2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Uyuyunca terliyorum o zaman da uyanıyorum ama şuan ateş basıyo cidden böyle nasıl geçicek zaman bilmiyorum
Allah kolaylık versin canım. Yine Temmuzda doğumlarımız elhamdülillah. İlk doğumum Eylülde idi. kavrulmuştum doğurana kadar.

Birefebirece canım şu lohusa kilodu ve emzirme sütyeninden kaçar tane alalım sence sen kaç tane almıştın yetti mi sana acaba ona göre alacağım elimde patlasın istemiyorum
Sutyenden iki tane aldım ama boşa almışım şimdilik hiç kullanamıyorum goguslerin açıkta kalması yaralar açısından daha iyi. Belki bı kaç ay sonra kullanabilirim . Lohusa kulodu almadım canım bence sende alma depent bezlerden al bir paket. İlk iki gün idare etse yeter zaten. Normal doğum olursa altta dikisin olur külot giyemezsin sezeryan olursa da benim gibi yine giyemezsin. Direkt külot bez al emzirme sütyeni içinde acele etme bence. İlerde ihtiyaç olursa alırsın. Dediğim gibi ilk günler göğüs yarasi kaçınılmaz galiba. Emzirmedigin zamanlarda hava alması elzem.

Benim de aynı yerden başladı yukarı doğru pervasızca çıkıyor aynadan baktıkça hergün şok oluyorum

Günaydınlar Ben de zor Dalan’lardan gözüm bi açılınca bir daha uyuyamayanlardanım yani iş yok zaman var herşey müsait ama uyuyamıyoruz Bence Allah bizi uykusuzluğa alıştırıyor bunun başka açıklaması olamaz

Dün gece 11de acıklık 2cm olmus .artık acıldın diye bişeyler yapsammı yapmasammı bilemedm

Çok haklısın canım ama biraz daha dayan bebeğinde dayansın hayırlısıyla Bi 36yı gör bence kendi gelmek isterse o ayrı Bi kaç gün daha dayan
Artı bi çaba harcamayacagım odamda 6cm acıklıkla pazardan beri duran var bebek gelmiyo acılma ilerlemiyo o duruyo bende dururum artık

Burada durmak psıkolojını okadar etkiliyorki avıl doguma gidenler kalbı duranlar suyu patlayanlar.bu yuzdende hemen olaun bitain istiyrsun.sabretmeye calısıyorm kendı ilersin diye

Tamam canım çok sağol peki sen göğüs yaralarına önlem amaçlı doğumdan önce krem filan sürmeye başlamış mıydın

Burada durmak psıkolojını okadar etkiliyorki avıl doguma gidenler kalbı duranlar suyu patlayanlar.bu yuzdende hemen olaun bitain istiyrsun.sabretmeye calısıyorm kendı ilersin diye
O kadar iyi anlıyorum ki. Gebeliğim başından beri dört beş kere kalmak zorunda kaldım hastanede. Bir tarafta doğuran bir trafta düşük yapan bir tarafta amnitosentez bekleyen. Psikolojim alt üst çıkıyordum hastaneden. Bir daha gitmeyeceğim desemde en ufak bir şey de içim eş vermiyordu Allah inşallah yardımcın olsun 36 haftayı da görsün bebeğin sağlıkla ondan sonra daha kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…