2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gerçekten öyle kendilerinden soğutuyorlar
Ay bu dertler bitmez
Çok takmadım zaten cevabımı verdim
Ama bir yerden sonra patlama noktasına gelebilirim
Uf benım kv pek bi değişik ya
Bugun yanıma geldi yemek yapip getirmiş
Eleştiri falanda yapmadı
Sanırım canı sıkıldıgında sataşacak birini arıyor

Ben Tuğba ve Nihan dan tunik buldum hamile kıyafeti değil tabi ki ama gayet giyilebilir şu an için. sonrasında bile rahat giyerim baktın mı bunlara ? Tuğba’dan olanı ekliyorum bir beden büyük aldım normal bedenimden geniş bile oluyor şu an diğeri de içi penye üzeri tül o da gayet kapatıyor şık da duruyor.

Eklentiler

• 60D995AB-4BC2-4788-8EB1-29B56D59CB37.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 55
doğrudur canım.benim korkum suyumdan bianda bitedebılır dedi.bende belirtisi olmazmı dedim hayır dedi tedirginliğim ondan

LaL nasılsın canım, inşallah herşey yolundadır
Maşallah çok güzelsiniz

Bende merak ediyorum LaL inşallah iyidir
Aynen bende merak ettim umarım herşey yolundadır. LaL
Canlar bilmiyorum herşey yolunda mı değil mi, öyle böyle 1 haftayı daha atlattık hala hastanedeyim, ilaçlar bana yan etki yapıp nabzım 140ları geçince tüm tedaviyi kesmek zorunda kaldılar.. dün geceden beri düzenli kasılmalarım var henüz açılmaya bakılmadı dinlenip enerji toplamaya çalışıyorum Doğum için, açıkcası korkum yok motivasyonum yüksek Allah’ın izniyle güzel bitecek bu hamilelik serüveni inşallah

Canım yaklaşık 10 senedir aynı beache gidiyorum heybeliadada denizi çok temiz iç tarafta kalıyo koy zaten ama hiç öyle bişeyle karşılaşmadım ben

Sağol canım. Amin inşallah sırayla gelecek kuzular.İlk sezeryan 38+6 da olmuştu bu da 26 sında aynı güne geliyor 24ü dedi bugün bakalım artık hangisi olacağına 15 gün sonra karar vereceğiz.
Oyyy ne güzel ya. Sen ne istiyorsun ikisi de aynı gün mü doğsun.
Canım ben 34+2yim .insallah su gbi akıp gitsin hayırlısından.burada neler neler var korkuyorum
Canım emin ellerdesin merak etme. Zekai tahir ve zübeyde hanım eb tecrübeli hastaneler. Sık biraz dişini. Allah sağlıklı hayırlı zamanında doğum nasip etsin

LaL canım benim ara ara yaz bize merak ediyorum valla. Hala hastanede misin eve mi yolladılar. Orda kalsan keşke. Acil bir durumda tedaviye yeniden başlasalar. Taşikardin olmuş canım, mecbur kesmişler tedaviui. İyi olmanıza çok sevindim. Çocuklar iyi dimi

Reactions: LaL
Geçmiş olsun canım ne kadar daha ordasin

Reactions: LaL
Hastanedeyim canım bırakmazlar artık hem benimde eve gidecek cesaretim yok, bebekler iyiler hamdolsun hareketleri güzel kalp atımları normal.. buraya girip okuyorum sık sık kafamı toparlayıp yazmak mesele İnan bir tuhaf oldum ilaçlardan mıdır.. Doğum sonrası telefonu elime alınca ilk size yazarım inşallah

Benim doktorum dediki su geldiginde panik yapmana gerek yok
3gün oyle kalsan bile bisey olmaz

Tabiki okadar beklemem ama duşumu alip hazirlanip oyle giderim sanirim
Duşu bilmiyorum ama yine de çok oyalanmamak lazım sanırım.

Su gelince kese yırtıldıgı için cok riskli beklemek. Hatta forumda bir arkadas vardı eskilerden. O beklemiş 38 haftalık bebeğini sırf bu yuzden kaybetmişti. Allah korusun. Su gelirse beklemeyin bence
Evet riske atmamak lazım Allah korusun sonuçta su boşalıyor. Bir de bebeğin kaka yapma durumu oluyor sanırım su gelince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…