2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynen canım hem süpürgeden feragat edersin hemde gerçekten çok sıcak bizimki sapıttı banyoda parkede falan yatıyo garibim sıcaktan onlarda rahatlasın biraz

Aklıma yattı canım meylen de sağolsun tecrübesini paylaşınca yarın veteriner yollarına düşeriz. Yeşil gözlü ve çok yakışıklı oğlum konuşanlara inat o hep bizimle olsun
Aynen canım hem süpürgeden feragat edersin hemde gerçekten çok sıcak bizimki sapıttı banyoda parkede falan yatıyo garibim sıcaktan onlarda rahatlasın biraz
Benimki de iki pencere arasında yatıyor ki serinlesin garibim

Oğlumda yaşamıştım ben bir damla kahve leke gelmişti. 8 saat sonra doğurdum. Bildiğim kadarıyla pembe kahve kırmızı ewnkte geliyor

Kizlar bugün ara ara kalça ağrim oldu
Ne oturabildim ne yatabildim
Bide bebek inanilmaz döndu durdu 3,4kere
hiç boyle olmazdı
Endişelenmelimiyim acaba bilemedim

Kızlar herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederimm, çok naziksiniz

Fenerbahçe ordu evinin yan sokağında oturuyoruz. Buranın sahili çok güzel, boydan boya. ben şuan faydalanamıyorum ama çocuklar doğunca hergün orada olucaz

Oy kıyamam ya

Kızlar azıcık yurusem kasıklarıma agrı giriyor kramp gibi korktum ya hiç böyle olmazdı. Sizde de oluyor mu

Biz de pazartesi traş ettiriyoruz, şuan tüyleri çok dökülüyo. Bunalıma girecek gene başta bize de soruluyo çocuk olunca köpeği napıcaksıız diye(soran profil de açıkçası eğitim seviyesi daha düşük olanlar oluyor). Biz de açıklama zahmetine bile grmiyoruz valla.

Ankara.tabii su gibi terliyoruz cam bile acılmıyo.özele gidebilirim ama istemiyorum cok ellerinden bişey gelmeyecek

Ayy bana çok yakınsın sıkılırsan çık bana gel ohhh sohbet ederiz bol bol canım birşeye ihtiyacın olursa söyle hemen yardımcı olurum sağlıkla kavuşursuz inşallah bebişlere

Canım heybelide yazlığımız var. 8 yaşından beri adalıyım. Şimdi vapur tarafı kirli pis oluyor ama su sporları klubünün olduğu taraftakideniz mis gibi. Bazen çok nadiren de olsa deniz analı ve azcık pis olabiliyor ama genelde güzel. Tabii bir bodrum, bir çeşmeyi beklemeyin...

Oy maşallah kuzuya. İlk yavrunda kaçıncı haftada olmuştu canım. Sezaryendi dimi. Darısı bizlere inşallah.
Maşallah minnoşa. Aynen oğluşu yılla biraz keyif yap kızınla

AA bunalıma mı giriyo kuzum bizim ki hiç takmadı ya ödül çubuğu yaş mamaya biraz asıldık korkudan ama kolay atlattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…