2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aaaaaa kız kırmasaydın kolay iş mi o kırması ayıklaması sağlam halimle bile boynum belim tutuluyordu

Rabbime emanetiz zaten .elden bişey gelmiyo

Bana da alâkalı gelmiyor. Bazı insanlar daha gazlı. Sütü de geçirgen gazlı diye düşünüyorum. Ve artı bazı yiyecekler gazı besliyor. Yeşil mercimek sütü arttırıyor. Sadece süt için değil yeterliydi süt. Severim de.
Ben yersem bebek zaten kolik deliririyor garibim..

Ben başından beri öyle düşünüyorum canım takdiri ilahi.gebeliğimi öğrendim dahiliye doktoruna gittim zaten hormonlar tavan 2.5 sene sonra hamile kalmışım sevinmişim bi yandan duygusallık diz boyu doktor sağolsun bana demediğini bırakmadı bebeği doğuramazsın dedi bebeğin gerizekalı olur dedi hamileliğe devam edemeyebilirsin dedi endokrine gideceksin dedi bebeğin alınıp alınmıcana o karar vericek artık dedi dedi de dedi resmen karşımda kötülük temsali bir kadın vardı resmen moralini bozmak için demediği şey kalmadı daha odadan çıkar çıkmaz başladım ağlamaya eve geldim bağıra bağıra ağladım ağlmakdan konusamadım.daha sonra dedim ki kim ne derse desin ne olursa olsun Rabbim isterse ben her türlü doğururum yazılmışşa kaderi kim ne engel olabilir.ondan sonra olanları hiç kafaya takmadım hep rabbime sığındım

Aaaaaa kız kırmasaydın kolay iş mi o kırması ayıklaması sağlam halimle bile boynum belim tutuluyordu

Kadın önüme koydu kaçtı resmen.Bi sürü laf soktum geri geldiğinde.Bi dahaki sefere ceviz içi ve fıstık içi al birer kilo.Mahvoldum her yerim tutuldu dedim.Aaaa niye öyle oldu ki diyor.Beni deli etmeye kararlı.8 aylik hamile ve rahatsiz oldugum icin olabilir mi dedim.Bu ilk ve sondu.

Canım benim ya ne kadar vicdansız bi doktormus.En güzeli Allaha teslim olmak

Kızlar inanılmaz kötüyüm önce üşümeyle bacak ağrısı başladı ateşim çıkıcak sandım sonra ateş bastı ter boşaldı titreme başladı ateş yok Allahım noluyo bana

Gece usuttun mu acaba kapi pencere cok aciyosan canim
Ben cam kapı açamıyorum kedimden dolayı canım vantilatörü de eşim kapattırdı Bi halta yaramadı zaten ama bacak ağrım var öldürüyor şuan beni kemiklerim sızlıyo vajinal baskı da var inşallah doğurmuyorumdur dimi

Kızlar inanılmaz kötüyüm önce üşümeyle bacak ağrısı başladı ateşim çıkıcak sandım sonra ateş bastı ter boşaldı titreme başladı ateş yok Allahım noluyo bana
Sanki sıtmalanmışsın gibi üşütmeye bağlı
Ateşini ölçün ve terlemeye çalış eğer yüksek değilse canım

Bu pis beyanlarını neye dayanarak verdi acaba bazıları doktor olmasın mümkünse oksijende israf etmesin

Aman canım vallahi umrumda değil artık tek derdim doğurmak kilometrelerce yürümüş gibiyim baskı var ayaklarım acıyo yetti yani
Ayy bende valla sanki sağ bacağımdan damarları çekmişler popomdan bileğime kadar berbat bi ağrı. Kendimi hasta gibi hissetmeye başladım çocuğum da içerde sıkılmış artık gerilip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…