2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Maşşallah yavruna gözün aydın canım:)

Ben doğuramicam kız galiba 28li haftalara geri döndüm 2 gündür geziyom tozuyom ne ağrım var ne sızım uykusuzlukta kalmadı 41e nasipse
O değilde güya ben erken doğurcaktım ben doğurana kadar kaç bebiş daha gelecek bakalım:)))

Allah vicdan versin inşallah böyle kvye. Utanmaz ya. İyi yapıyorsun canım sen kimseye minnet etme parasi neyse öde gitsin valla. Benim ailem dışında gelenim gidenim olmadığı için günlük yapılan işler yetiyor evime zaten 1+1 evimiz idare ediyoruz. Doğuma yakın annemle kız kardeşlerim tuturdulqr gelip evi dip bucak temizlicez diye istemesemde tamam dedim,belki doğumdan sonra birileri ziyarete gelir diye kabul ettim

Progestani ben de kullaniyorum. Ama buscopani anlamadım. Gaz sancısı için falan kullanılıyor diye biliyorum.
Buscopanda spazmolitik spazm çözücü ama gebelikte ilk kezduydum. Biri yazmıştı bu sancı kesiciler ilerleyen haftada bebeğe etki ediyor diye belki o yüZden buscopan vermiştir

Masus bayramdan sonra büyük temizlik yapıcam diyorum herkesin yanında.Yaaaa bak haber et mutlaka diyorlar.Bayramdan sonra diyorum işte neyini haber edeyim di mi
Artık bugün bi arkadaşıma dedim
Ne haber ver deyip duruyonuz kalkın gelin iki kapı cam silin işte diye evdeyim işte ne ıkınıp sıkınıyonuz alla alla ya

Dr magnezyum verdi düzenli kullanmama rağmen bacaklarıma her an kramp girecekmiş gibi oluyor kızlar sizde de oluyo mu bu kramp sorunu doğumu tetikler diyolar korkuyorum valla
Ben bacak ağrısından sebep günlerdir uykusuzum magnezyum asla etki etmedi bende huzursuz bacak sendromu kramp ne ararsan var yastık elimde geziyorum bugun doktor maalesef katlancaz doguma kadar dedi

Canım metal kutuda olan varmıydı hakikaten cok uygun ağız tadıyla ikram edin inşallah sağlıkla gelsin

Canım doğru demişsin, boğazımdan dolayı genel anestezi mi, epidural mı doğumdan 1 gün önce anestezi uzmanı karar verecek
Merhaba bende polikistik over var 9 aydır evliyim çocuk çok istiyorum hasteneye gittim inofolic diye bir hap kullanıyorum ama çok sabırsızım hemen olsun istiyorum korkuyorum daha doğrusu kistten dolayı olmicak diye önerebileceğiniz başka bişey varmı acaba

Ikiz bebeklere göre cok iyi kilollari iyi beslemissin kuzulari masalalh size saglikla gelsinler

Anladım canım ben böyle şeylere inanarak yapılırsa fayda gösterir düşüncesindeyim
niyet ettim kolay doğum yapmaya hadi bismillah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…