2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım şu 3 gündür yanma öncekilere inan ki hiç benzemiyor uykusuzluk ter ayak tabanı yanmadı giyebilene helal olsun valla
Katılıyorum bildiğin ateş ayaklarım hormonlar zaten sıcak bastırtıyor e havada ateş gibi cayır cayır her yanım oturduğum yerde terliyorum yemek yapmak bir iş yapmak tamamen eziyet sürekli suyun altında olma isteği var:)))

Al benden de o kadar adam yanımdan kaçtı ya dönmelerime uflamalarıma puflamalarıma gerçekten uyuyamadım uyutmadım kaç saat uğraştım ne vantilatör ne duş hiç biri işe yaramıyor
Patik çorap giysem kendimi keserim

Kız sende ne degisiksin haa Benim de aynı Merve gibi dışarıda. Yalnız görüntüyü geç, benim ki inanılmaz acıyor. Etrafı mosmor. Biri dokunduğunda havaya sicriyorum. Çok da iyi bişey değil yani balim

Ahahha çocukken de gözlükle diş teline çok heves ederdim O etrafındaki morlukla acı bende de vardı ama geçti.

Eylülde serinledi canım zaten doğurdum, ama öncesinde koca karınla Temmuz ve Ağustosun aşırı sıcağını geçirdim
Kızım da Ekim dogumlu ama ben hiç boyle yorgun hissetmiyordum.Arada iki sene de olsa vucut yaslanıyor cidden. Bir de emzirmenin de etkisi var.Anne sutu verırken hamile kaldıgım için de olabilir.Bu hamileliğimde son zamanlarda cok yorgun hissediyorum

Benimde dışarı doğru değil fırlama yok ama çok hassas ve çok acıyor dokununca

Kızlar hatıralıklar için N11 e baktınız mı fiyatlar gayet uygun güzel şeyler de var ben isim belirlesek hemen alacağım inşallah

Aynı dert bende de var hayatım. Antalyadayım ben de. Işın kötüsü birada gündüzle gece arasında sıcaklık farkı yok nemden. Amannn az kaldı ❤
Aynen geceside gündüzüde sıcak İzmirde öyle.antalyayıda biliyorum orasıda çok sıcak ve nemli cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…