Evet sakin kalmaya calısıyorm bebekda az az hareket ediyoCanimm inşallah görür. Sakin kalmaya calis ne hissettiğini biliyorum. Vakti saati geldimi kimse durduramaz o bebeği. Vakti gelmemişse de dogurtamaz. Şimdi tevekkül Edip sakin olman gerek.
Dualarımız seninle canım.ama merak etme bebişimiz sapa sağlam gelicek hiçbişey olmucakEvet sakin kalmaya calısıyorm bebekda az az hareket ediyodua edin
Benim normalde deliğim içe dönük miniciktir, şuan iğrençAnam bir göbiş deliği gördüm :))
Eskiye döncek merak etme:)) bence şuanda çok güzelBenim normalde deliğim içe dönük miniciktir, şuan iğrençbir de yanındaki de eskiden ben olan şimdiki kara deliğim
Hadi ya o detayı kacirmisim inşallah tüm gelişimini tamamladiysa sağlıkla gelsin artık dediğin gibi hastane psikolojisi zorEvet aynen öyle zor valla.benım nişanım geldi 36yı görür belkiBirefebirece arkadasımız gibi
İyi eğlenceler canım keyfine bak pastada sahanebugün günlerden babyshower
pastamızı ananemiz yaptı
süslemeleri teyzemiz
anası süslenip püslenip eğlenmeye bakıcak
20 haftadır hep endişe hep üzüntü sıkıntıyla geçti artık rahat bi nefes alıp kuzumu bekleme zamanı
herşey çok güzel olacakkk
Bende dün onu dedim anneme ben hamileliğin bu kadar zor birşey olduğunu bilmiyordum karnın şişcek 9 ay tasıcan biticek gibi gelen bişeydi.bu kadar yan hastalıklar rahatsızlıklar aklımın ucundan gecmiyordu yaşayıp öğrenmiş olduk:) ama bu hallerimizede çok şükür bin şükür evlat sahibi olalımda kucağımıza alalımda hepsi vız gelir tırs gider biz kadınlara öyle değil miKızlar dün gece iğrenç bir gece geçirdim. 1 haftadır nefes alamadığımdan ve dolayısıyla sadece ağızdan nefes almKtan ortaya çıkan boğaz enfeksiyonum var. Doktora da gttm ama hamile olduğum için pastil türevi şeyler verdi sadecegeceleri sesim tamamen gidiyor ve bir boğaz acısı offf yaniii gaviscon da bitip almayı unutunca; + mide yanması. Bir de dün dışarıya çıktım ya ilk kez, sonucunda; + yorgunluk. Dün kafayı yiyordum, 6ya doğru bir sakinleştirici aldım öyle uyuyabildim ne zormuş bu hamilelik ya
Canım 34. Haftalarda olan yanmayla bu haftalarda başlayan yanma kıyaslanamaz bile:))34 hafta boyunca ne kadar yansam da ayagimdan pandiflerimi hiç çıkarmadim. Hatta buraya attığım tüm fotolarda da hep ayagimdaydi kendileri. Şimdi binlerce kere sukrediyorum hiç gaz problemimiz olmadı. Apartmanda bir komşu var onunda yeni bebeği oldu. Allah'ım gece gündüz yıkıyor ortaligi ağlamaktan. Muhtemelen gazı var. Anneden geçer bebeğe derlerdi doğruymuş . Ve tabi ki şimdi de 40 gün sutumden geçmesin diye ılık ılık yeme icmelere devam bu sıcakta . Evet haklarımız ödenmez :)
Sanirim dun sarimsagi cok tukettim. Hamile olmyan bi insani bile yakar oÇok erken başlamış
İnşallah yediklerinle ilgili bişeydir
Ben en çok bundan çekiyorum bu gebelikte ilkinde de aynıydı
Mide yanması korkunç bişey :/
Geçmiş olsun
Valla yalan sölemiyim ben, şurda 10 gün kalmasa vız gelir tırıs gider diyemezdim çünkü gerçekten çok yerden error veriyorum:)) Bel, sırt, vajina ağrısı eyvallah ama nefes alamamak ölüm gbi, üstüne dayanılmaz bir boğaz acısı. Akşamları özellikle saniyeler zor geçiyor bazen. İnş doğumdan sonra hepsini unutunca öyle diyeceğim ama :))))Bende dün onu dedim anneme ben hamileliğin bu kadar zor birşey olduğunu bilmiyordum karnın şişcek 9 ay tasıcan biticek gibi gelen bişeydi.bu kadar yan hastalıklar rahatsızlıklar aklımın ucundan gecmiyordu yaşayıp öğrenmiş olduk:) ama bu hallerimizede çok şükür bin şükür evlat sahibi olalımda kucağımıza alalımda hepsi vız gelir tırs gider biz kadınlara öyle değil mi
Ya ben buna çok heves ederdim biliyor musunBenim normalde deliğim içe dönük miniciktir, şuan iğrençbir de yanındaki de eskiden ben olan şimdiki kara deliğim
Bence siz yine de yana yana sabredin sürekli ağlayan bebek daha zor :))Canım 34. Haftalarda olan yanmayla bu haftalarda başlayan yanma kıyaslanamaz bile:))
Amin canım cümlemize inşallahAllah kolaylık versin canım. Yine Temmuzda doğumlarımız elhamdülillah. İlk doğumum Eylülde idi. kavrulmuştum doğurana kadar.
Bakalım benimde çıkıcak mı canımBenim de aynı yerden başladı yukarı doğru pervasızca çıkıyoraynadan baktıkça hergün şok oluyorum
İnşallah canım hayırlısıyla sağlıkla gelsinEvet aynen öyle zor valla.benım nişanım geldi 36yı görür belkiBirefebirece arkadasımız gibi
Aynı canım bi iki dokunursa ne ala diyorum Malesef eskisi gibi değil kabullendim ben artıkGünaydın kızlar ,özellikle benimle aynı günlerde olanlar bana iki gğndğr karnım kücüldü gibi geliyor bebeğin hareketleri de sankı biraZ cılıZlaştı ve daha asağıdaymıs gibi geliyor. Geçenlerde sizin yazıdıgınızı hatırlıyorum özellikle @Meylen sen yazmıstın hani hala aynı mı kızçenin hareketleri yoksa eskıye döndu mu olmazsa bugun bı nst cekıncem ya kafam takıldı
Canım şu 3 gündür yanma öncekilere inan ki hiç benzemiyor uykusuzluk ter ayak tabanı yanmadı giyebilene helal olsun valla34 hafta boyunca ne kadar yansam da ayagimdan pandiflerimi hiç çıkarmadim. Hatta buraya attığım tüm fotolarda da hep ayagimdaydi kendileri. Şimdi binlerce kere sukrediyorum hiç gaz problemimiz olmadı. Apartmanda bir komşu var onunda yeni bebeği oldu. Allah'ım gece gündüz yıkıyor ortaligi ağlamaktan. Muhtemelen gazı var. Anneden geçer bebeğe derlerdi doğruymuş . Ve tabi ki şimdi de 40 gün sutumden geçmesin diye ılık ılık yeme icmelere devam bu sıcakta . Evet haklarımız ödenmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?