Olabilir canım ya bakalım ne görücez sancı mı gelcek su mu gelcek nişanı görücez miBenimde aklıma bu gelmişti. Sonra düşündüm bi ara sancı açıklık vs. olmuştu. Doğumu durdurmuşlardı. Sonunda bebek suyu yolladı sanki
Aynen canım hem süpürgeden feragat edersin hemde gerçekten çok sıcak bizimki sapıttı banyoda parkede falan yatıyo garibim sıcaktan onlarda rahatlasın birazSağolasın canım, en çok aklima takilan konuydu, ben de tıraş ettireyim bizimkileri, çünkü doğumdan sonra her gün süpürge yapamam en azından bir süre idare eder bizi de
Evet canım, kedicikler de rahat eder, sen de o bos konuşanlardan kurtulursun bir süre..
Hadi ya bilmiyordum, teşekkür ederim..
Oysmaşallah kuzuya, yeşil yeşil
Az önce oğlanı uyuturken ben de uyuyayım dedim diğer odadaki klima da açık yine kan ter içinde kaldım. Nasıl iş anlamadım ya..
@Seby7 su gelirse 1 saat içinde hastaneye gitmen gerek. Enfeksiyona açık oluyorsun. Yaklaşık 12-15 saat içinde sancı beklenir ve 24 saat içinde de doğum. Ağrı gelirse ilk 5dk bire düşen düzenli ağrıya gectiginde ilk doğum ise 1saat daha evde bekleyip hastaneye gitmen gerekir. Yaklaşık 3-5cm açıklığın olacaktır hastane gittiğinde.
Aklıma yattı canım meylen de sağolsun tecrübesini paylaşınca yarın veteriner yollarına düşeriz. Yeşil gözlü ve çok yakışıklı oğlumSağolasın canım, en çok aklima takilan konuydu, ben de tıraş ettireyim bizimkileri, çünkü doğumdan sonra her gün süpürge yapamam en azından bir süre idare eder bizi de
Evet canım, kedicikler de rahat eder, sen de o bos konuşanlardan kurtulursun bir süre..
Hadi ya bilmiyordum, teşekkür ederim..
Oysmaşallah kuzuya, yeşil yeşil
Az önce oğlanı uyuturken ben de uyuyayım dedim diğer odadaki klima da açık yine kan ter içinde kaldım. Nasıl iş anlamadım ya..
@Seby7 su gelirse 1 saat içinde hastaneye gitmen gerek. Enfeksiyona açık oluyorsun. Yaklaşık 12-15 saat içinde sancı beklenir ve 24 saat içinde de doğum. Ağrı gelirse ilk 5dk bire düşen düzenli ağrıya gectiginde ilk doğum ise 1saat daha evde bekleyip hastaneye gitmen gerekir. Yaklaşık 3-5cm açıklığın olacaktır hastane gittiğinde.
Benimki de iki pencere arasında yatıyor ki serinlesin garibimAynen canım hem süpürgeden feragat edersin hemde gerçekten çok sıcak bizimki sapıttı banyoda parkede falan yatıyo garibim sıcaktan onlarda rahatlasın biraz
Beraber sayalım canım ozaman:)))Geçen bende geri sayımı görünce hemen kendime uyarladım. Bugün banada 24 ünde alalım dedi doktor
Oğlumda yaşamıştım ben bir damla kahve leke gelmişti. 8 saat sonra doğurdum. Bildiğim kadarıyla pembe kahve kırmızı ewnkte geliyorKızlar bu nişan gelmesi nasıl bi şey?? Mukozalı akıntım geldi az, yapış yapış, ama normal akıntı gibi değil, nasıl anlayacağım?? Bide ayaklarımdan başlayan adet ağrısı gibi ağrım var ama kasılma falan yok
Fenerbahçe ordu evinin yan sokağında oturuyoruz. Buranın sahili çok güzel, boydan boya. ben şuan faydalanamıyorum ama çocuklar doğunca hergün orada olucazBeykoz çayırı, kücüksu kasrı
Nakkaştepe Millet parkı (piknik icin)
Aydos golü (mangallı piknik için)
Fenerbahçe ordu evi (yanında Fenerbahçe parkı var)
Nezahat hanım botanik bahçesi
Sultanbeyli gölet
Çok yere gittik buralar kaldı yoksa liste çok uzun İstanbul için..
Oy kıyamam yaAklıma yattı canım meylen de sağolsun tecrübesini paylaşınca yarın veteriner yollarına düşeriz. Yeşil gözlü ve çok yakışıklı oğlumkonuşanlara inat o hep bizimle olsun
Benimki de iki pencere arasında yatıyor ki serinlesin garibim
Biz de pazartesi traş ettiriyoruz, şuan tüyleri çok dökülüyo. Bunalıma girecek gene baştaDün yine hadsizin biri çocuk doğunca gönderin bunu evden dedi rahatsız olan gelmeyebilir kedimle çocuğun beraber büyüyecek dedim artık kim olursa olsun tahammülüm kalmadı benimde
Canım biz traş ettirdik 4 ay önce anca dökülmeye başladı ufaktan 4 ayda bir traş kıl problemini ortadan kaldırır şimdi yine ettircez bayramdan sonra
Ben özdilekten bambu aldım canım kullanmadım daha insallah güzeldirBebek havlusu nerden aldınız tavsiyeniz var mı
Ankara.tabii su gibi terliyoruz cam bile acılmıyo.özele gidebilirim ama istemiyorum cok ellerinden bişey gelmeyecek
Canım heybelide yazlığımız var. 8 yaşından beri adalıyım. Şimdi vapur tarafı kirli pis oluyor ama su sporları klubünün olduğu taraftakideniz mis gibi. Bazen çok nadiren de olsa deniz analı ve azcık pis olabiliyor ama genelde güzel. Tabii bir bodrum, bir çeşmeyi beklemeyin...Adalardan denize girmeyin kızlar
İşimden dolayı akşamları orada bazı mekanlarda programlar yapıyoduk
Gündüz insanların denize girdiği beachlere gece adaların tüm kanalizasyonu bırakılıyor kapaklar açılıp
Korkunç bir koku oluyordu
Oy maşallah kuzuya. İlk yavrunda kaçıncı haftada olmuştu canım. Sezaryendi dimi. Darısı bizlere inşallah.Kızlar merhaba ben görüşten geldim. Benim oğlanın kilosu 3148 gr olmuş. Fl 7.39 yazıyor usg de yani boyu 52 cm miBirde nst de bebek hareket ettikçe sancı 100 lere çıktı ama hiç ağrı hissetmiyorum doktor iyi dedi ona da
Maşallah minnoşa. Aynen oğluşu yılla biraz keyif yap kızınlaSelam orta dogu ve balkanlarin en tatli hamişleri :))
Kontrole gittim benim minnoş kzim 2132 gram olmuş 31+6 dayim ... suyum iyi tansiyon iyi bebek iyi cok sükür .. erken dogum.riskim yokmuş .. calisabilir rapory aldim zaten tatilbayram sonrasi 5 gün calisip calisamaz alicam misss
Oglumun portfolyosu var onu okula goturücem bayram sonrasi da annemler tatile giderken oglumh da goturecekler biraz dinlenirim ben de .... bu havalarda calismayi sevmiyorum
AA bunalıma mı giriyo kuzum bizim ki hiç takmadı ya ödül çubuğu yaş mamaya biraz asıldık korkudan ama kolay atlattıkBiz de pazartesi traş ettiriyoruz, şuan tüyleri çok dökülüyo. Bunalıma girecek gene baştabize de soruluyo çocuk olunca köpeği napıcaksıız diye(soran profil de açıkçası eğitim seviyesi daha düşük olanlar oluyor). Biz de açıklama zahmetine bile grmiyoruz valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?