Kızlar ya halam bizdeydi iftara çilek koymuştum sofraya bana sen yeme dedi gül oluyormuş bebekte şimdiye kadar çok yedim varmı böyle bi durum yaaa uyuz etti beniii
Kızlar ya halam bizdeydi iftara çilek koymuştum sofraya bana sen yeme dedi gül oluyormuş bebekte şimdiye kadar çok yedim varmı böyle bi durum yaaa uyuz etti beniii
Ben çok yedim hep söylenir bunlar boşver canım. Gül koklama çilek yeme bilmem ne. Yedikten sonra için rahat etmezse elini yıka yeter vücuduna dokunmadan
Yok kuzum ihtiyaç olmadı. Uykusu çok güzel maşallah meme üstünde uyuyor. Uyuyunca minik beşiğine alıyorum. İki aylık olana kadar verme dediler hastane de .
Yok kuzum inan ki üşütme grip o tarz bişey değil bende başta öyle sandım ama bu bambaşka bişey hani hamlarsın da çok uzun süre koşarsın et kırılması olur ya öyle kemiklerime kadar sızlıyo
Ben çok yedim hep söylenir bunlar boşver canım. Gül koklama çilek yeme bilmem ne. Yedikten sonra için rahat etmezse elini yıka yeter vücuduna dokunmadan
Bu dediğin lohusaligin 5. 6. Günü bende de oldu.vucut sinyalleri vermeye başladı sanırım canım sende de. Bunca ay sikayetsiz geldin son zamanlarda iyi degilsin. Sabret.