2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu arada arkadaşlar hiçkimse artık endişelenmesin hepimiz kritik zamanları geçtik bu zamanda doğsalarda hiçbirşey olmaz doktorlar tabiki tedbir için en az 36 istiyor ama mesela annem sağlık ocağında bir bebek görmüş 5.5 aylık doğmuş şimdi 8 aylıkmıs cin gibi diyor:) benim müzenin eşide 6 aylık ikiz doğurdu üstelik şimdi maşşallahları var.sıkmayın üzmeyin kendinizi

Kızlar dün gece iğrenç bir gece geçirdim. 1 haftadır nefes alamadığımdan ve dolayısıyla sadece ağızdan nefes almKtan ortaya çıkan boğaz enfeksiyonum var. Doktora da gttm ama hamile olduğum için pastil türevi şeyler verdi sadece emzirmeden sonraburundan ameliyat olacaksın diip yolladı. geceleri sesim tamamen gidiyor ve bir boğaz acısı offf yaniii gaviscon da bitip almayı unutunca; + mide yanması. Bir de dün dışarıya çıktım ya ilk kez, sonucunda; + yorgunluk. Dün kafayı yiyordum, 6ya doğru bir sakinleştirici aldım öyle uyuyabildim ne zormuş bu hamilelik ya

Son düzenleme:
İyi eğlenceler canım keyfine bak pastada sahane

Bende dün onu dedim anneme ben hamileliğin bu kadar zor birşey olduğunu bilmiyordum karnın şişcek 9 ay tasıcan biticek gibi gelen bişeydi.bu kadar yan hastalıklar rahatsızlıklar aklımın ucundan gecmiyordu yaşayıp öğrenmiş olduk:) ama bu hallerimizede çok şükür bin şükür evlat sahibi olalımda kucağımıza alalımda hepsi vız gelir tırs gider biz kadınlara öyle değil mi

Canım 34. Haftalarda olan yanmayla bu haftalarda başlayan yanma kıyaslanamaz bile:))

Valla yalan sölemiyim ben, şurda 10 gün kalmasa vız gelir tırıs gider diyemezdim çünkü gerçekten çok yerden error veriyorum:)) Bel, sırt, vajina ağrısı eyvallah ama nefes alamamak ölüm gbi, üstüne dayanılmaz bir boğaz acısı. Akşamları özellikle saniyeler zor geçiyor bazen. İnş doğumdan sonra hepsini unutunca öyle diyeceğim ama :))))

Benim normalde deliğim içe dönük miniciktir, şuan iğrenç bir de yanındaki de eskiden ben olan şimdiki kara deliğim
Ya ben buna çok heves ederdim biliyor musun Benim göbek deliğim çok çukur normalde hamilelikte dışarı çıkarda o kadar derinleşmez sonrasında diye bir umudum vardı ama tam düz bile olmadı henüz bir de benim çok hoşuma gidiyor o dışarı çıkmış görüntüsü

Aynı canım bi iki dokunursa ne ala diyorum Malesef eskisi gibi değil kabullendim ben artık evet karın artık mideden ayrılmaya başladı ufaktan ondan gözüne öyle geliyordur

Canım şu 3 gündür yanma öncekilere inan ki hiç benzemiyor uykusuzluk ter ayak tabanı yanmadı giyebilene helal olsun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…