Ben otu kayınvalideme daha önceden vermiştim, Doğuma gittiğimde de suya koymasını söyledim 1 saatte Doğum oldu Sudan çıkar diye geri aradık, kendisi de söyler hep anında açıldı kocaman oldu ot diye.. çıkarınca yavaş yavaş kapanmış geri.. suyunu fln içmedim hikmeti Nedir hiç bilemem ama öyle uyguladık
Bende arastırmıstım o otu kimi doğumum çok kolay oldu demiş kimi hiç alakası yok işe yaramadı demiş.yinede denemekde fayda var bence normal doğum yapsaydım denerdim:)
laiyka
canimmm durumdan haberdar et nolur. Artık haftan çok iyi Allah'ın izini ile doğsun korkma :) sancılar için Allah yardımcın olsun. Ettiğin dualar kabul olur derler o acıyla. Bizleri de unutma bol bol dua et.
Mide yanmam ara sıra oluyo kuzum da ne içsem direk midemde hissediyorum sıcağını soğunu yaka yaka dondura dondura gidiyo Valla çok ilginç
Senin düşmüştür göbüş artık ay çok az kaldı son hamile günlerin
Benim 2 gün önce ablam geldi. Bebegin beşiğini, park yatağını hazırladık. Hastane çantalarını da yaptik gibi birşey. Sukocugum artık biz de bu kızlar gibiyiz bas havayiii, bas bas basss
Şekerle ilgili sorum olacak kizlar ben yükleme yaptiridm doktorum seker yok dedi aile hekimi de ayni sekilde kardesim de dahiliyeci o da yok dedi ...
Ancak icimi kemiren birsey var bebek iri gidiyor acaba diyorum seker var da onlar mi gormuyor seker olsa ben de cok kilo alirim di mi 2 aydir sadece bebek alıyor ben almiyorum kilo ... aclik sekerimi ölçmüştü 2 hafta once saglik ocagi 85 cikti ... simdi kardesime desem acaba seker var mi sen 3 doktora guvenmiyor musun diyecek... annelik ic gudüsü iste ...
Ben otu kayınvalideme daha önceden vermiştim, Doğuma gittiğimde de suya koymasını söyledim 1 saatte Doğum oldu Sudan çıkar diye geri aradık, kendisi de söyler hep anında açıldı kocaman oldu ot diye.. çıkarınca yavaş yavaş kapanmış geri.. suyunu fln içmedim hikmeti Nedir hiç bilemem ama öyle uyguladık
Ayyy lütfen kapatma eve kendini gez ... ben sadece 40 im çıkana kadar sabrediyorum sonra fırfır geziyorumm misss :)) bebek de kalabaliga gezmeye ufaktan alisinca eziyeti olmuyor