2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
AA bunalıma mı giriyo kuzum bizim ki hiç takmadı ya ödül çubuğu yaş mamaya biraz asıldık korkudan ama kolay atlattık
Belki köpeklere özgüdür ama kendini çıplak hissediyo, çok mutsuz oluyor. Dışarda adım atıp yürümüyor bile. Bildiğin bunalım. 2-3 haftada tüyler uzamaya başlayınca anca kendine geliyor

Doğrudur canım
Deniz temiz gözüküyor ama gece yapılan gözümle gördüğüm bişeyi paylaştım
Büyükada da baya sosyetik bir mekan üstelik
Galiba heybeliada adalar içinde en nezihi bu arada eşimin müşterileride hep orada daha kapalı bir sakin grubu var

Ben de su gelince direkt gidilir diye düşünüyordum hep ama bazıları evde bekleyip duş alıp falan öyle gidersin dedi annemle ablam da olur mu öyle şey hemen gitmen lazım ne olacağı belli mi olur dedi. Diğer arkadaş da sabah 5 de suyum geldi 1 de gittik demiş uzun geldi biraz bana kafam karıştı iyice cahillik zor

Benim doktorum dediki su geldiginde panik yapmana gerek yok
3gün oyle kalsan bile bisey olmaz

Tabiki okadar beklemem ama duşumu alip hazirlanip oyle giderim sanirim

Eşinin kıyafetini giyen biri vardı kimse o allah razı olsun verdiği akıldan Dışarı çıkarken giyecek tişört bulamadım benimkiler hep kısa kaldı eşiminkilere musallat oldum
ben giyiyom eşimin şortlarını tişörtlerini ama evde giyiyom
dışarda elbise giyiyom hep pantolonla durulmaz izmir sıcağında

Babam geçen sene evlenene kadar yaz kış kalıyordu:) dediğin gbi sürekli görüştüğü grubu var eşli. en sakin ada heybeli (yazlıkçılar açısından)

Eşinin kıyafetini giyen biri vardı kimse o allah razı olsun verdiği akıldan Dışarı çıkarken giyecek tişört bulamadım benimkiler hep kısa kaldı eşiminkilere musallat oldum

6. Aydan beri eşimle kıyafetleri ortak kullanıyoruz

Ama ben sadece evde giyiyorum
Bir de tesetturluyum, şuan dışarda giydiğim hiçbir şey olmuyor çok dar geliyor giydiklerım
Iki gün mağaza magaza gezdim hicbir sey bulamadim sinir oldum. Tesetturluler icin hamile giyim cok zor. Sunulan urunlerin kalitesi dusuk ya da zevksiz . Aramaya devam

Su gelince kese yırtıldıgı için cok riskli beklemek. Hatta forumda bir arkadas vardı eskilerden. O beklemiş 38 haftalık bebeğini sırf bu yuzden kaybetmişti. Allah korusun. Su gelirse beklemeyin bence

Oy maşallah kuzuya. İlk yavrunda kaçıncı haftada olmuştu canım. Sezaryendi dimi. Darısı bizlere inşallah.

Maşallah minnoşa. Aynen oğluşu yılla biraz keyif yap kızınla
Sağol canım. Amin inşallah sırayla gelecek kuzular.İlk sezeryan 38+6 da olmuştu bu da 26 sında aynı güne geliyor 24ü dedi bugün bakalım artık hangisi olacağına 15 gün sonra karar vereceğiz.

Ayy bana çok yakınsın sıkılırsan çık bana gel ohhh sohbet ederiz bol bol canım birşeye ihtiyacın olursa söyle hemen yardımcı olurum sağlıkla kavuşursuz inşallah bebişlere
Ay canım eksik olma :) tesekkür ederim.cümlemiz saglıkla kavussun insallah

Bende ayni durumdayim istanbulda gezmedigim yer kalmadi guzel bi elbise bulamadim

Sirf bu yüzden bayramda biyere gitmek istemiyorum

Allah razı olsun .insallah kalsın biraz daha saglıklıca
Kalır kalır sen hiç uzulme. Dıyorum ya bak komsum 1 cm acıklıkla 4 ay dolastı. Progestan bile kullanmadı. Oglu var 2 yasına yakın onu ayagında da salladı ev işi de yaptı. Daha dogurmadı.Sen pozitif düşün. Umursamayınca bir şey olmuyor valla bak

Belki köpeklere özgüdür ama kendini çıplak hissediyo, çok mutsuz oluyor. Dışarda adım atıp yürümüyor bile. Bildiğin bunalım. 2-3 haftada tüyler uzamaya başlayınca anca kendine geliyor
Evet olabilir kedilerin dışarı çıkma derdi yok belkide ondan dediğin gibi ama mecbursun da zor bi durum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…