- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Teşekkür ederim canımBenim suyum gelmemişti canım. Sancım iki dk da bire düşmesine rağmen. Hastanede patlattılarda öyle geldi suyum. Nişanda en son geldi hatta
Ay benim pofuduğumda oğluşş
Bende oluyor canım. Magnezyum iyi gelmişti, 30 şase kullanıp bıraktım, bırakınca tekrarladı kramplar.
Çok tatlı canımm. Bende de çok benzerinin pembişi var
Evet. Riskli beklemek gelinimiz 2 ay önce dogum yapti sabah 5 de suyu geldi hemen gittik hastaneye aksam 8 de oldu dogum 2 kere antibiyotik yaptilar bebek enfeksiyon kapar diyeSu gelince kese yırtıldıgı için cok riskli beklemek. Hatta forumda bir arkadas vardı eskilerden. O beklemiş 38 haftalık bebeğini sırf bu yuzden kaybetmişti. Allah korusun. Su gelirse beklemeyin bence
İşte belli olmuyo ki canım hatta senin kızdı dimi ilki bak gelmemiş mesela suyunBenim suyum gelmemişti canım. Sancım iki dk da bire düşmesine rağmen. Hastanede patlattılarda öyle geldi suyum. Nişanda en son geldi hatta
Bende oluyor canım. Magnezyum iyi gelmişti, 30 şase kullanıp bıraktım, bırakınca tekrarladı kramplar.
Ay kuzum çok canın çekiyosa Bi tane ye yaazalımın kızı deme öyle magnum falann ama ayni anda sadece oğlum kilo aliyor ben almiyorum. Sende ancA ye çatla da patlaaaa
Yok ya doktorlar diyo zaten duş al yemek ye gel vs tabi sancın çok yoksa Bi güzel duş alıp gitmek mantıklı o an yani bana öyle geliyo doktorda müsaade ediyo zaten sıkıntı olmaz bencedeBenim 7 buçukta su geldi. Evi toparlayıp hani pijama vs. bi makine kısa program yıkayıp serdik. Duş aldım. Hastane mesafeli. 11'den sonra hastanedeydik. 1 cm açıklık vardı sadece. Yani su gelme durumunda duş alıp çıkabilirsin kanaatimce.
Aminnn inşallahhhAynen surprizli hepsisaglikla kucagimiza aliriz inşallah hepimiz
Evde var aslında ama hiç içesim gelmiyor. Kalsıyum kan ilacı omega içiyorum progestan da var ona sıra gelmiyor.İshal oluyorum bu sefer hepten kötü oluyorBenim suyum gelmemişti canım. Sancım iki dk da bire düşmesine rağmen. Hastanede patlattılarda öyle geldi suyum. Nişanda en son geldi hatta
Kuzum arada şekersiz dondurma yiyorumAy kuzum çok canın çekiyosa Bi tane ye yaaaz kaldı az daha sabır şeker çıksaydı napardım ne pok yerdim bilmiyorum mükemmelsiniz
Ben de hiç beklememiştim. Zaten doktorum da bekleme demişti. Şimdiki doktorum farklı ama o da hep dogum dinamik bir olay en ufak bir şeyde gel Allah korusun kaybederiz cok uzuluruz diyor hep. Acıkcası oyle olmasa bile duş almak beklemek falan bana göre değil hele ki saglık ve cocuklar söz konusu olunca. Hem niye bekleyeyim ki.Evde ne yapıcam bekleyip. Bunca aydır hepimiz aman bir şey olmasın diye az mı dikkat ettik. Kimimiz ev işi yapmadı kimimiz yemek yaparken ayakta fazla kalmayım dıye altına sandalye cekti pratik seyler yaptı kimimiz gezmesinden tozmasından feragat etti. En ufak seylerde hastaneye kostuk.Tam kuyruğuna gelmişken neyi bekleyeceğiz yani. Gider hastanede beklerimEvet. Riskli beklemek gelinimiz 2 ay önce dogum yapti sabah 5 de suyu geldi hemen gittik hastaneye aksam 8 de oldu dogum 2 kere antibiyotik yaptilar bebek enfeksiyon kapar diye
Biliyorum kuzum mecbursunuz bana olsa ne halt yerdim bilmiyorum inan kiKuzum arada şekersiz dondurma yiyorumMecburrruuuzzzzz küçük bir tartım var onunla tartıp öyle yiyorum hatta tartıyı çantamda taşıyorum herseyi tartıyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun kuzummBiliyorum kuzum mecbursunuz bana olsa ne halt yerdim bilmiyorum inan kiçok zor o yüzden diyorum ya mükemmelsiniz diye normal zamanda olsa tamam ama helede gebeyken kendini kısıtlamak Allah yardımcınız olsun
Aynen öyle canımİşte belli olmuyo ki canım hatta senin kızdı dimi ilki bak gelmemiş mesela suyun
Hayırlısıyla gelsin bıdıklarımız
Allah kolaylık versin canım. Ama magnezyum için kendini zorla bence. Iyi gelecek biiznillah.Evde var aslında ama hiç içesim gelmiyor. Kalsıyum kan ilacı omega içiyorum progestan da var ona sıra gelmiyor.İshal oluyorum bu sefer hepten kötü oluyor
Anam senin kız da baya beklemiş yahuAynen öyle canım. 40+2 de gelmişti
Aynen öyle valla herşeyin hayırlısı. Ama ben artık geleceğine bile inanmıyordum. Düşün dogum sancılarım sıklaşmasına rağmen geleceği yok bu cadının beni kandırıyor diyordumAnam senin kız da baya beklemiş yahu
İnşallah beklemez kızım 37ye kafiyim ben
Şaka Bi yana hamilelik sıksa da artık bunalsakta en hayırlı en sağlıklı zamanda gelsinler
Oda değişiyo galiba kimi belden diyo kimi kasıktan az kaldı yaşayıp görücez şaka gibi amaAynen öyle valla herşeyin hayırlısı. Ama ben artık geleceğine bile inanmıyordum. Düşün dogum sancılarım sıklaşmasına rağmen geleceği yok bu cadının beni kandırıyor diyordum. Afedersin büyük tuvaletim geliyor zannediyordum çok benziyormuş bunuda tecrübe edinmiş oldum. Tıpkı tuvalet ihtiyacın varmış gibi oluyor ☺
Olsun emin ellerdesin şimdi 2 olmuş, durabildiği kadsr dursun annesinden beslensin kuzu, kardeşim 1cm açıkla 2 hafta bekledi, eğildi kalktı meme msjı yaptı sonra sezeryan oldu.Öyledir ama işte korkum var 1cm acıklık varmıs nekadar sürer blmiyorum
Haha şimdide ben uyuyamıyorum 2-3 gecedirYine iyiyiz ya eylülde doğursak naapcaktık
Ben dünlaiyka tavsiyesi ile magnezyumu çaktım yattım ölü gibi uyumuşun
Terlediğim halde uyanmadım çişe bile kalkmadım bir iki kez dışında
Bide ben uyuyorum ya son günlerde aşırı
Hepiniz uykusuzsunuz ama ben tam tersi sabahtan öğlene kesintisiz uyku
Canım heybelide yazlığımız var. 8 yaşından beri adalıyım. Şimdi vapur tarafı kirli pis oluyor ama su sporları klubünün olduğu taraftakideniz mis gibi. Bende gireceksem spor kulübünün oraya gidiyorum sükür daha enfeksiyon kapmadım birde yerlisi giriyorsa bu kanalizasyon işini biliyordur diyorum ona güvendim birazda.
Sabah 4:30da suyummgeldi annemi uyandırdım annem giyinene kadar saçımı ıslatmadan duş aldım aslında suyum geldiği için doğuracağımı biliyordum abdest almak istedim ama korktum zaman açısından. Beklenmedik erken doğumdu çantama birkaç kıyafet koydum kendimle ilgili, taksi çağırdım, acile gittik, işlemleri hallettik kadın doğuma çıktık muayene derken çocuk vajendeymiş sabah 6da ilki doğdu. Yani doğum sonu ne zaman duş alacağımız belli değil, ben kısmetse yine aynısını yaparımBen de su gelince direkt gidilir diye düşünüyordum hep ama bazıları evde bekleyip duş alıp falan öyle gidersin dedi annemle ablam da olur mu öyle şey hemen gitmen lazım ne olacağı belli mi olur dedi. Diğer arkadaş da sabah 5 de suyum geldi 1 de gittik demiş uzun geldi biraz bana kafam karıştı iyice cahillik zor
Benimde odalar 5 kişi deyince aklıma o geldi, ağlayan üzülen gelen hiden psikolojin alt üst olmuştur. Allah sabır versin cnm.Canım ben 34+2yim .insallah su gbi akıp gitsin hayırlısından.burada neler neler var korkuyorum
Benimde ayaklardan ateş fışkırıyor canım. Ter değil kesinlikle yani bildiğin sıcak ve kuru ayaklarYatamıyorum soğuk duş aldım ayaklarım alev alev
İsyan etmek gibi olmasında asabım bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?