Katılıyorum bildiğin ateş ayaklarım hormonlar zaten sıcak bastırtıyor e havada ateş gibi cayır cayır her yanım oturduğum yerde terliyorum yemek yapmak bir iş yapmak tamamen eziyet sürekli suyun altında olma isteği var:)))
Katılıyorum bildiğin ateş ayaklarım hormonlar zaten sıcak bastırtıyor e havada ateş gibi cayır cayır her yanım oturduğum yerde terliyorum yemek yapmak bir iş yapmak tamamen eziyet sürekli suyun altında olma isteği var:)))
Al benden de o kadar adam yanımdan kaçtı ya dönmelerime uflamalarıma puflamalarıma gerçekten uyuyamadım uyutmadım kaç saat uğraştım ne vantilatör ne duş hiç biri işe yaramıyor
Patik çorap giysem kendimi keserim
Ya ben buna çok heves ederdim biliyor musun Benim göbek deliğim çok çukur normalde hamilelikte dışarı çıkarda o kadar derinleşmez sonrasında diye bir umudum vardı ama tam düz bile olmadı henüz bir de benim çok hoşuma gidiyor o dışarı çıkmış görüntüsü
Kız sende ne degisiksin haa Benim de aynı Merve gibi dışarıda. Yalnız görüntüyü geç, benim ki inanılmaz acıyor. Etrafı mosmor. Biri dokunduğunda havaya sicriyorum. Çok da iyi bişey değil yani balim ❤
Kız sende ne degisiksin haa Benim de aynı Merve gibi dışarıda. Yalnız görüntüyü geç, benim ki inanılmaz acıyor. Etrafı mosmor. Biri dokunduğunda havaya sicriyorum. Çok da iyi bişey değil yani balim ❤
Kızım da Ekim dogumlu ama ben hiç boyle yorgun hissetmiyordum.Arada iki sene de olsa vucut yaslanıyor cidden. Bir de emzirmenin de etkisi var.Anne sutu verırken hamile kaldıgım için de olabilir.Bu hamileliğimde son zamanlarda cok yorgun hissediyorum
Bir de metal kutulu bebek çikolatası yaptıran var mı kızlar, instadan sayfalardan fiyat alıyorum ama en uygunu nere bilemiyorum tabi ben iki üç tanesine denk gelebildim