2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
benimde 24. haftamda yüklemede çıkmadı şekerim
32. haftada yükleme yapılmadı ama açlık tokluk bakıldı ordada yok şekerin denildi
ama bebek iri
bende deli gibi kilo alıyorum
doktorum genetik diyo artık bebeğin kilosuna eşim 1.90 boyunda kilolu değil ama yapılı baya doğduğundada 4 kiloya yakın doğmuş
ondan diyo

tam bilmiyorum canım araştırıyorum
sure, dua falan okumuş mu lalcim

Anaaamm 2.bebişimiz Yademiz geliyor dualarımız seninle kuzumm sağlıcakla kavuşun inşallah
Canım bilmiyorum ki özellikle birşey oku diye söylemedim ama zaten arkamdan dua ediyordu mutlaka okumuştur birşeyler, ben kendim inşirah suresini çok okudum doğumlarımda, manasını okuyunca anlaşılıyor zaten yardımı çok

Burda da herşey aynı biz de hiç bi ücret ödemiyoruz sigorta ödüyor bütün masrafları. Tüp bebek tedavimi bile sigorta ödedi ilaçları da dahil keşke heryerde aynı sistem olsa en azından hamileler için öyle olsa .

Eşim
Eşim 4.5 kilo görumcem 5.5 kilo dogmuş ... oglumu 2720 dogurunca bana kilolu bebek garip geliyor korktum açıkcasi

Magnezyumun niye kes dedi ki ya ben sabah akşam alıyorum o nasıl rağmen sabah kramplara uyanıyorum bana kes dese mahvolurum herhalde

Kızlar baya giremedim bayramdır Vs. Derken ne yaptınız yaa Doğum yapan oldu mu? ben hala Tüm um

Bir de genel bir sorum var, biberon emzik göğüs kalkanını nasıl temizlediniz kızlar, kaynattınız mı, biberon temizleyicimi kullandınız?

Bebegim benim nenemde sürekli şuram ağrıyor, öldüm bittim der durur. Doktora götürürüz, sonra başka doktorlara, tahliller, ultrasonlar, mr lar... en son hiçbir şey çıkmayınca doktor bilemedi zaar der. Senin ki de o hesap Gönlünü ferah tut, genler de önemli.

B bskscl annesi hala geziyosun çantayı hazırladınmı, ben haatanedeyken fln kaçırdım mı aklımdasın
Ahah hayatım ablamla koyduk birşeyler de seninkinden baya güzel oldu, üzülme diye fotoğraf eklemedim Şu paylaştığınız listelerden son kontrolleri yapmadım. Daha kapanmadı yani fermuarlar❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…