Kalır kalır sen hiç uzulme. Dıyorum ya bak komsum 1 cm acıklıkla 4 ay dolastı. Progestan bile kullanmadı. Oglu var 2 yasına yakın onu ayagında da salladı ev işi de yaptı. Daha dogurmadı.Sen pozitif düşün. Umursamayınca bir şey olmuyor valla bak
Doğumdan önce son fotolar :) 1,5 aydır ilk defa kuaföre gittim, fön çektirdim, evde de olsam aynada barii kendimi güzel görmek istedim
.Eki Görüntüle 2275229
Eki Görüntüle 2275230
Evet suanda oylw yapiyorm bide gaviscon die bi surubum vr cok kotu durumda olmadigin surece icmek istemyrm da bi konuda ki gorusun nedir ? Icmeli mym ? Yada sen de bazen kulanmak zrnda kalyo msn
Canım ama bu cok buyuk bir rısk olur. Eger orada durmak istemiyorsan cıkmak bundan daha mantıklı. Sonucta dogum yapacak durumda olsan doktor bekletmez seni. Bence en dogrusu cıkmaman ve beklemen.Ama orada durmak seni üzüp strese sokuyorsa ilaçlarını alıp evinde dinlenmen acılmayı ilerletmekteye çalışmaktan daha mantıklı bence
Kızlar ayak bileklerim sanki kesilmiş gibi aciyor Dün akşam ilk kez oldu, bugün daha şiddetli inanılmaz bir acı var. Neredeyse ayağa kalkıp üzerine basamiycam acaba ayaklarım taşımıyor da o yüzden mi böyle acı oldu? Var mı bilekleri acıyan benim gibi, ne yapsam da geçse bu acı
Ftr doktoru soğuk kompres önermişti bana gerçekten de çok iyi geliyor Sıcak uygulama yapma soğuk yap bol bol bi de hazır tatil bol bol uzat ayaklarını canım umarım bir an önce hafifler yürüyememek ve onun acısı çok zor oluyor
İyi geceler kızlar ben artık kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum ya sanki yıllardır hamileymişim gibi bu yorgunluğum geçmeyecekmiş gibi normalde çok hareketliyim ama şimdi hiçbirşey yapamıyorum çok ağırlaştım zaten son zamanda şeker de çıkınca iyice sarsıldım. Eşim de yok yanımda o da beni üzüyor doktor 5 Temmuz’a sezeryan tarihi verdi ama daha çok var