2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Teşekkür ederim canım

Su gelince kese yırtıldıgı için cok riskli beklemek. Hatta forumda bir arkadas vardı eskilerden. O beklemiş 38 haftalık bebeğini sırf bu yuzden kaybetmişti. Allah korusun. Su gelirse beklemeyin bence
Evet. Riskli beklemek gelinimiz 2 ay önce dogum yapti sabah 5 de suyu geldi hemen gittik hastaneye aksam 8 de oldu dogum 2 kere antibiyotik yaptilar bebek enfeksiyon kapar diye

Bugün biraz yordum kendimi ama yapacak bir şey yok. Biri illa bu işleri yapacak. Evin normal temizliği üstüne nevresimleri falan da değiştirdim. Havlu, bornoz, pike takım, çocuklar, ben.. Her şey yıkandı. En son çam. mak. temizleyici ile boş çalıştı. O bile yıkandı diyelim
Parlamış lastiği falan şok marketten almıştım marc çam. mak. temizleyiciyi düşünen olursa.
İyi geceler..

İşte belli olmuyo ki canım hatta senin kızdı dimi ilki bak gelmemiş mesela suyun
Hayırlısıyla gelsin bıdıklarımız

Yok ya doktorlar diyo zaten duş al yemek ye gel vs tabi sancın çok yoksa Bi güzel duş alıp gitmek mantıklı o an yani bana öyle geliyo doktorda müsaade ediyo zaten sıkıntı olmaz bencede

Evde var aslında ama hiç içesim gelmiyor. Kalsıyum kan ilacı omega içiyorum progestan da var ona sıra gelmiyor.İshal oluyorum bu sefer hepten kötü oluyor

Ay kuzum çok canın çekiyosa Bi tane ye yaa az kaldı az daha sabır şeker çıksaydı napardım ne pok yerdim bilmiyorum mükemmelsiniz
Kuzum arada şekersiz dondurma yiyorum Mecburrruuuzzzzz küçük bir tartım var onunla tartıp öyle yiyorum hatta tartıyı çantamda taşıyorum herseyi tartıyorum

Evet. Riskli beklemek gelinimiz 2 ay önce dogum yapti sabah 5 de suyu geldi hemen gittik hastaneye aksam 8 de oldu dogum 2 kere antibiyotik yaptilar bebek enfeksiyon kapar diye
Ben de hiç beklememiştim. Zaten doktorum da bekleme demişti. Şimdiki doktorum farklı ama o da hep dogum dinamik bir olay en ufak bir şeyde gel Allah korusun kaybederiz cok uzuluruz diyor hep. Acıkcası oyle olmasa bile duş almak beklemek falan bana göre değil hele ki saglık ve cocuklar söz konusu olunca. Hem niye bekleyeyim ki.Evde ne yapıcam bekleyip. Bunca aydır hepimiz aman bir şey olmasın diye az mı dikkat ettik. Kimimiz ev işi yapmadı kimimiz yemek yaparken ayakta fazla kalmayım dıye altına sandalye cekti pratik seyler yaptı kimimiz gezmesinden tozmasından feragat etti. En ufak seylerde hastaneye kostuk.Tam kuyruğuna gelmişken neyi bekleyeceğiz yani. Gider hastanede beklerimEskisi gibi sancı odasına kilitleyip burada naparsan yap demiyorlar ki. Eşin ailen yanında oluyor konfor güzel ee her yer doktor hemşire dolu mis gibi

Kuzum arada şekersiz dondurma yiyorum Mecburrruuuzzzzz küçük bir tartım var onunla tartıp öyle yiyorum hatta tartıyı çantamda taşıyorum herseyi tartıyorum
Biliyorum kuzum mecbursunuz bana olsa ne halt yerdim bilmiyorum inan ki çok zor o yüzden diyorum ya mükemmelsiniz diye normal zamanda olsa tamam ama helede gebeyken kendini kısıtlamak Allah yardımcınız olsun

Biliyorum kuzum mecbursunuz bana olsa ne halt yerdim bilmiyorum inan ki çok zor o yüzden diyorum ya mükemmelsiniz diye normal zamanda olsa tamam ama helede gebeyken kendini kısıtlamak Allah yardımcınız olsun
Allah hepimizin yardımcısı olsun kuzumm teşekkür ederiz

Evde var aslında ama hiç içesim gelmiyor. Kalsıyum kan ilacı omega içiyorum progestan da var ona sıra gelmiyor.İshal oluyorum bu sefer hepten kötü oluyor
Allah kolaylık versin canım. Ama magnezyum için kendini zorla bence. Iyi gelecek biiznillah.

Anam senin kız da baya beklemiş yahu
İnşallah beklemez kızım 37ye kafiyim ben
Şaka Bi yana hamilelik sıksa da artık bunalsakta en hayırlı en sağlıklı zamanda gelsinler
Aynen öyle valla herşeyin hayırlısı. Ama ben artık geleceğine bile inanmıyordum. Düşün dogum sancılarım sıklaşmasına rağmen geleceği yok bu cadının beni kandırıyor diyordum . Afedersin büyük tuvaletim geliyor zannediyordum çok benziyormuş bunuda tecrübe edinmiş oldum. Tıpkı tuvalet ihtiyacın varmış gibi oluyor

Oda değişiyo galiba kimi belden diyo kimi kasıktan az kaldı yaşayıp görücez şaka gibi ama

Öyledir ama işte korkum var 1cm acıklık varmıs nekadar sürer blmiyorum
Olsun emin ellerdesin şimdi 2 olmuş, durabildiği kadsr dursun annesinden beslensin kuzu, kardeşim 1cm açıkla 2 hafta bekledi, eğildi kalktı meme msjı yaptı sonra sezeryan oldu.

Haha şimdide ben uyuyamıyorum 2-3 gecedir

Yatamıyorum soğuk duş aldım ayaklarım alev alev
İsyan etmek gibi olmasında asabım bozuldu
Benimde ayaklardan ateş fışkırıyor canım. Ter değil kesinlikle yani bildiğin sıcak ve kuru ayaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…