2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu kaynanaları hakikaten kaynar kazana atmalı.Bir aydır nasılsın?yemek yapabildin mi birşeye ihtiyacın var mı demeyen kadın.Bi ton kabuklu ceviz ve fıstık getirdi.Direk emrivaki bunları kır baklavaya koyucam diye önüme koydu.2 saat uğraştım.Götürürken de lafımı soktum sinirlendiğimi belli ettim.Ama umrunda mı kadının işi yapıldı ya.

Aynı canım bi iki dokunursa ne ala diyorum Malesef eskisi gibi değil kabullendim ben artık evet karın artık mideden ayrılmaya başladı ufaktan ondan gözüne öyle geliyordur
Canımız kızlarımıziyi olsunlar da napalım artık dayancaz aklım hep onda . Benim sezeryan 20 25 haziran arası bu arada . Artık gün saymaca inşallah

Annem de diyor kapı pencereyi kapat çorap giy. Askılı gezme. Anne dedim beni öldür daha iyi. Her tarafım yanıyor.
Aynı bizimkiler ve ben alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü kimisi der ki ayağımı üşüttüm karnım ağrıyo falan çıplak ayak gezerim karnımda ağrımaz vs ben yaz kız böyleyim zaten sıcağa gelemiyorum hepten beter oldum

Canımız kızlarımıziyi olsunlar da napalım artık dayancaz aklım hep onda . Benim sezeryan 20 25 haziran arası bu arada . Artık gün saymaca inşallah
Yaaa hadi hayırlısı canım sağlıkla gelsin de benim hala normal görünüyo bakalım nolcak ne zaman gelmeye kalkıcak

Bu yanmalar uyuyamamalar bacak agrıları ayak tabanı yanmaları 34. Haftada basladı bende ve hala uyuyamıyorum deliksiz. Elimde yastık bütün odalarda yatıyorum nerde uyuya kalırsam diye böyle aynı haftalardakı olayları yazınca birbirşmize demekki normalmiş diyoruz iyi oluyo bence yaa nasıl huzursuz endişeli hamişler olduk su son haftalar yaaa

Yaaa hadi hayırlısı canım sağlıkla gelsin de benim hala normal görünüyo bakalım nolcak ne zaman gelmeye kalkıcak
Hissediyorum senin de o ara olacak canım temmuzu bulmayacak sağlıkla gelsinler yaa bezlerinin küçüklüğünü seviyorum yaaa bi doğsun sağlıkla inşallah o popişini ıssıracam beni endişelendiriyor diye

Bende son 15 20 günüm diye kuruyorum kafamda
Olsun sağlıkla gelsinde ne zaman isterse o zaman gelsin canım ya eve miss gibi bebek kokusu gelcek ne güzel

Benimde gobegimin hemen sol üstü kaşınıyor sürekli kızlar agrida vardı bı dönem geçti

Belki de önceki hamileliğin öncede kaldığı için çektiğin sıkıntıların şiddetini unutmuşsundur canım. Ama şuanı yaşadığımız için sıkıntıların tümünün farkındayız. Benimde çok zor geçti ilki ama şuanı yaşadığım için daha beter geçiriyor gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…