Günaydınlar Ben de zor Dalan’lardan gözüm bi açılınca bir daha uyuyamayanlardanım yani iş yok zaman var herşey müsait ama uyuyamıyoruz Bence Allah bizi uykusuzluğa alıştırıyor bunun başka açıklaması olamaz
Günaydın kızlar ,özellikle benimle aynı günlerde olanlar bana iki gğndğr karnım kücüldü gibi geliyor bebeğin hareketleri de sankı biraZ cılıZlaştı ve daha asağıdaymıs gibi geliyor. Geçenlerde sizin yazıdıgınızı hatırlıyorum özellikle @Meylen sen yazmıstın hani hala aynı mı kızçenin hareketleri yoksa eskıye döndu mu olmazsa bugun bı nst cekıncem ya kafam takıldı
Keşke güzel cümleler kurabilseydim, eşimin ailesi yakın olduğu için orada olacağım, görümce ile imtihan annemgil 2buçuk saat gidemiyorum nolur olmaz diye.. Sen naptın kuzu
Orda kalacak mısın? Ben bayram günleri tabiri caizse süslenip püslenip gitcem. Öncesinde arefe falan acayip stresliler. Kv ve görümce temiz evi sürekli temizliyorlar.
Günaydın kızlar ,özellikle benimle aynı günlerde olanlar bana iki gğndğr karnım kücüldü gibi geliyor bebeğin hareketleri de sankı biraZ cılıZlaştı ve daha asağıdaymıs gibi geliyor. Geçenlerde sizin yazıdıgınızı hatırlıyorum özellikle @Meylen sen yazmıstın hani hala aynı mı kızçenin hareketleri yoksa eskıye döndu mu olmazsa bugun bı nst cekıncem ya kafam takıldı
34 hafta boyunca ne kadar yansam da ayagimdan pandiflerimi hiç çıkarmadim. Hatta buraya attığım tüm fotolarda da hep ayagimdaydi kendileri. Şimdi binlerce kere sukrediyorum hiç gaz problemimiz olmadı. Apartmanda bir komşu var onunda yeni bebeği oldu. Allah'ım gece gündüz yıkıyor ortaligi ağlamaktan. Muhtemelen gazı var. Anneden geçer bebeğe derlerdi doğruymuş . Ve tabi ki şimdi de 40 gün sutumden geçmesin diye ılık ılık yeme icmelere devam bu sıcakta . Evet haklarımız ödenmez :)
Ben sadece kalsıyumun içindeki magnezyumu alıyorum. İkisi bir hap. Ama az magnezyum oranı. Aslında evde suya atılanlardan da var ama midem bozuluyor ishal oluyorum diye içmiyorum canım. Baya agrıyor ya korkuttu beni.
Senin ki tam olarak nasıl bir ağrı bilmiyorum ama benim de kasıklarım da ağrı oluyor nasıl tarif etsem kas ağrısı gibi hani uzun zaman sonra spor yaparsın ya da bir yere uzanırsın ağrır ya öyle. Geçen gün doktoruma sordum artık vücut hazırlanıyor kemikler genişlemeye başlıyor normal yani dedi.
Senin ki tam olarak nasıl bir ağrı bilmiyorum ama benim de kasıklarım da ağrı oluyor nasıl tarif etsem kas ağrısı gibi hani uzun zaman sonra spor yaparsın ya da bir yere uzanırsın ağrır ya öyle. Geçen gün doktoruma sordum artık vücut hazırlanıyor kemikler genişlemeye başlıyor normal yani dedi.
Dün annelerden çıktık cafede kadınlar oturuyordu aşşada belki aynı anda tüm masalar bana döndü:))))) dedimmm noluyozz eşimin elinde yastık sırtında anne bebek çantası benim elimde eczane torbası:)) kadınlar başladı Allah kurtarsın bir avazda inşallah diye amin amin saol diye diye geçtim arkamdan kadın bağırıyor oğlan dimi oğlan döndüm evet dedim oğlan yanındakine diyor bak gördün mü oğlan :)))) dedim noluyorr sonra dedik bunlar bizi doğuma gidiyoz sandı herhalde yastık çanta manga görünce:)))))
Benim de sadece iki gun önce acıdan kıvranıyordum özellikle göbek cevresi cok acıyordu hareket ettikce şimdi sadece hafifce vuruyor umarım iyilerdir kuzularımız az kaldı ama psikolojım bitti ya
Bir de metal kutulu bebek çikolatası yaptıran var mı kızlar, instadan sayfalardan fiyat alıyorum ama en uygunu nere bilemiyorum tabi ben iki üç tanesine denk gelebildim
Iyi pazarlar bebek anaları ❤ Hepinizin yerine bolca yüzdüm. Eşim de fok geliyor, fok geliyor diye inletti sahili dangalak Ben bugun yattigim yeri begenirim cunku yuzerken yoruldum baya. Hepinize öpücükler
O kadar iyi anlıyorum ki. Gebeliğim başından beri dört beş kere kalmak zorunda kaldım hastanede. Bir tarafta doğuran bir trafta düşük yapan bir tarafta amnitosentez bekleyen. Psikolojim alt üst çıkıyordum hastaneden. Bir daha gitmeyeceğim desemde en ufak bir şey de içim eş vermiyordu Allah inşallah yardımcın olsun 36 haftayı da görsün bebeğin sağlıkla ondan sonra daha kolay olur
bugün günlerden babyshower
pastamızı ananemiz yaptı
süslemeleri teyzemiz
anası süslenip püslenip eğlenmeye bakıcak
20 haftadır hep endişe hep üzüntü sıkıntıyla geçti artık rahat bi nefes alıp kuzumu bekleme zamanı
herşey çok güzel olacakkk
bugün günlerden babyshower
pastamızı ananemiz yaptı
süslemeleri teyzemiz
anası süslenip püslenip eğlenmeye bakıcak
20 haftadır hep endişe hep üzüntü sıkıntıyla geçti artık rahat bi nefes alıp kuzumu bekleme zamanı
herşey çok güzel olacakkk
Canimm inşallah görür. Sakin kalmaya calis ne hissettiğini biliyorum. Vakti saati geldimi kimse durduramaz o bebeği. Vakti gelmemişse de dogurtamaz. Şimdi tevekkül Edip sakin olman gerek.