Ben yaptırdım canım 140 tane çikolata metal kutu 120 lirayaBir de metal kutulu bebek çikolatası yaptıran var mı kızlar, instadan sayfalardan fiyat alıyorum ama en uygunu nere bilemiyorum tabi ben iki üç tanesine denk gelebildim
Çıkmasın inşallah canım pek güzel görünmüyorBakalım benimde çıkıcak mı canım
Nereye yaptırdın canımBen yaptırdım canım 140 tane çikolata metal kutu 120 liraya
Nereye yaptırdın canım
Aman canım vallahi umrumda değil artık tek derdim doğurmak kilometrelerce yürümüş gibiyim baskı var ayaklarım acıyo yetti yaniÇıkmasın inşallah canım pek güzel görünmüyor ☺☺
Yok artık asla yapmamBu kaynanaları hakikaten kaynar kazana atmalı.Bir aydır nasılsın?yemek yapabildin mi 11 ihtiyacın var mı demeyen kadın.Bi ton kabuklu ceviz ve fıstık getirdi.Direk emrivaki bunları kır baklavaya koyucam diye önüme koydu.2 saat uğraştım.Götürürken de lafımı soktum sinirlendiğimi belli ettim.Ama umrunda mı kadının işi yapıldı ya.
Belki de canım. Bu sefer korkuyorum bir de nasıl dogacak diyeBelki de önceki hamileliğin öncede kaldığı için çektiğin sıkıntıların şiddetini unutmuşsundur canım. Ama şuanı yaşadığımız için sıkıntıların tümünün farkındayız. Benimde çok zor geçti ilki ama şuanı yaşadığım için daha beter geçiriyor gibiyim
Teşekkür ederim canım hemen inceliyorumAraştırdığım kadarıyla en uygunu buBebek Åekeri, Nikah Åekeri, Bebek Ãikolatası, Söz NiÅan Ãikolatası
Bebek Åekeri, nikah Åekeri ve bebek çikolatası sipariÅi, birbirinden Åık modeller. Söz niÅan çikolataları, en uygun fiyatlar. Kapıda ödeme imkanı.www.cemreknikahsekeri.com
Ben nikah şekerlerimi de bu sayfadan yaptırmıştım
Çarpmadım henüz ama ayak parmaklarimla başka sorunum var...açıkçası benim mi değil mi şüphelerim var benim parmaklarım ince uzundu şimdi kısa ve dombikYa sizde ayak parmacıklarınını oraya buraya çarpıyonuz mu habire
Karnımdan bastığım yeri mi görmüyom gördüğüm yere mi basamıyorum anlamadım kırıcam valla bigün çıt diye küçük parmağı
Deprem olmuş istanbulda iş yapıyodum hiç hissetmedim geçmiş olsun hepimize
Yatamıyorum soğuk duş aldım ayaklarım alev alev
İsyan etmek gibi olmasında asabım bozuldu
Ben dr varımGünaydın gece on kere kalkıp uyuyamayanlar klübü
Almayaydın eve, yapamam belim kopuyır deseydin. İnsanı zorluyorlar yaBu kaynanaları hakikaten kaynar kazana atmalı.Bir aydır nasılsın?yemek yapabildin mi birşeye ihtiyacın var mı demeyen kadın.Bi ton kabuklu ceviz ve fıstık getirdi.Direk emrivaki bunları kır baklavaya koyucam diye önüme koydu.2 saat uğraştım.Götürürken de lafımı soktum sinirlendiğimi belli ettim.Ama umrunda mı kadının işi yapıldı ya.
Hey maşallah. Kaç dikişi olmuş yazık kadınaAy kızlar su ve sancı gelmesinden konuşulmuş, annemi aradım sordum, bende de erkek kardeşimde de suyunu masada patlamışlarhiç konuşmamıştık bu konuları, çok zor olmuş doğumları ikimizde kordon dolaşık doğmuşuz bu arada ben 4800, kardeşimde 6200 doğmuşuz
Çok olmuş canım, hatta o zaman bende 18, kardeşimde 21 yaşındaymış. 3 sene var aramızda. Erkek kardeşimde acayip yırtıkları olmuş içten dıştan, dikişi tutmamış vs daha sonra biz küçükken vajinal estetik olmuştuHey maşallah. Kaç dikişi olmuş yazık kadına
Offf kıyamam işte bu analar ayağı altı öpülesi analar. Ona rağmen kadıncağaz sizin için dört dönmüştür.Çok olmuş canım, hatta o zaman bende 18, kardeşimde 21 yaşındaymış. 3 sene var aramızda. Erkek kardeşimde acayip yırtıkları olmuş içten dıştan, dikişi tutmamış vs daha sonra biz küçükken vajinal estetik olmuştu
Aynen öyle saryacım.. Kadıncağız bana hamileyken benim kahrımı, kardeşime hamileyken e yine küçüğüm yine benim kahrımı, şimdi de hamileyim yine benim kahrımı çekiyor valla hakları ödenmez.Offf kıyamam işte bu analar ayağı altı öpülesi analar. Ona rağmen kadıncağaz sizin için dört dönmüştür.
Ay amin be güzel dua etmişsin.Aynen öyle saryacım.. Kadıncağız bana hamileyken benim kahrımı, kardeşime hamileyken e yine küçüğüm yine benim kahrımı, şimdi de hamileyim yine benim kahrımı çekiyor valla hakları ödenmez.Allah yaşayan annelerimize sağlık güç versin, aramızdan ayrılanlar da huzurla uyusunlar..
Kız ben ozaman yandım benim ayaklar hep yerde34 hafta boyunca ne kadar yansam da ayagimdan pandiflerimi hiç çıkarmadim. Hatta buraya attığım tüm fotolarda da hep ayagimdaydi kendileri. Şimdi binlerce kere sukrediyorum hiç gaz problemimiz olmadı. Apartmanda bir komşu var onunda yeni bebeği oldu. Allah'ım gece gündüz yıkıyor ortaligi ağlamaktan. Muhtemelen gazı var. Anneden geçer bebeğe derlerdi doğruymuş . Ve tabi ki şimdi de 40 gün sutumden geçmesin diye ılık ılık yeme icmelere devam bu sıcakta . Evet haklarımız ödenmez :)
Yazdım bi kenara nisavitYok kuzum surmemistim . Efsane bı kremim var şimdi iki saatte iyilestiriyor mucize gibi. " Nisavit"
Kuzum dün bi haber gördüm somalide bi anne hamileyken karnından vuruluyor ve bebekte sırtından yara almış oluyor müdahale ediyorlar hemen anne ameliyata alınıyor bebek çıkarılıp müdahale ediliyor ve ikiside yaşıyor tehlikeyi atlatmışlarEvet sakin kalmaya calısıyorm bebekda az az hareket ediyodua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?