2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba kizlar doktorum erkek oldugu icin çekindim soramadim bi türlü son haftalara geldik vucut temizligi zor olmaya basladi doktoruna soran oldumu tüy dökucu krem ve sprey kullanimini cevap verirseniz sevinirim

İlk oğlum kolik ve aşırı gazliydi.Bize gelenler bile hemen kalkıp gidiyordu siz bebekle ilgilenin diye.Hergun akşam 9 da basliyodu 11 e kadar kesintisiz catlarcasina agliyordu

Merhaba kizlar doktorum erkek oldugu icin çekindim soramadim bi türlü son haftalara geldik vucut temizligi zor olmaya basladi doktoruna soran oldumu tüy dökucu krem ve sprey kullanimini cevap verirseniz sevinirim
Tüy dökücü krem veya sprey kimyasal içerdiği için yasak canım. Çoğumuz ağdaya gidiyoruz ya da venüs jilet ile hallediyoruz. Ama bence her zaman her şeyi doktoruna danışmalısın, sağlığın ayıbı olmaz.

Ayyy lütfen kapatma eve kendini gez ... ben sadece 40 im çıkana kadar sabrediyorum sonra fırfır geziyorumm misss :)) bebek de kalabaliga gezmeye ufaktan alisinca eziyeti olmuyor

Canım kolik ve aşırınin aşırısı gazlı bi bebekti ilk oğlum.Evden bi yere adım atamiyodum.Eve gelenler de kaçıp gidiyodu o derece.Bunda öyle olmazda kırk çıkınca gezerim insallah

Ay çok tatlisin güldürdün beni

Canım kolik ve aşırınin aşırısı gazlı bi bebekti ilk oğlum.Evden bi yere adım atamiyodum.Eve gelenler de kaçıp gidiyodu o derece.Bunda öyle olmazda kırk çıkınca gezerim insallah
Kolik olmaz insallah kv dek bana di9 cocuga anne karninda hipnoz yaptin benim oglum uyur annesini uzmez gezmeyi sever diye diye konuştum hakikatten ne uyku problemi ne de yeme problemi yasadim :)) insallah kizce de öyle olur... şaka bi yana arkadasimin ikizleri var tek yumurta onlar bile o kadar farkli ki birinin gazi var digerinin yok biri cok ilimli digeri degil vs. Sen kolik olmasini sil kafandan guzel dusün

Allah kolaylık versin. Hepimiz çok zrlanıyoruz artık uyurken.
Kizlar sabah su gelişi ile kalktım. Hafif kanama
Doğuma gireceğim birazdan
Dua edin ne olur
Sağ sağlim sağlıkla çılın inşallah. Hayırlı olsun şimdiden.
Bir de genel bir sorum var, biberon emzik göğüs kalkanını nasıl temizlediniz kızlar, kaynattınız mı, biberon temizleyicimi kullandınız?
Ben kaynatmıştım kızımda.

Ahah hayatım ablamla koyduk birşeyler de seninkinden baya güzel oldu, üzülme diye fotoğraf eklemedim Şu paylaştığınız listelerden son kontrolleri yapmadım. Daha kapanmadı yani fermuarlar❤❤
Çok düşüncelisin Buna sevindim kabası hazır olsunda giderken eksikde kalsa hemen kapar gidersin.

Dr magnezyum verdi düzenli kullanmama rağmen bacaklarıma her an kramp girecekmiş gibi oluyor kızlar sizde de oluyo mu bu kramp sorunu doğumu tetikler diyolar korkuyorum valla

Kızlar bgn son kontrolümden çıktık. Biri 3150 ve 2941 grlar. Tabii doğum kilosouyla arada %15 fark olabilirmiş her zaman ama onemli olan 2500gr ı kesin geçmişler. Doğumdan sonra ikizlerde 15 kilo gider dedi doktorum, bana kalan 5 kilo:) salı günü kesin olarak doğum artık hayırlısıyla

Canım inş boğaz enfeksiyonun geçer hoş antibiyotik kullanıyorsun ama bazı titiz anestezistler boğaz enfeksiyonu ile genel anestezi vermez spinale dönebilir boğazının durumuna
Canım doğru demişsin, boğazımdan dolayı genel anestezi mi, epidural mı doğumdan 1 gün önce anestezi uzmanı karar verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…