2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tabiki kişisel tercih bişey diyemem gir girme de demem zaten ama havuza nazaran o kadar insan doluşuyo dalga yok bişey yok 3 kere temizlenen suya gitmektense senin deyiminle marmaranın kanalizasyonlu suyu daha temiz geliyo bana açıkçası

Yok canım benim için zamanı hiç farketmez doktor ne derse onu yapıcam anne karnı dışardan iyi sonuçta

He bak doğru dedin ben marmarada istanbula yakın hiç biyerde denize girmiyorum. Havuza da girmiyorum ama dediğin gibi oda hijyenik gelmiyor güzel bi tesiste değilsem ya da butik biyer değilse
Karadeniz kıyılarını tercih ediyoruz illa gideceksek

Ayy ne çok konuştuk deniz havuz ayol yüzmek istedi canım resmen bayram gelsede gitsek

Ekimde doğuran biri olarak kesinlikle bu zamanı tercih ederim

Gerçekten mucize işte eskilerin bir lafı varya yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelir diye aynen öyle oluyor...

Saol canım hiçbirşey belli değil Doğum her an olabilir bekleyebilir bilemiyoruz en son 2,5 cm açılmam vardı şimdide kasılmalar sıklaştı
Hakkinizda hayırlısı olsun canım sağlıkla yanına nasip olur inşallah yavruları ikizdi dimi

Reactions: LaL
Pembeli kormozılı renkli olur diye biliyorum canım
Beyaz sarı yeşil akıntı bendede oluyor normal sanırım

her güne bir oda sloganıyla bugün banyoyu bitirdim. Duvarlar ve tavanı mobla sildim. Heryer mis gibi koktu. Şimdi de kızımla alışverişe gidiyoruz. Pardon kızlatımlan
Yorgan ve battaniyeleri yıkadım.
Bazanin altını düzenledim.
Kışlıklar kalktı yazlıklar çıktı
Paspasalar yıkandı.
2 makine oğlumun kirlileri yıkadım.
Oyuncakları topladım.
Yarın temizlik yapacağım artık baya yorulmuşum.

Maşallah vallaneden bukadar zorluyosunuz kendinizi
Size
Yardim edicek kimse yok mu

Bende dolabın eşim tarafını düzenledim kisliklari çıkardım temizledim vs kendi tarafima dokunamadim hala çokta yorma kendini canım

Canım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah. Bizleri de habersiz bırakma. Yavrular çok şükür 35 haftayı gördü

Reactions: LaL
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…