2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende arastırmıstım o otu kimi doğumum çok kolay oldu demiş kimi hiç alakası yok işe yaramadı demiş.yinede denemekde fayda var bence normal doğum yapsaydım denerdim:)

Canım benim midem 2-3 hafta önce deli yanıyordu, alev alev. Şu bi haftadır yüzde 80 azaldı, göbişim de aşağıda artık. Ondan pay biç:))
Mide yanmam ara sıra oluyo kuzum da ne içsem direk midemde hissediyorum sıcağını soğunu yaka yaka dondura dondura gidiyo Valla çok ilginç
Senin düşmüştür göbüş artık ay çok az kaldı son hamile günlerin

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah kuzu
Ben hastane çantası hazırlamaya karar verdim bi parti attım hatta makineye biliyomusun:) insanlık için küçük benim için büyük adım
Benim 2 gün önce ablam geldi. Bebegin beşiğini, park yatağını hazırladık. Hastane çantalarını da yaptik gibi birşey. Sukocugum artık biz de bu kızlar gibiyiz bas havayiii, bas bas basss

Şekerle ilgili sorum olacak kizlar ben yükleme yaptiridm doktorum seker yok dedi aile hekimi de ayni sekilde kardesim de dahiliyeci o da yok dedi ...
Ancak icimi kemiren birsey var bebek iri gidiyor acaba diyorum seker var da onlar mi gormuyor seker olsa ben de cok kilo alirim di mi 2 aydir sadece bebek alıyor ben almiyorum kilo ... aclik sekerimi ölçmüştü 2 hafta once saglik ocagi 85 cikti ... simdi kardesime desem acaba seker var mi sen 3 doktora guvenmiyor musun diyecek... annelik ic gudüsü iste ...

[/IS

Canım Peki o otu kullanmanın bi usulü varmı suyunu içiyormuyuz bi duası vs varmı acaba
tam bilmiyorum canım araştırıyorum
sure, dua falan okumuş mu lalcim
Kizlar sabah su gelişi ile kalktım. Hafif kanama
Doğuma gireceğim birazdan
Dua edin ne olur
Anaaamm 2.bebişimiz Yademiz geliyor dualarımız seninle kuzumm sağlıcakla kavuşun inşallah

Küçük bebekle eve kapanangillerdenim ben.Çıkmam bi yere.Cogunluk beni ziyaret eder zaten.
Ayyy lütfen kapatma eve kendini gez ... ben sadece 40 im çıkana kadar sabrediyorum sonra fırfır geziyorumm misss :)) bebek de kalabaliga gezmeye ufaktan alisinca eziyeti olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…