2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sen yazdın mi diye bakmaya geldim :) gözünaydin canım hosgeldi Yade kızımız sağlıkla büyüt inşallah

Banada soran çok ama orda kalıyo :)
Ses var görüntü yok

Masus bayramdan sonra büyük temizlik yapıcam diyorum herkesin yanında.Yaaaa bak haber et mutlaka diyorlar.Bayramdan sonra diyorum işte neyini haber edeyim di mi

Ah canım yaaaa gözünaydın olsun
Sağlıkla büyüsün yade kızımız

Offf deme kuzum ya ailen uzakta mi? Benim ailem yanimda ama hiç sormadım yardim edin diye,biliyorum istesem yaparlar çokta güzel ama hoşuma gitmiyor sormak

Bende kimseye minnet etmeyi sevmem.Kayinvalidemle aynı binadayiz.Bayramda misafirini ağırlayim diye bakıyor yardım etmeyi birak.Annem sezaryen tarihin belli olsun halıları ver ben gelirim dedi sağolsun.Gelinimiz de dedi ama kucuk bebegi ile toplam 3 cocugu var.Onu kesinlikle cagirmam.Annem yardima gelecek gelinin cocuguna kim bakacak.Bi de eşimin akrabasi komşum var o dedi ben camları mutfak dolaplarini silerim diye.O istemiyor ama ben veriyorum ücretini.4 tane çocuğu var maddi durumu iyi değil.Onlarla halledicem inşallah.Kayinvalidem de anneme utancına geliyor.Birkac bişey yapıyor.(ilk dogumda boyle olmustu.)Boylece idare edicez.

@Yademim Allah kolay bir doğum nasip etsin sağlıkla kavuşun inşallah lavitabellamk kızların masallahi var canım ikizlere göre çok güzel inşallah biz de görürüz o zamanları
Canım inşallah görürsünüz, tek önerebiliceğim yatalak gbi dinlendim ben hep, benim doktorumun en önem verdiği oydu. Kendimi hiç ama hiç ev işiymiş, gezmeymiş yormadım. Vitaminlerimi aldım. Ben açıkçası ona bağlıyorum bu haftalara gelebilmeyi. Ben yoruldum, sızlandım ettim ama onlr hep sağlam gittiler. Dinlenerek geçirin lütfen

Canım ben turist olarak geldiğim için ödüyorum bunları, buralıların sigortası vardır ödemeleri azdır.

Bu ülke vatandaşı olmadığımız için hersey ücretli canım

Magnezyumun niye kes dedi ki ya ben sabah akşam alıyorum o nasıl rağmen sabah kramplara uyanıyorum bana kes dese mahvolurum herhalde
Bilmiyorumki ama sanki doğum zamanına gelince kesiliyorki sancılar başlasın.

Canım doğru demişsin, boğazımdan dolayı genel anestezi mi, epidural mı doğumdan 1 gün önce anestezi uzmanı karar verecek
Evet canımmboğazda enfeksiyon olunca genel anestezide direk ciğere iniyor ameliyat sonrası akciğer enfeksiyonu oluyor istemiyorlar bu durumu.

Ayy canım güzel haberlerini bekliyorduk çok şükür bebeğinde bakımları yapılınca yanına verirler annesi, sen bu arada dinlen bebeğine halin kalsın, çok geçmiş olsun

Başka erken gelmek isteyen minnaklar olmazsa 3.sirada senin kızların var.Saglikla kavuşun inşallah.Bende tek bebis olmasına rağmen dinlendim kendimi yormadim.Bayramda birazcık yordum O kadarcık olur galiba Tabi ikiz annelerinin ekstra dikkat etmesi lazım ileri haftaları görmeleri için.

kasılıyodu ama ağrılı değildi
bende bebek hareketidir diye düşünüyodum ama sancıymış
37yi görelim en azından ama doğsada artık bi sorun olmaz korkma nerelerden geldin sen bugünlere dedi

Sende sağlıkla hayırlı zamanda kavuş kızına inşallah canım.

benimki erken gelmeye çalışıyo

kasılıyodu ama ağrılı değildi
bende bebek hareketidir diye düşünüyodum ama sancıymış
37yi görelim en azından ama doğsada artık bi sorun olmaz korkma nerelerden geldin sen bugünlere dedi
Ben de ilaç kullanıyorum 28. Haftadan beri. Sende bu haftalarda olan 70 lerdeki sancı bende 28. Haftada çıktı. İlacı bıraktım bir ara yeniden sancim oldu. Doktor bana da 37 yi görelim dedi. Senin suyun falan gelmişti hatirliyorum erken haftalarda. İnşallah sağlıkla tamamlayacağız canım.

Yanii tek gebelik tabiki farklıdır ama gene de riske atmaya gerek yok. Bana eşimin doğumgünü akşamı babamlar, kayınvalidemeler geldi, öyle iş yapmasamda uzanamadım, konuştum, ayağa kalk otur derken; 2 günüm sancılı geçti ve tek sancım da o zaman oldu. Sonra Dinlene dinlene gene geçti. O yüzden olabildiğince az yorun kendinizi, son demler artık 36. Haftaya gelene kadar en azından

Aynen bi iş yapmasak bile uzanamamak zorluyor bu haftalarda.Surekli oturmak ayakta kalmak yatmak sıkıntı.Kendi evimizde yalnızken istediğimiz gibi hareket edebiliyoruz.Bu gebeliğim pek bi ağrılı sizili kasılmalı geçiyor benimde.Sezeryan haftasını bekler mi minik oğlum bilemiyorum.

Canım ne mutlu sana gözün aydın.bebişde yakın zamanda yanında inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…