2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
2cm olmus acıklıgım artık hurma falanmı yesem doktor belin agrıdıkca acılman olur dedi bel agrısı olunca muayeneye gittim acıklıgı ozaman ögrendim
Ne dedik sabırlı olup iyi dusunecegiz iki hafta coook çabuk geçer şuanda orada olman senin ve bebeğin için en iyisi ya sabır

Lütfen hemen sağlıksız beslen ve kilo al. Ben +15 oldum da Aa catladin mi ? Hemen yağa bula kendini, tühh
Ya şoka girdim tam bikini bölgesinin üstü alt karnım ben lastik izi sandım ama çatlakmış hayır kilo da almadım bide orası ne alaka yani
Kız hergün patates yiyorum aslında ama du bakalım pazartesi görücez kaç kilo almışım

Ay ben orami hiç göremiyorum ki yarın gündüz gözüyle bakayim bir. Ben yemekten ziyade tatlıya düştüm ne alakaysa. Normalde dondurma harici hiç aramam. Kilo yaptı bende. Durduramıyorum kendimi

Ay ben orami hiç göremiyorum ki yarın gündüz gözüyle bakayim bir. Ben yemekten ziyade tatlıya düştüm ne alakaysa. Normalde dondurma harici hiç aramam. Kilo yaptı bende. Durduramıyorum kendimi
Valla bende aynada gördüm kuzum Ay dondurma deme günde 2 3 magnum falan yiyorum kız tutamıyorum kendimi ya neyse en fazla 3 4 kilo daha alırız finitolarız canımız sağolsun

Hastaneye gitmek lazim gelen suyun miktarina gore acele edip etmemeye karar vermek kritik nokta sanirim.suyum geldi ve hic sancim yoktu 10saat sonra suni sanci verip acilma olursa normal olmazsa da sezaryen olacakti

Canım benim hepimiz agirlastik bazen çok zor oluyor gerçekten, Allah yardimcimiz olsun az kaldı çok şükür eşin de bi an önce gelir inşallah kuzum kavusursunuz zor tabi kim olursa olsun insan eşini istiyor yanında

Banada duş alabilirsin ama vakit kaybetmeden gelmen gerekiyo demişti önceki doktor susuz 24 saat idare ediliyormuş ama enfeksiyona açık hale geliyormuş hem anne hem bebek

Benim 7 buçukta su geldi. Evi toparlayıp hani pijama vs. bi makine kısa program yıkayıp serdik. Duş aldım. Hastane mesafeli. 11'den sonra hastanedeydik. 1 cm açıklık vardı sadece. Yani su gelme durumunda duş alıp çıkabilirsin kanaatimce.

Valla bende aynada gördüm kuzum Ay dondurma deme günde 2 3 magnum falan yiyorum kız tutamıyorum kendimi ya neyse en fazla 3 4 kilo daha alırız finitolarız canımız sağolsun
zalımın kızı deme öyle magnum falann ama ayni anda sadece oğlum kilo aliyor ben almiyorum. Sende ancA ye çatla da patlaaaa

Olabilir canım ya bakalım ne görücez sancı mı gelcek su mu gelcek nişanı görücez mi
Resmen her doğum farklı serüven
Benim suyum gelmemişti canım. Sancım iki dk da bire düşmesine rağmen. Hastanede patlattılarda öyle geldi suyum. Nişanda en son geldi hatta
Ay benim pofuduğumda oğluşş
Kızlar azıcık yurusem kasıklarıma agrı giriyor kramp gibi korktum ya hiç böyle olmazdı. Sizde de oluyor mu
Bende oluyor canım. Magnezyum iyi gelmişti, 30 şase kullanıp bıraktım, bırakınca tekrarladı kramplar.
Kızlar ilk 1-2 ay bunun içinde uyutucam oğlumu. Beşik çok büyük içinde kaybolur diye kıyamadım bunu aldık
Çok tatlı canımm. Bende de çok benzerinin pembişi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…