2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Annen zor Doğum olduğunu söylemek için hamileliğini beklemiş ya hu doğurana kadar da bekleseymiş madem bu kadar beklemiş
Nasıl şeyler var canım örnek atabilir misin buraya
Daha çok da vardır ben bgn bu tarz mumlara baktım mesela canım

Eklentiler

• 75A4ED0D-A5E8-439F-A3CA-84E5814A4731.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 123
Bu pis beyanlarını neye dayanarak verdi acaba bazıları doktor olmasın mümkünse oksijende israf etmesin
Neymiş şeker hastasıymısım troidim yüksekmiş.. İyi seker hastaları doğurmasın ozaman.tedaviyle gayet iyi götürdüm işde moral bozmanın anlamı ne bu kadar

showerladık bitti
ay çok eğlendik çok güzeldi herşey
banada güzel moral oldu bütün arkadaşlarımla birarada olmak
bu sefer gizlemicem yüzümü ya aman kim napsın beni diyerek koyuyorum

Eklentiler

• 7C7248C1-3C0F-4BED-94F8-FB71A28F4082.webp
    44 KB · Görüntüleme: 142
  • AB65657D-9140-4FBB-8104-3526E2625110.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 126
Annen zor Doğum olduğunu söylemek için hamileliğini beklemiş ya hu doğurana kadar da bekleseymiş madem bu kadar beklemiş

Hayır canım aksine ben sorduktan sonra ısrarla anlattı, e o kadar kilolu 2 bebek doğurmakta kolay değil, bide ben normal doğumdan korkmuyorum ya, neyle karşılacağımı bilmediğim için benim ki iri olsaydı korkardım bide biz double iri doğmuşuz

showerladık bitti
ay çok eğlendik çok güzeldi herşey
banada güzel moral oldu bütün arkadaşlarımla birarada olmak
bu sefer gizlemicem yüzümü ya aman kim napsın beni diyerek koyuyorum
Çok güzel görünüyor herşey Maşallah canım darısı kızınla yaşayacağın neşe dolu güzel günlere

Sanki yavaş yavaş bende de ödem başlıyor. Yüzük oluyor ama kemikte bi takılıyor. Ayakkabıda problem yok. Terliklerim küçük gibi.
Baldırlar şiş biraz ve sanki sol ayak diğerinden daha şiş. Bugün sabah kalem kullandım biraz işim vardı. Uyuştu resmen ya.

Anladım canım ben bunlar için daha erken olduğunu düşünüyorum bi doğsun kafadaki taslağa göre 1/2 günde halledilir inşallah

Neymiş şeker hastasıymısım troidim yüksekmiş.. İyi seker hastaları doğurmasın ozaman.tedaviyle gayet iyi götürdüm işde moral bozmanın anlamı ne bu kadar
herşeyin kontrolü kendilerinde sanıyorlar ama yanılıyorlar malesef
Allah heryerde bilinçli insanlarla karşılaştırsın inşallah

Kendilerine gelince pek hasta pek nazlı olurlar. Sen hamilesin evde küçük çocuğun var. Yine de senden bir şeyler beklemişler. Müstehak olmuş bence bilsin yani.. Ben de biraz mesafe seviyorum. Yoksa hep bi beklenti. Sağlık olsun da biz kendimize yetişelim yeter..

Kızlar inanılmaz kötüyüm önce üşümeyle bacak ağrısı başladı ateşim çıkıcak sandım sonra ateş bastı ter boşaldı titreme başladı ateş yok Allahım noluyo bana
Geçmiş olsun canım. Soğuk algınlığı kırgınlık mı başlıyor acaba?
Dondurma falan yapmış olmasın. Ben de seviyorum ama buzlu olunca çarpıyor direkt..

Kızlar inanılmaz kötüyüm önce üşümeyle bacak ağrısı başladı ateşim çıkıcak sandım sonra ateş bastı ter boşaldı titreme başladı ateş yok Allahım noluyo bana
Bu dediğin lohusaligin 5. 6. Günü bende de oldu.vucut sinyalleri vermeye başladı sanırım canım sende de. Bunca ay sikayetsiz geldin son zamanlarda iyi degilsin. Sabret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…