Kesinlikle limon dene ben o haftalarimi limonla atlattim. Cok rahatlatiyodu. cok cok acik cayin icine limon sikip icerdim. ya da tuzlayip yerdim.Limon deneyeblrm. Cok saolunm
Salı gunu ütülenecek,hazırlayacamHazır sayılır canım seninki
Tosuncuk doğuracak ama baktım bir iki arkadaş daha varNeye baktın kuzum anlamadım
Ya Fettah çek açılsın istiyorsan2cm olmus acıklıgım artık hurma falanmı yesem doktor belin agrıdıkca acılman olur dedi bel agrısı olunca muayeneye gittim acıklıgı ozaman ögrendim
Inan bana şimdiden oyleBak yaaa
İki gün sonra antalya çoohh sıcak diye ağlama taamm mııı
Çok erken başlamışBiraz azaldi gibi daha sakinlerse gerek kalmaz. ama tbiki mwcbr kalrsam iccem.tesekkurler
Lütfen hemen sağlıksız beslen ve kilo al. Ben +15 oldum daAşkıperipellam 13le devam 70timm pazartesi
Ama seni şöyle mutlu edeyim Çatlamışım 5 6 tane yerden
Ne dedik sabırlı olup iyi dusunecegiz iki hafta coook çabuk geçer şuanda orada olman senin ve bebeğin için en iyisi ya sabır2cm olmus acıklıgım artık hurma falanmı yesem doktor belin agrıdıkca acılman olur dedi bel agrısı olunca muayeneye gittim acıklıgı ozaman ögrendim
Ya şoka girdim tam bikini bölgesinin üstü alt karnım ben lastik izi sandım ama çatlakmışLütfen hemen sağlıksız beslen ve kilo al. Ben +15 oldum daAa catladin mi ? Hemen yağa bula kendini, tühh
Ay ben orami hiç göremiyorum kiYa şoka girdim tam bikini bölgesinin üstü alt karnım ben lastik izi sandım ama çatlakmışhayır kilo da almadım bide orası ne alaka yani
Kız hergün patates yiyorum aslında amadu bakalım pazartesi görücez kaç kilo almışım
Valla bende aynada gördüm kuzumAy ben orami hiç göremiyorum kiyarın gündüz gözüyle bakayim bir. Ben yemekten ziyade tatlıya düştüm ne alakaysa. Normalde dondurma harici hiç aramam. Kilo yaptı bende. Durduramıyorum kendimi
Muz iyi gelebilir canım amaArkadaslar 12+1 deym bgn asiri mide yanmasi cekiyorum. Sutumuz de bitmis . cok kotu ym . sut disinda oneriniz vrmi ?
Hastaneye gitmek lazim gelen suyun miktarina gore acele edip etmemeye karar vermek kritik nokta sanirim.suyum geldi ve hic sancim yoktu 10saat sonra suni sanci verip acilma olursa normal olmazsa da sezaryen olacaktiYa bu insanlar sormadan fikirlerini söylememeyi öğrenecekler mi acaba bir gün. Bizde de tüy problemi çok, mevsim geçişinden. Biz tararken bile evi yıkıyor iki kişi zor tarıyoruz o yüzden tıraşa cesaret edemiyorum ben ya. Çok etkilenir gibi geliyor.
İnanmıyorum ya resmen 23 gün yazıyor şaka gibiSağlıkla gelsin bebiş
Valla ben dün gece vantilatörle yattım kaç gündür ilk kez rahat uyudum. Klimaya cesaret edemiyorum da vantilatör soğutmuyor sonuçta.
Ya ben de hep bunu merak ediyorum. Su gelince direkt hastaneye mi gitmek lazım yoksa ne biliym sancıyı falan mı beklemek lazım?
Aynen surprizli hepsiSüprizli hepsi
Gerçi grubun ilk çocuğu malum suyu geldi ve erkekti belki tesadüftür canım
Canım benim hepimiz agirlastik bazen çok zor oluyor gerçekten, Allah yardimcimiz olsun az kaldı çok şükürİyi geceler kızlar ben artık kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum ya sanki yıllardır hamileymişim gibi bu yorgunluğum geçmeyecekmiş gibi normalde çok hareketliyim ama şimdi hiçbirşey yapamıyorum çok ağırlaştım zaten son zamanda şeker de çıkınca iyice sarsıldım. Eşim de yok yanımdao da beni üzüyor doktor 5 Temmuz’a sezeryan tarihi verdi ama daha çok var
Banada duş alabilirsin ama vakit kaybetmeden gelmen gerekiyo demişti önceki doktor susuz 24 saat idare ediliyormuş ama enfeksiyona açık hale geliyormuş hem anne hem bebek
Valla bende aynada gördüm kuzumAy dondurma deme günde 2 3 magnum falan yiyorum kız tutamıyorum kendimi ya neyse en fazla 3 4 kilo daha alırız finitolarız canımız sağolsun
2cm olmus acıklıgım artık hurma falanmı yesem doktor belin agrıdıkca acılman olur dedi bel agrısı olunca muayeneye gittim acıklıgı ozaman ögrendim
Benim suyum gelmemişti canım. Sancım iki dk da bire düşmesine rağmen. Hastanede patlattılarda öyle geldi suyum. Nişanda en son geldi hattaOlabilir canım ya bakalım ne görücez sancı mı gelcek su mu gelcek nişanı görücez mi
Resmen her doğum farklı serüven
Ay benim pofuduğumda oğluşşAklıma yattı canım meylen de sağolsun tecrübesini paylaşınca yarın veteriner yollarına düşeriz. Yeşil gözlü ve çok yakışıklı oğlumkonuşanlara inat o hep bizimle olsun
Benimki de iki pencere arasında yatıyor ki serinlesin garibim
Bende oluyor canım. Magnezyum iyi gelmişti, 30 şase kullanıp bıraktım, bırakınca tekrarladı kramplar.Kızlar azıcık yurusem kasıklarıma agrı giriyor kramp gibi korktum ya hiç böyle olmazdı. Sizde de oluyor mu
Çok tatlı canımm. Bende de çok benzerinin pembişi varKızlar ilk 1-2 ay bunun içinde uyutucam oğlumu. Beşik çok büyük içinde kaybolur diye kıyamadım bunu aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?