o derece haberiniz olsun

Eklentiler

• Screenshot_20190601-165433.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 108
benim kedişin büyümüş hali
seni etiketleyemedim bir türlü canım neyseki görmüşsün
Bıktım gerçekten canım. Benimki de zor duruyor tararken uyurken taramaya çalışıyoruz, yada sıvı atıştırmalıklar var bayılıyor onu yerken tarıyoruz
canım senin mesajın vesile olsun, avent ürünleri indirimde fiyatlar taban o derece haberiniz olsun
Baya iyi fiyatları. Ben kalkanı 80 e almıştım

Yok yok canım bende ondan çok korkuyodum ama hiiiç Bi problem yaşamadık ilk kez yaptırdık bizde ama gerçekten hem evde rahatladım hem kedim rahatladı gayet mutluydu
Şimdi paşam ikinci traşını olcak
Sağolasın canım, en çok aklima takilan konuydu, ben de tıraş ettireyim bizimkileri, çünkü doğumdan sonra her gün süpürge yapamam en azından bir süre idare eder bizi de
Evet canım, kedicikler de rahat eder, sen de o bos konuşanlardan kurtulursun bir süre..
Hadi ya bilmiyordum, teşekkür ederim..
Eki Görüntüle 2275095
Ya şu güzelliğe masumluğa nasıl kıyarım
@Meylen @deeploneliness
Oys maşallah kuzuya, yeşil yeşil
Gece güzel deliksiz uyuduğum olmuyor maalesef gün içinde de 1 saat uyuyorum
Az önce oğlanı uyuturken ben de uyuyayım dedim diğer odadaki klima da açık yine kan ter içinde kaldım. Nasıl iş anlamadım ya..

Seby7 su gelirse 1 saat içinde hastaneye gitmen gerek. Enfeksiyona açık oluyorsun. Yaklaşık 12-15 saat içinde sancı beklenir ve 24 saat içinde de doğum. Ağrı gelirse ilk 5dk bire düşen düzenli ağrıya gectiginde ilk doğum ise 1saat daha evde bekleyip hastaneye gitmen gerekir. Yaklaşık 3-5cm açıklığın olacaktır hastane gittiğinde.

Bu gece bende öyle yatıcam canım sersem gibiyim şuan uyu uyan yaptığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…