Nasıl şeyler var canım örnek atabilir misin burayaKızlar hatıralıklar için N11 e baktınız mı fiyatlar gayet uygun güzel şeyler de varben isim belirlesek hemen alacağım inşallah
Aaaaaa kız kırmasaydın kolay iş mi o kırması ayıklaması sağlam halimle bile boynum belim tutuluyorduBu kaynanaları hakikaten kaynar kazana atmalı.Bir aydır nasılsın?yemek yapabildin mi birşeye ihtiyacın var mı demeyen kadın.Bi ton kabuklu ceviz ve fıstık getirdi.Direk emrivaki bunları kır baklavaya koyucam diye önüme koydu.2 saat uğraştım.Götürürken de lafımı soktum sinirlendiğimi belli ettim.Ama umrunda mı kadının işi yapıldı ya.
Rabbime emanetiz zaten .elden bişey gelmiyoKuzum dün bi haber gördüm somalide bi anne hamileyken karnından vuruluyor ve bebekte sırtından yara almış oluyor müdahale ediyorlar hemen anne ameliyata alınıyor bebek çıkarılıp müdahale ediliyor ve ikiside yaşıyor tehlikeyi atlatmışlar
Yani demem o ki sen dikkat et içini ferah tut rabbim ne derse o oluyor.
Aylardır burda hepimiz zaman zaman endişelendik binbir türlü ihtimali düşündük ama o haberi görünce aslında bu kadar paralanmanın ne kadar boş olduğunu düşündüm
Sen hangi hastaneye gidiyosun canım? Bayramda nst çekecek yer bulamıyorum şaka gibi...Ya kızlar sizde bayramda nst ye girceniz mi doktorum ben yokum ama sen gel ebeler burada nstye gir bana whatsapdan atarlar dedi
Bana da alâkalı gelmiyor. Bazı insanlar daha gazlı. Sütü de geçirgen gazlı diye düşünüyorum. Ve artı bazı yiyecekler gazı besliyor. Yeşil mercimek sütü arttırıyor. Sadece süt için değil yeterliydi süt. Severim de.Aynı bizimkiler ve ben alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü kimisi der ki ayağımı üşüttüm karnım ağrıyo falan çıplak ayak gezerim karnımda ağrımaz vs ben yaz kız böyleyim zaten sıcağa gelemiyorum hepten beter oldum
İzmir özel can hastanesi canımSen hangi hastaneye gidiyosun canım? Bayramda nst çekecek yer bulamıyorum şaka gibi...
Ben başından beri öyle düşünüyorum canım takdiri ilahi.gebeliğimi öğrendim dahiliye doktoruna gittim zaten hormonlar tavan 2.5 sene sonra hamile kalmışım sevinmişim bi yandan duygusallık diz boyu doktor sağolsun bana demediğini bırakmadı bebeği doğuramazsın dedi bebeğin gerizekalı olur dedi hamileliğe devam edemeyebilirsin dedi endokrine gideceksin dedi bebeğin alınıp alınmıcana o karar vericek artık dedi dedi de dedi resmen karşımda kötülük temsali bir kadın vardı resmen moralini bozmak için demediği şey kalmadı daha odadan çıkar çıkmaz başladım ağlamaya eve geldim bağıra bağıra ağladım ağlmakdan konusamadım.daha sonra dedim ki kim ne derse desin ne olursa olsun Rabbim isterse ben her türlü doğururum yazılmışşa kaderi kim ne engel olabilir.ondan sonra olanları hiç kafaya takmadım hep rabbime sığındımKuzum dün bi haber gördüm somalide bi anne hamileyken karnından vuruluyor ve bebekte sırtından yara almış oluyor müdahale ediyorlar hemen anne ameliyata alınıyor bebek çıkarılıp müdahale ediliyor ve ikiside yaşıyor tehlikeyi atlatmışlar
Yani demem o ki sen dikkat et içini ferah tut rabbim ne derse o oluyor.
Aylardır burda hepimiz zaman zaman endişelendik binbir türlü ihtimali düşündük ama o haberi görünce aslında bu kadar paralanmanın ne kadar boş olduğunu düşündüm
Aaaaaa kız kırmasaydın kolay iş mi o kırması ayıklaması sağlam halimle bile boynum belim tutuluyordu
Ben başından beri öyle düşünüyorum canım takdiri ilahi.gebeliğimi öğrendim dahiliye doktoruna gittim zaten hormonlar tavan 2.5 sene sonra hamile kalmışım sevinmişim bi yandan duygusallık diz boyu doktor sağolsun bana demediğini bırakmadı bebeği doğuramazsın dedi bebeğin gerizekalı olur dedi hamileliğe devam edemeyebilirsin dedi endokrine gideceksin dedi bebeğin alınıp alınmıcana o karar vericek artık dedi dedi de dedi resmen karşımda kötülük temsali bir kadın vardı resmen moralini bozmak için demediği şey kalmadı daha odadan çıkar çıkmaz başladım ağlamaya eve geldim bağıra bağıra ağladım ağlmakdan konusamadım.daha sonra dedim ki kim ne derse desin ne olursa olsun Rabbim isterse ben her türlü doğururum yazılmışşa kaderi kim ne engel olabilir.ondan sonra olanları hiç kafaya takmadım hep rabbime sığındım
Gece usuttun mu acaba kapi pencere cok aciyosan canimKızlar inanılmaz kötüyüm önce üşümeyle bacak ağrısı başladı ateşim çıkıcak sandım sonra ateş bastı ter boşaldı titreme başladı ateş yok Allahım noluyo bana
Ben cam kapı açamıyorum kedimden dolayı canımGece usuttun mu acaba kapi pencere cok aciyosan canim
Sanki sıtmalanmışsın gibi üşütmeye bağlıKızlar inanılmaz kötüyüm önce üşümeyle bacak ağrısı başladı ateşim çıkıcak sandım sonra ateş bastı ter boşaldı titreme başladı ateş yok Allahım noluyo bana
Ateş yok 36 37 arası gidip geliyorum da zaten ter boşalıyo şuan halsizlik yok üşüme kalmadı sadece bacak ağrısı ayak yanmasıSanki sıtmalanmışsın gibi üşütmeye bağlı
Ateşini ölçün ve terlemeye çalış eğer yüksek değilse canım
Magnezyumu almayınca ben adım atamıyorum böyle yaAteş yok 36 37 arası gidip geliyorum da zaten ter boşalıyo şuan halsizlik yok üşüme kalmadı sadece bacak ağrısı ayak yanması
Ay Aminn canım sağol vallaMagnezyumu almayınca ben adım atamıyorum böyle ya
İnş geçer hemencik iftar vakti dua et kolay geçsin son hafların inaşllah
Bu pis beyanlarını neye dayanarak verdi acaba bazıları doktor olmasın mümkünse oksijende israf etmesinBen başından beri öyle düşünüyorum canım takdiri ilahi.gebeliğimi öğrendim dahiliye doktoruna gittim zaten hormonlar tavan 2.5 sene sonra hamile kalmışım sevinmişim bi yandan duygusallık diz boyu doktor sağolsun bana demediğini bırakmadı bebeği doğuramazsın dedi bebeğin gerizekalı olur dedi hamileliğe devam edemeyebilirsin dedi endokrine gideceksin dedi bebeğin alınıp alınmıcana o karar vericek artık dedi dedi de dedi resmen karşımda kötülük temsali bir kadın vardı resmen moralini bozmak için demediği şey kalmadı daha odadan çıkar çıkmaz başladım ağlamaya eve geldim bağıra bağıra ağladım ağlmakdan konusamadım.daha sonra dedim ki kim ne derse desin ne olursa olsun Rabbim isterse ben her türlü doğururum yazılmışşa kaderi kim ne engel olabilir.ondan sonra olanları hiç kafaya takmadım hep rabbime sığındım
Ayy bende valla sanki sağ bacağımdan damarları çekmişler popomdan bileğime kadar berbat bi ağrı. Kendimi hasta gibi hissetmeye başladım çocuğum da içerde sıkılmış artık gerilip duruyorAman canım vallahi umrumda değil artık tek derdim doğurmak kilometrelerce yürümüş gibiyim baskı var ayaklarım acıyo yetti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?