Birefebirece
canım şu lohusa kilodu ve emzirme sütyeninden kaçar tane alalım sence sen kaç tane almıştın yetti mi sana acaba ona göre alacağım elimde patlasın istemiyorum
Sutyenden iki tane aldım ama boşa almışım şimdilik hiç kullanamıyorum goguslerin açıkta kalması yaralar açısından daha iyi. Belki bı kaç ay sonra kullanabilirim . Lohusa kulodu almadım canım bence sende alma depent bezlerden al bir paket. İlk iki gün idare etse yeter zaten. Normal doğum olursa altta dikisin olur külot giyemezsin sezeryan olursa da benim gibi yine giyemezsin. Direkt külot bez al emzirme sütyeni içinde acele etme bence. İlerde ihtiyaç olursa alırsın. Dediğim gibi ilk günler göğüs yarasi kaçınılmaz galiba. Emzirmedigin zamanlarda hava alması elzem.
Ya şoka girdim tam bikini bölgesinin üstü alt karnım ben lastik izi sandım ama çatlakmış hayır kilo da almadım bide orası ne alaka yani
Kız hergün patates yiyorum aslında ama du bakalım pazartesi görücez kaç kilo almışım
Günaydınlar Ben de zor Dalan’lardan gözüm bi açılınca bir daha uyuyamayanlardanım yani iş yok zaman var herşey müsait ama uyuyamıyoruz Bence Allah bizi uykusuzluğa alıştırıyor bunun başka açıklaması olamaz
Olsun emin ellerdesin şimdi 2 olmuş, durabildiği kadsr dursun annesinden beslensin kuzu, kardeşim 1cm açıkla 2 hafta bekledi, eğildi kalktı meme msjı yaptı sonra sezeryan oldu.
Canım ama bu cok buyuk bir rısk olur. Eger orada durmak istemiyorsan cıkmak bundan daha mantıklı. Sonucta dogum yapacak durumda olsan doktor bekletmez seni. Bence en dogrusu cıkmaman ve beklemen.Ama orada durmak seni üzüp strese sokuyorsa ilaçlarını alıp evinde dinlenmen acılmayı ilerletmekteye çalışmaktan daha mantıklı bence
Sutyenden iki tane aldım ama boşa almışım şimdilik hiç kullanamıyorum goguslerin açıkta kalması yaralar açısından daha iyi. Belki bı kaç ay sonra kullanabilirim . Lohusa kulodu almadım canım bence sende alma depent bezlerden al bir paket. İlk iki gün idare etse yeter zaten. Normal doğum olursa altta dikisin olur külot giyemezsin sezeryan olursa da benim gibi yine giyemezsin. Direkt külot bez al emzirme sütyeni içinde acele etme bence. İlerde ihtiyaç olursa alırsın. Dediğim gibi ilk günler göğüs yarasi kaçınılmaz galiba. Emzirmedigin zamanlarda hava alması elzem.
O kadar iyi anlıyorum ki. Gebeliğim başından beri dört beş kere kalmak zorunda kaldım hastanede. Bir tarafta doğuran bir trafta düşük yapan bir tarafta amnitosentez bekleyen. Psikolojim alt üst çıkıyordum hastaneden. Bir daha gitmeyeceğim desemde en ufak bir şey de içim eş vermiyordu Allah inşallah yardımcın olsun 36 haftayı da görsün bebeğin sağlıkla ondan sonra daha kolay olur