Belki köpeklere özgüdür ama kendini çıplak hissediyo, çok mutsuz oluyor. Dışarda adım atıp yürümüyor bile. Bildiğin bunalım. 2-3 haftada tüyler uzamaya başlayınca anca kendine geliyorAA bunalıma mı giriyo kuzum bizim ki hiç takmadı ya ödül çubuğu yaş mamaya biraz asıldık korkudan ama kolay atlattık
Doğrudur canımCanım heybelide yazlığımız var. 8 yaşından beri adalıyım. Şimdi vapur tarafı kirli pis oluyor ama su sporları klubünün olduğu taraftakideniz mis gibi. Bazen çok nadiren de olsa deniz analı ve azcık pis olabiliyor ama genelde güzel. Tabii bir bodrum, bir çeşmeyi beklemeyin...
Ben de su gelince direkt gidilir diye düşünüyordum hep ama bazıları evde bekleyip duş alıp falan öyle gidersin dedi annemle ablam da olur mu öyle şey hemen gitmen lazım ne olacağı belli mi olur dedi. Diğer arkadaş da sabah 5 de suyum geldi 1 de gittik demiş uzun geldi biraz bana kafam karıştı iyice cahillik zorSağolasın canım, en çok aklima takilan konuydu, ben de tıraş ettireyim bizimkileri, çünkü doğumdan sonra her gün süpürge yapamam en azından bir süre idare eder bizi de
Evet canım, kedicikler de rahat eder, sen de o bos konuşanlardan kurtulursun bir süre..
Hadi ya bilmiyordum, teşekkür ederim..
Oysmaşallah kuzuya, yeşil yeşil
Az önce oğlanı uyuturken ben de uyuyayım dedim diğer odadaki klima da açık yine kan ter içinde kaldım. Nasıl iş anlamadım ya..
Seby7 su gelirse 1 saat içinde hastaneye gitmen gerek. Enfeksiyona açık oluyorsun. Yaklaşık 12-15 saat içinde sancı beklenir ve 24 saat içinde de doğum. Ağrı gelirse ilk 5dk bire düşen düzenli ağrıya gectiginde ilk doğum ise 1saat daha evde bekleyip hastaneye gitmen gerekir. Yaklaşık 3-5cm açıklığın olacaktır hastane gittiğinde.
Benim doktorum dediki su geldiginde panik yapmana gerek yokBen de su gelince direkt gidilir diye düşünüyordum hep ama bazıları evde bekleyip duş alıp falan öyle gidersin dedi annemle ablam da olur mu öyle şey hemen gitmen lazım ne olacağı belli mi olur dedi. Diğer arkadaş da sabah 5 de suyum geldi 1 de gittik demiş uzun geldi biraz bana kafam karıştı iyice cahillik zor
Allahdan gecen hafta normal kilo almış hep daha hızlıydı kilo alımı:) normal haftamda doğursam kaç olurdu kimbilir:)
ben giyiyom eşimin şortlarını tişörtlerini ama evde giyiyomEşinin kıyafetini giyen biri vardı kimse o allah razı olsun verdiği akıldanDışarı çıkarken giyecek tişört bulamadım benimkiler hep kısa kaldı eşiminkilere musallat oldum
yaaa 10 gün diyo takviminn çook heyecanlııKızlar herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederimm, çok naziksiniz❤
Fenerbahçe ordu evinin yan sokağında oturuyoruz. Buranın sahili çok güzel, boydan boya. ben şuan faydalanamıyorum ama çocuklar doğunca hergün orada olucaz
Babam geçen sene evlenene kadar yaz kış kalıyordu:) dediğin gbi sürekli görüştüğü grubu var eşli. en sakin ada heybeli (yazlıkçılar açısından)Doğrudur canım
Deniz temiz gözüküyor ama gece yapılan gözümle gördüğüm bişeyi paylaştım
Büyükada da baya sosyetik bir mekan üstelik
Galiba heybeliada adalar içinde en nezihi bu arada eşimin müşterileride hep orada daha kapalı bir sakin grubu var
Yaa canım şimdi değiştirdim, valla 10 gün kaldıyaaa 10 gün diyo takviminn çook heyecanlıı
Eşinin kıyafetini giyen biri vardı kimse o allah razı olsun verdiği akıldanDışarı çıkarken giyecek tişört bulamadım benimkiler hep kısa kaldı eşiminkilere musallat oldum
Su gelince kese yırtıldıgı için cok riskli beklemek. Hatta forumda bir arkadas vardı eskilerden. O beklemiş 38 haftalık bebeğini sırf bu yuzden kaybetmişti. Allah korusun. Su gelirse beklemeyin benceBen de su gelince direkt gidilir diye düşünüyordum hep ama bazıları evde bekleyip duş alıp falan öyle gidersin dedi annemle ablam da olur mu öyle şey hemen gitmen lazım ne olacağı belli mi olur dedi. Diğer arkadaş da sabah 5 de suyum geldi 1 de gittik demiş uzun geldi biraz bana kafam karıştı iyice cahillik zor
Nası yaa ne on günüü oyyyYaa canım şimdi değiştirdim, valla 10 gün kaldı❤
Sağol canım. Amin inşallah sırayla gelecek kuzular.İlk sezeryan 38+6 da olmuştu bu da 26 sında aynı güne geliyor 24ü dedi bugün bakalım artık hangisi olacağına 15 gün sonra karar vereceğiz.Oy maşallah kuzuya. İlk yavrunda kaçıncı haftada olmuştu canım. Sezaryendi dimi. Darısı bizlere inşallah.
Maşallah minnoşa. Aynen oğluşu yılla biraz keyif yap kızınla
Maşallah çok güzelsinizDoğumdan önce son fotolar :) 1,5 aydır ilk defa kuaföre gittim, fön çektirdim, evde de olsam aynada barii kendimi güzel görmek istedim
.Eki Görüntüle 2275229 Eki Görüntüle 2275230
Bende merak ediyorumLaL nasılsın canım, inşallah herşey yolundadır
Ay canım eksik olma :) tesekkür ederim.cümlemiz saglıkla kavussun insallahAyy bana çok yakınsın sıkılırsan çık bana gelohhh sohbet ederiz bol bol canım birşeye ihtiyacın olursa söyle hemen yardımcı olurum sağlıkla kavuşursuz inşallah bebişlere
Bende ayni durumdayim istanbulda gezmedigim yer kalmadi guzel bi elbise bulamadim6. Aydan beri eşimle kıyafetleri ortak kullanıyoruz
Ama ben sadece evde giyiyorum
Bir de tesetturluyum, şuan dışarda giydiğim hiçbir şey olmuyor çok dar geliyor giydiklerım
Iki gün mağaza magaza gezdim hicbir sey bulamadim sinir oldum. Tesetturluler icin hamile giyim cok zor. Sunulan urunlerin kalitesi dusuk ya da zevksiz . Aramaya devam
Canım ben 34+2yim .insallah su gbi akıp gitsin hayırlısından.burada neler neler var korkuyorumcanım 37ne iki hafta var hiç sıkma canını geçer gider anlamazsın bile
ben 13 hafta yattım hiç kalkmadan allah sabrını veriyo
Allah razı olsun .insallah kalsın biraz daha saglıklıcaGerçi bunlar ölçüt değil ama 34.hafta doguo kuveze gırmeyen bebekler de var. İnşallah vaktini bekler tabi yine de canım. Dualarımız sizinle
Kalır kalır sen hiç uzulme. Dıyorum ya bak komsum 1 cm acıklıkla 4 ay dolastı. Progestan bile kullanmadı. Oglu var 2 yasına yakın onu ayagında da salladı ev işi de yaptı. Daha dogurmadı.Sen pozitif düşün. Umursamayınca bir şey olmuyor valla bakAllah razı olsun .insallah kalsın biraz daha saglıklıca
Evet olabilir kedilerin dışarı çıkma derdi yok belkide ondan dediğin gibi ama mecbursun daBelki köpeklere özgüdür ama kendini çıplak hissediyo, çok mutsuz oluyor. Dışarda adım atıp yürümüyor bile. Bildiğin bunalım. 2-3 haftada tüyler uzamaya başlayınca anca kendine geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?