Oyy ne güzel geldi öyle mesajKız bende senin enerjini seviyorum.Masallah mesajlardan bile fışkırıyor.Allah daha da artırsın enerjini pozitifligini ❤
Uf benım kv pek bi değişik yaGerçekten öyle kendilerinden soğutuyorlar
Ay bu dertler bitmez
Çok takmadım zaten cevabımı verdim
Ama bir yerden sonra patlama noktasına gelebilirim
Maşallahh tam ikiz hamişDoğumdan önce son fotolar :) 1,5 aydır ilk defa kuaföre gittim, fön çektirdim, evde de olsam aynada barii kendimi güzel görmek istedim
.Eki Görüntüle 2275229 Eki Görüntüle 2275230
Ben Tuğba ve Nihan dan tunik buldum hamile kıyafeti değil tabi ki ama gayet giyilebilir şu an için. sonrasında bile rahat giyerim baktın mı bunlara ? Tuğba’dan olanı ekliyorum bir beden büyük aldım normal bedenimden geniş bile oluyor şu an6. Aydan beri eşimle kıyafetleri ortak kullanıyoruz
Ama ben sadece evde giyiyorum
Bir de tesetturluyum, şuan dışarda giydiğim hiçbir şey olmuyor çok dar geliyor giydiklerım
Iki gün mağaza magaza gezdim hicbir sey bulamadim sinir oldum. Tesetturluler icin hamile giyim cok zor. Sunulan urunlerin kalitesi dusuk ya da zevksiz . Aramaya devam
Kalır kalır sen hiç uzulme. Dıyorum ya bak komsum 1 cm acıklıkla 4 ay dolastı. Progestan bile kullanmadı. Oglu var 2 yasına yakın onu ayagında da salladı ev işi de yaptı. Daha dogurmadı.Sen pozitif düşün. Umursamayınca bir şey olmuyor valla bak
LaL nasılsın canım, inşallah herşey yolundadır
Canlar bilmiyorum herşey yolunda mı değil mi, öyle böyle 1 haftayı daha atlattık hala hastanedeyim, ilaçlar bana yan etki yapıp nabzım 140ları geçince tüm tedaviyi kesmek zorunda kaldılar.. dün geceden beri düzenli kasılmalarım var henüz açılmaya bakılmadı dinlenip enerji toplamaya çalışıyorum Doğum için, açıkcası korkum yok motivasyonum yüksek Allah’ın izniyle güzel bitecek bu hamilelik serüveni inşallahAynen bende merak ettim umarım herşey yolundadır.LaL
Canım yaklaşık 10 senedir aynı beache gidiyorum heybeliadada denizi çok temiz iç tarafta kalıyo koy zaten ama hiç öyle bişeyle karşılaşmadım benAdalardan denize girmeyin kızlar
İşimden dolayı akşamları orada bazı mekanlarda programlar yapıyoduk
Gündüz insanların denize girdiği beachlere gece adaların tüm kanalizasyonu bırakılıyor kapaklar açılıp
Korkunç bir koku oluyordu
Uf benım kv pek bi değişik ya
Bugun yanıma geldi yemek yapip getirmiş
Eleştiri falanda yapmadı
Sanırım canı sıkıldıgında sataşacak birini arıyor
Maşallah kız o işleri benimde yapmam lazım ama zor artikher güne bir oda sloganıyla bugün banyoyu bitirdim. Duvarlar ve tavanı mobla sildim. Heryer mis gibi koktu. Şimdi de kızımla alışverişe gidiyoruz. Pardon kızlatımlan
Bende 8 ayda 2 kere gittim biri boya biride ağda içinDoğumdan önce son fotolar :) 1,5 aydır ilk defa kuaföre gittim, fön çektirdim, evde de olsam aynada barii kendimi güzel görmek istedim
.Eki Görüntüle 2275229 Eki Görüntüle 2275230
Bende yorulunca oluyor genellikle canimKızlar azıcık yurusem kasıklarıma agrı giriyor kramp gibi korktum ya hiç böyle olmazdı. Sizde de oluyor mu
Oyyy ne güzel ya. Sen ne istiyorsun ikisi de aynı gün mü doğsun.Sağol canım. Amin inşallah sırayla gelecek kuzular.İlk sezeryan 38+6 da olmuştu bu da 26 sında aynı güne geliyor 24ü dedi bugün bakalım artık hangisi olacağına 15 gün sonra karar vereceğiz.
Canım emin ellerdesin merak etme. Zekai tahir ve zübeyde hanım eb tecrübeli hastaneler. Sık biraz dişini. Allah sağlıklı hayırlı zamanında doğum nasip etsinCanım ben 34+2yim .insallah su gbi akıp gitsin hayırlısından.burada neler neler var korkuyorum
Geçmiş olsun canım ne kadar daha ordasinCanlar bilmiyorum herşey yolunda mı değil mi, öyle böyle 1 haftayı daha atlattık hala hastanedeyim, ilaçlar bana yan etki yapıp nabzım 140ları geçince tüm tedaviyi kesmek zorunda kaldılar.. dün geceden beri düzenli kasılmalarım var henüz açılmaya bakılmadı dinlenip enerji toplamaya çalışıyorum Doğum için, açıkcası korkum yok motivasyonum yüksek Allah’ın izniyle güzel bitecek bu hamilelik serüveni inşallah
Hastanedeyim canım bırakmazlar artık hem benimde eve gidecek cesaretim yok, bebekler iyiler hamdolsun hareketleri güzel kalp atımları normal.. buraya girip okuyorum sık sık kafamı toparlayıp yazmak mesele İnan bir tuhaf oldum ilaçlardan mıdır.. Doğum sonrası telefonu elime alınca ilk size yazarım inşallahLaL canım benim ara ara yaz bize merak ediyorum valla. Hala hastanede misin eve mi yolladılar. Orda kalsan keşke. Acil bir durumda tedaviye yeniden başlasalar. Taşikardin olmuş canım, mecbur kesmişler tedaviui. İyi olmanıza çok sevindim. Çocuklar iyi dimi
Saol canım hiçbirşey belli değil Doğum her an olabilir bekleyebilir bilemiyoruz en son 2,5 cm açılmam vardı şimdide kasılmalar sıklaştıGeçmiş olsun canım ne kadar daha ordasin
Duşu bilmiyorum ama yine de çok oyalanmamak lazım sanırım.Benim doktorum dediki su geldiginde panik yapmana gerek yok
3gün oyle kalsan bile bisey olmaz
Tabiki okadar beklemem ama duşumu alip hazirlanip oyle giderim sanirim
Evet riske atmamak lazım Allah korusun sonuçta su boşalıyor. Bir de bebeğin kaka yapma durumu oluyor sanırım su gelince.Su gelince kese yırtıldıgı için cok riskli beklemek. Hatta forumda bir arkadas vardı eskilerden. O beklemiş 38 haftalık bebeğini sırf bu yuzden kaybetmişti. Allah korusun. Su gelirse beklemeyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?