Ben sadece kalsıyumun içindeki magnezyumu alıyorum. İkisi bir hap. Ama az magnezyum oranı. Aslında evde suya atılanlardan da var ama midem bozuluyor ishal oluyorum diye içmiyorum canım. Baya agrıyor ya korkuttu beni.
He bak doğru dedin ben marmarada istanbula yakın hiç biyerde denize girmiyorum. Havuza da girmiyorum ama dediğin gibi oda hijyenik gelmiyor güzel bi tesiste değilsem ya da butik biyer değilse
Karadeniz kıyılarını tercih ediyoruz illa gideceksek
Ayy ne çok konuştuk deniz havuz ayol yüzmek istedi canım resmen bayram gelsede gitsek
Evet suanda oylw yapiyorm bide gaviscon die bi surubum vr cok kotu durumda olmadigin surece icmek istemyrm da bi konuda ki gorusun nedir ? Icmeli mym ? Yada sen de bazen kulanmak zrnda kalyo msn
Merhabalar, sormak istediğim bir konu var arkadaşlar. Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum. Doktor serviks uzunluğunu vajinal muayene ile 28mm ölçtü, teorik olarak erken dogum riski dedi. Progestana ve magnezyuma başladık haftaya tekrar ölçecek. Benzer durum yasayan bilen var mi?
Evet suanda oylw yapiyorm bide gaviscon die bi surubum vr cok kotu durumda olmadigin surece icmek istemyrm da bi konuda ki gorusun nedir ? Icmeli mym ? Yada sen de bazen kulanmak zrnda kalyo msn
Keşke güzel cümleler kurabilseydim, eşimin ailesi yakın olduğu için orada olacağım, görümce ile imtihan annemgil 2buçuk saat gidemiyorum nolur olmaz diye.. Sen naptın kuzu