2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yok artık asla yapmam iyi sabır varmış sende Belki de canım. Bu sefer korkuyorum bir de nasıl dogacak diye

Ya sizde ayak parmacıklarınını oraya buraya çarpıyonuz mu habire
Karnımdan bastığım yeri mi görmüyom gördüğüm yere mi basamıyorum anlamadım kırıcam valla bigün çıt diye küçük parmağı

Deprem olmuş istanbulda iş yapıyodum hiç hissetmedim geçmiş olsun hepimize

Çarpmadım henüz ama ayak parmaklarimla başka sorunum var...açıkçası benim mi değil mi şüphelerim var benim parmaklarım ince uzundu şimdi kısa ve dombik çarpsa da kırılmaz zannimca

Yatamıyorum soğuk duş aldım ayaklarım alev alev
İsyan etmek gibi olmasında asabım bozuldu
Günaydın gece on kere kalkıp uyuyamayanlar klübü
Ben dr varım
Almayaydın eve, yapamam belim kopuyır deseydin. İnsanı zorluyorlar ya

Hey maşallah. Kaç dikişi olmuş yazık kadına

Offf kıyamam işte bu analar ayağı altı öpülesi analar. Ona rağmen kadıncağaz sizin için dört dönmüştür.

Offf kıyamam işte bu analar ayağı altı öpülesi analar. Ona rağmen kadıncağaz sizin için dört dönmüştür.
Aynen öyle saryacım.. Kadıncağız bana hamileyken benim kahrımı, kardeşime hamileyken e yine küçüğüm yine benim kahrımı, şimdi de hamileyim yine benim kahrımı çekiyor valla hakları ödenmez. Allah yaşayan annelerimize sağlık güç versin, aramızdan ayrılanlar da huzurla uyusunlar..

Ay amin be güzel dua etmişsin.

Kız ben ozaman yandım benim ayaklar hep yerde

Evet sakin kalmaya calısıyorm bebekda az az hareket ediyo dua edin
Kuzum dün bi haber gördüm somalide bi anne hamileyken karnından vuruluyor ve bebekte sırtından yara almış oluyor müdahale ediyorlar hemen anne ameliyata alınıyor bebek çıkarılıp müdahale ediliyor ve ikiside yaşıyor tehlikeyi atlatmışlar
Yani demem o ki sen dikkat et içini ferah tut rabbim ne derse o oluyor.
Aylardır burda hepimiz zaman zaman endişelendik binbir türlü ihtimali düşündük ama o haberi görünce aslında bu kadar paralanmanın ne kadar boş olduğunu düşündüm

sabah yine bacagimda krampla uyandım var mı benim gibi kıvranan bu kramplar bana erken dogurtur mu dr 17 temmuzda aliriz dedi ama o zamana kadar dayanmak mümkün görünmüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…