2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
2cm olmus acıklıgım artık hurma falanmı yesem doktor belin agrıdıkca acılman olur dedi bel agrısı olunca muayeneye gittim acıklıgı ozaman ögrendim

Valla haklisin canım da evde olmak bana yaramıyor. Herşey gözüme batıyor resmen ama yarın dinlenerek yapicam. Bugün belimagrimis

Evet ondan dedim .acılan kapanmayacak belliki böylede burada kalmaya devam edecegim acılsın diye yesemmi bılemıyorum
Canım ama bu cok buyuk bir rısk olur. Eger orada durmak istemiyorsan cıkmak bundan daha mantıklı. Sonucta dogum yapacak durumda olsan doktor bekletmez seni. Bence en dogrusu cıkmaman ve beklemen.Ama orada durmak seni üzüp strese sokuyorsa ilaçlarını alıp evinde dinlenmen acılmayı ilerletmekteye çalışmaktan daha mantıklı bence

Evet ondan dedim .acılan kapanmayacak belliki böylede burada kalmaya devam edecegim acılsın diye yesemmi bılemıyorum
Çok haklısın canım ama biraz daha dayan bebeğinde dayansın hayırlısıyla Bi 36yı gör bence kendi gelmek isterse o ayrı Bi kaç gün daha dayan

Ftr doktoru soğuk kompres önermişti bana gerçekten de çok iyi geliyor Sıcak uygulama yapma soğuk yap bol bol bi de hazır tatil bol bol uzat ayaklarını canım umarım bir an önce hafifler yürüyememek ve onun acısı çok zor oluyor

İyi geceler kızlar ben artık kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum ya sanki yıllardır hamileymişim gibi bu yorgunluğum geçmeyecekmiş gibi normalde çok hareketliyim ama şimdi hiçbirşey yapamıyorum çok ağırlaştım zaten son zamanda şeker de çıkınca iyice sarsıldım. Eşim de yok yanımda o da beni üzüyor doktor 5 Temmuz’a sezeryan tarihi verdi ama daha çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…