Tabiki kişisel tercih bişey diyemem gir girme de demem zaten ama havuza nazaran o kadar insan doluşuyo dalga yok bişey yok 3 kere temizlenen suya gitmektense senin deyiminle marmaranın kanalizasyonlu suyu daha temiz geliyo bana açıkçasıDalga geçmedim girin dedim güveniyosunuz belli ki ne diyim yavrukuş :) temizleniyodur akıntı var
Yahu ordan salınmasa da biyerinden salınıo işte nereye gidiyo bu adanın pisliği
Demek temizleniyo sizin koy bi şekil
Ay ne uzadı valla girin anam girin sefanız olsun valla ne diyim benim içine sinmiyo kişisel olarak
Güldüğüm için öyle gelmiş olabilir ama ben güvenmediğim için umarım temizleniyodur anlamında güldüm sonundaYazı dilinin azizliğinden mi acaba, ben de dalga geçiyormuşsun gbi anladım
Yok canım benim için zamanı hiç farketmez doktor ne derse onu yapıcam anne karnı dışardan iyi sonuçtaOyyy ne güzel ya. Sen ne istiyorsun ikisi de aynı gün mü doğsun.
Canım emin ellerdesin merak etme. Zekai tahir ve zübeyde hanım eb tecrübeli hastaneler. Sık biraz dişini. Allah sağlıklı hayırlı zamanında doğum nasip etsin
He bak doğru dedin ben marmarada istanbula yakın hiç biyerde denize girmiyorum. Havuza da girmiyorum ama dediğin gibi oda hijyenik gelmiyor güzel bi tesiste değilsem ya da butik biyer değilseTabiki kişisel tercih bişey diyemem gir girme de demem zaten ama havuza nazaran o kadar insan doluşuyo dalga yok bişey yok 3 kere temizlenen suya gitmektense senin deyiminle marmaranın kanalizasyonlu suyu daha temiz geliyo bana açıkçası
Ben de özdilekte bambu bornoz havlu takımı aldım. Yıkadım yumuşatıcı falan kullanmadım yumusacikti.Ben özdilekten bambu aldım canım kullanmadım daha insallah güzeldir ☺
Ekimde doğuran biri olarak kesinlikle bu zamanı tercih ederimYine iyiyiz ya eylülde doğursak naapcaktık
Ben dün @laiyka tavsiyesi ile magnezyumu çaktım yattım ölü gibi uyumuşun
Terlediğim halde uyanmadım çişe bile kalkmadım bir iki kez dışında
Bide ben uyuyorum ya son günlerde aşırı
Hepiniz uykusuzsunuz ama ben tam tersi sabahtan öğlene kesintisiz uyku
Gerçekten mucize işte eskilerin bir lafı varya yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelir diye aynen öyle oluyor...kesem patladı sonra suyum boşaldı
5 gün hastanede yattım çıktığımda kesemin onarıldığı yeniden vücudumun o suyu yerine koyduğunu söyledi doktorum
tabi ekstra havuç suları meyve suları içtim progestan hala daha içiyorum
27. haftama kadar tuvalet harici hiç kalkmadan 13 hafta boyunca yattım
28. haftamda yaşam sınırını geçince işe döndüm yürümeye başladım
şuan 34 olduk
perinatoloğada gittim bu sürede her iki doktorda bi mucizeyi yaşadığımızı söylüyo
hala inanamıyorum bu haftalara geldiğime
Senle benden başka varmı diye nickine vaktim çık sen bı de ben33+5 kilosu 3150ydi perşembe günü boyunu bilmiyorum doğunca görücez:) 3 -4 hafta ileride çıkıyor
Hakkinizda hayırlısı olsun canım sağlıkla yanına nasip olur inşallah yavruları ikizdi dimiSaol canım hiçbirşey belli değil Doğum her an olabilir bekleyebilir bilemiyoruz en son 2,5 cm açılmam vardı şimdide kasılmalar sıklaştı
Pembeli kormozılı renkli olur diye biliyorum canımKızlar bu nişan gelmesi nasıl bi şey?? Mukozalı akıntım geldi az, yapış yapış, ama normal akıntı gibi değil, nasıl anlayacağım?? Bide ayaklarımdan başlayan adet ağrısı gibi ağrım var ama kasılma falan yok
Yorgan ve battaniyeleri yıkadım.her güne bir oda sloganıyla bugün banyoyu bitirdim. Duvarlar ve tavanı mobla sildim. Heryer mis gibi koktu. Şimdi de kızımla alışverişe gidiyoruz. Pardon kızlatımlan
Ben boyamadım hiç ama doğum öncesi organik boya ile boyayayım diyorum bakalım canımBende 8 ayda 2 kere gittim biri boya biride ağda içinmutlaka iyi gelmiştir
Canım oluyor tabii ben magnezyum alıyorum sabah akşam 1 haftadırKızlar azıcık yurusem kasıklarıma agrı giriyor kramp gibi korktum ya hiç böyle olmazdı. Sizde de oluyor mu
İyi hissettiriyo canım senin saçlar sarı nasıl yaoican benim kuaför ankarada burda yok olsa bikez daha giderdimBen boyamadım hiç ama doğum öncesi organik boya ile boyayayım diyorum bakalım canım
Maşallah vallaYorgan ve battaniyeleri yıkadım.
Bazanin altını düzenledim.
Kışlıklar kalktı yazlıklar çıktı
Paspasalar yıkandı.
2 makine oğlumun kirlileri yıkadım.
Oyuncakları topladım.
Yarın temizlik yapacağım artık baya yorulmuşum.
Kesinlikle katılıyorum Ağustos sicagi mahvetmistiEkimde doğuran biri olarak kesinlikle bu zamanı tercih ederim
Bende dolabın eşim tarafını düzenledim kisliklari çıkardım temizledim vs kendi tarafima dokunamadim hala çokta yorma kendini canımYorgan ve battaniyeleri yıkadım.
Bazanin altını düzenledim.
Kışlıklar kalktı yazlıklar çıktı
Paspasalar yıkandı.
2 makine oğlumun kirlileri yıkadım.
Oyuncakları topladım.
Yarın temizlik yapacağım artık baya yorulmuşum.
Canım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah. Bizleri de habersiz bırakma. Yavrular çok şükür 35 haftayı gördüCanlar bilmiyorum herşey yolunda mı değil mi, öyle böyle 1 haftayı daha atlattık hala hastanedeyim, ilaçlar bana yan etki yapıp nabzım 140ları geçince tüm tedaviyi kesmek zorunda kaldılar.. dün geceden beri düzenli kasılmalarım var henüz açılmaya bakılmadı dinlenip enerji toplamaya çalışıyorum Doğum için, açıkcası korkum yok motivasyonum yüksek Allah’ın izniyle güzel bitecek bu hamilelik serüveni inşallah
Bizde de tatil matil plsn falan yok bende gidemiyorumKeşke güzel cümleler kurabilseydim, eşimin ailesi yakın olduğu için orada olacağım, görümce ile imtihanannemgil 2buçuk saat gidemiyorum nolur olmaz diye.. Sen naptın kuzu
Ombre allahtan canım üstlerin rengini biraz actirsam olur heraldeİyi hissettiriyo canım senin saçlar sarı nasıl yaoican benim kuaför ankarada burda yok olsa bikez daha giderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?