Evet proflar var inaallah su gibi gecer bugunler sagol canımOyyy ne güzel ya. Sen ne istiyorsun ikisi de aynı gün mü doğsun.
Canım emin ellerdesin merak etme. Zekai tahir ve zübeyde hanım eb tecrübeli hastaneler. Sık biraz dişini. Allah sağlıklı hayırlı zamanında doğum nasip etsin
Banada duş alabilirsin ama vakit kaybetmeden gelmen gerekiyo demişti önceki doktor susuz 24 saat idare ediliyormuş ama enfeksiyona açık hale geliyormuş hem anne hem bebekSu gelince kese yırtıldıgı için cok riskli beklemek. Hatta forumda bir arkadas vardı eskilerden. O beklemiş 38 haftalık bebeğini sırf bu yuzden kaybetmişti. Allah korusun. Su gelirse beklemeyin bence
Strese giriyor bebek kalp atısı düşebilir çıkabilir kakasını yapabilir vajinada var olan bir virüs mantar bakteri çocuğa bulaşabilir. Çok riskliDuşu bilmiyorum ama yine de çok oyalanmamak lazım sanırım.
Evet riske atmamak lazım Allah korusun sonuçta su boşalıyor. Bir de bebeğin kaka yapma durumu oluyor sanırım su gelince.
Vakit kaybetmek kavramı cok değişken.24 saat dayanabilir derken beslenme acısından soyluyor bence. Çünkü sudan da besleniyor. Su olmayınca sadece kandan 24 saat dayanıyor demek ki. Ama onun dışında dediğim gibi belki de bebek strese girecek belki kakasını yapacak. Saniyelik işler bunlar. Ben bu riski alamazdım sahsen. Hatta doktor olsam da alamazdım. Yazık günah vebal sonucta.Banada duş alabilirsin ama vakit kaybetmeden gelmen gerekiyo demişti önceki doktor susuz 24 saat idare ediliyormuş ama enfeksiyona açık hale geliyormuş hem anne hem bebek
100 metre yurur yurume agrı girdi bugun canım. İlk hamileliğimde hiç böyle olmuyordu. Son günlere kadar gayet rahattım. Bu sefer boyle olacak demek kiBende yorulunca oluyor genellikle canim
Hareketlerine cok dikkat et canım o zaman.Hastanede de olsan gene sen tetikte oldoğrudur canım.benim korkum suyumdan bianda bitedebılır dedi.bende belirtisi olmazmı dedim hayır dedi tedirginliğim ondan
Yok canım oda zaten bekle demedi sadece duşunu alabilirsin çıkıp gelirsin öyle bi durum olursa zaten suyu gelsede hastanede nstye bağlı bekliyorsun tabiki daha garanti en azından takipte oluyorsun müdahale edilebilir hemen falan su gelmeden sancıyı evde çekenler var mesela onlar bana çok korkutucu geliyo Allah korusun ya kalp atışı yavaşlarsa nerden anlicaksın her koşulda çok oyalanmadan gitmek en güzeliVakit kaybetmek kavramı cok değişken.24 saat dayanabilir derken beslenme acısından soyluyor bence. Çünkü sudan da besleniyor. Su olmayınca sadece kandan 24 saat dayanıyor demek ki. Ama onun dışında dediğim gibi belki de bebek strese girecek belki kakasını yapacak. Saniyelik işler bunlar. Ben bu riski alamazdım sahsen. Hatta doktor olsam da alamazdım. Yazık günah vebal sonucta.
Dus aldım gıyındım soyundum derken yarım saat gecer korkarım benYok canım oda zaten bekle demedi sadece duşunu alabilirsin çıkıp gelirsin öyle bi durum olursa zaten suyu gelsede hastanede nstye bağlı bekliyorsun tabiki daha garanti en azından takipte oluyorsun müdahale edilebilir hemen falan su gelmeden sancıyı evde çekenler var mesela onlar bana çok korkutucu geliyo Allah korusun ya kalp atışı yavaşlarsa nerden anlicaksın her koşulda çok oyalanmadan gitmek en güzeli
He yok onu çoğu doktor söylüyor ki su geldikten sonra yada sancı başladığında duşunu al açsan Bişeyler atıştır diye canım tabiki herkesin kendi tercihi bide plan yapıyoruz ama o panikle o acıyla belki yapamicaz bilemeyiz tabiki doktoru yönlendirir zaten herkesiDus aldım gıyındım soyundum derken yarım saat gecer korkarım ben
Canım gebelik kursunda bize söylenen bu şekilde 1 saat içinde hastanede olman gerek, 24 saat bekleniyor doğum için de. 12-15 saat içinde kendi sancı baslamazsa rahim ağzını olgunlaştırmak için fitil koyuyorlar. Bazı hastanelerde açıklık olmazsa balon takılıyor. En son suni sancı. Tabi bunlar bebeğin iyilik haline göre devam ediyor. Yine olmazsa en son sezeryan doğum...Ben de su gelince direkt gidilir diye düşünüyordum hep ama bazıları evde bekleyip duş alıp falan öyle gidersin dedi annemle ablam da olur mu öyle şey hemen gitmen lazım ne olacağı belli mi olur dedi. Diğer arkadaş da sabah 5 de suyum geldi 1 de gittik demiş uzun geldi biraz bana kafam karıştı iyice cahillik zor
Güle güle kullanın, çok güzelmisKızlar ilk 1-2 ay bunun içinde uyutucam oğlumu. Beşik çok büyük içinde kaybolur diye kıyamadım bunu aldık
Ayy bilirim izmir sıcağını canım hayatta pantolon giyilmezben giyiyom eşimin şortlarını tişörtlerini ama evde giyiyom
dışarda elbise giyiyom hep pantolonla durulmaz izmir sıcağında
Evet canım malesef öyle sizin. inşallah bulursun kendine göre bişeyler6. Aydan beri eşimle kıyafetleri ortak kullanıyoruz
Ama ben sadece evde giyiyorum
Bir de tesetturluyum, şuan dışarda giydiğim hiçbir şey olmuyor çok dar geliyor giydiklerım
Iki gün mağaza magaza gezdim hicbir sey bulamadim sinir oldum. Tesetturluler icin hamile giyim cok zor. Sunulan urunlerin kalitesi dusuk ya da zevksiz . Aramaya devam
Ay sorma nazlilar yaa bende oğlum olursa dikkat edeceğim :)Kızlar bunlar hep anaların kötü yetiştirmesinden, büyük konuşmak gibi olmasın ama oğlumu böyle yetiştirmeyeceğim. Annesi msj atmış ne yapıyorsunuz diye, oda uzanmış koltukta yemek yapıyoruz diyor.aynen eşimde bana söyleniyor 8 aydır sen sorunlu gebelik geçiriyorsun ben doğurucam burda yoruldum valla diyor. Bi suyunu almayan adam neden doğurucam diyorsa.
Anlatamadım galiba ben :)Canım yaklaşık 10 senedir aynı beache gidiyorum heybeliadada denizi çok temiz iç tarafta kalıyo koy zaten ama hiç öyle bişeyle karşılaşmadım ben
Yalnız değilsin kuzuHayırlı sabahlar hepinize de güzel annişlerGeceden beri 5-6 defa elimi yüzümü ayaklarımı soğuk su ile yıkadım.Tek ben mi alev alıyorum acaba.İnanılmaz sıcak hissediyorum özellikle ayaklarımı
Keşke güzel cümleler kurabilseydim, eşimin ailesi yakın olduğu için orada olacağım, görümce ile imtihanSelam kızlaroh tatil başladı bizde bir bayram havası. Kızım 07.30 da uyanmasaydı iyiydi ama napalım Ee planlar nedir bayrama dair anlatın bakalım.
Siz girin yine temizleniyodur diye dalga geçmen =)Anlatamadım galiba ben :)
Gündüz zaten normal herşey gece bi saatten sonra salınıyo kanalizasyon canım biz geç saat program yaptıpımız için farkettim olayı bulunduğumuz yerden biri de söylemişti bunu bana
Akıntı var zaten girin siz yine sabaha kadar temizleniyodur ahahahah
Dalga geçmedim girin dedim güveniyosunuz belli ki ne diyim yavrukuş :) temizleniyodur akıntı varSiz girin yine temizleniyodur diye dalga geçmen =)
Bende şunu anlatamadım gece de beachlerde kalınıyor mesela nakibey konaklayabiliyosun kalıyoruz da gece salınsa herhalde durulmazdı kokudan
Ayrıca koy dediğim yerde akıntı çok olmaz çünkü rüzgar almıyo her yeri dağ taş kapalı plaj ortada kalıyo (heybetli beach club) nasıl temizlensin?
Söylediğin şey Bi iki plaj için geçerli olabilir temiz yerlerde var demek istedim
Yazı dilinin azizliğinden mi acaba, ben de dalga geçiyormuşsun gbi anladımAnlatamadım galiba ben :)
Gündüz zaten normal herşey gece bi saatten sonra salınıyo kanalizasyon canım biz geç saat program yaptıpımız için farkettim olayı bulunduğumuz yerden biri de söylemişti bunu bana
Akıntı var zaten girin siz yine sabaha kadar temizleniyodur ahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?