kasılıyodu ama ağrılı değildi
bende bebek hareketidir diye düşünüyodum ama sancıymış
37yi görelim en azından ama doğsada artık bi sorun olmaz korkma nerelerden geldin sen bugünlere dedi
Ben de ilaç kullanıyorum 28. Haftadan beri. Sende bu haftalarda olan 70 lerdeki sancı bende 28. Haftada çıktı. İlacı bıraktım bir ara yeniden sancim oldu. Doktor bana da 37 yi görelim dedi. Senin suyun falan gelmişti hatirliyorum erken haftalarda. İnşallah sağlıkla tamamlayacağız canım.
aynen 14. haftamda suyum gelmişti
28i görsek yaşam sınırını geçse yeter diyodu 35 olduk çok şükür artık korkma diyo ama ben yinede tedirgin oldum bugün birden sancı çıkınca
Aynen bi iş yapmasak bile uzanamamak zorluyor bu haftalarda.Surekli oturmak ayakta kalmak yatmak sıkıntı.Kendi evimizde yalnızken istediğimiz gibi hareket edebiliyoruz.Bu gebeliğim pek bi ağrılı sizili kasılmalı geçiyor benimde.Sezeryan haftasını bekler mi minik oğlum bilemiyorum.
Bekler cnm, benim o kadar ağrılı, sancılı geçti ki(doğum sancısı çok az oldu ama) yata yata 37. Tamamlıcam inşallah. Dediğin gbi
Son haftalar oturmak bile yoruyor, sadece uzandım...en kötü, zaten tehlikeli haftalRı geçti saYılır herkes, geri kalan kısmet artık
Kızlar ben iyiyim çok şükür
Sezaryen oldum suyum çok gidiyordu
Bebeği gözlem amaçlı kuveze aldılar daha yanıma gelmedi
Herkese çok teşekkür ederim
Çok tatlı bir bebek allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Kızım sağlıkla yanıma gelsin dua edin
Öpüyorum hepinizi ❤
aynen 14. haftamda suyum gelmişti
28i görsek yaşam sınırını geçse yeter diyodu 35 olduk çok şükür artık korkma diyo ama ben yinede tedirgin oldum bugün birden sancı çıkınca
kilosu 2650 çıktı bizim niloşun
yanılma payı oluyo diyolar ya 300 gram falan 2300lerde falan doğarsa çok minik olur ya
inşallah biraz daha büyür kızım
hep iri deyip duruyodu doktorum 4 kiloyu geçer diyodu 3ü görsek bari
yanılma payı oluyo diyolar ya 300 gram falan 2300lerde falan doğarsa çok minik olur ya
Canım +400 - 400 olabiliyomuş ancak önemli olan şuan kiloları değil ciğerlerinin gelişmiş olması elbette en az 1 2 hafta daha dursa iyi ama onu kafana takma sağlıkla gelsinler 35ten sonra ciğerleri için çok küvezde kalmıyolar
Benim belirtilerin hepsi Bi anda yok oldu mesela şikayetlerim bitti
Kızlar bgn son kontrolümden çıktık. Biri 3150 ve 2941 grlar. Tabii doğum kilosouyla arada %15 fark olabilirmiş her zaman ama onemli olan 2500gr ı kesin geçmişler. Doğumdan sonra ikizlerde 15 kilo gider dedi doktorum, bana kalan 5 kilo:) salı günü kesin olarak doğum artık hayırlısıyla
Kizlar bugun bizde kizimi gorduk uyuyordu dudaklarini oynatti baya seyrettik dr sagolsun pozisyonu uygun olunca tam bal yanak olmus 2340 gr havuc suyu ise yaramis suyum cok iyi cikti 26-27haziran gibi de dogum konustuk kismetse 38. Haftada yapalim dedi dr
Kızlar ben iyiyim çok şükür
Sezaryen oldum suyum çok gidiyordu
Bebeği gözlem amaçlı kuveze aldılar daha yanıma gelmedi
Herkese çok teşekkür ederim
Çok tatlı bir bebek allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Kızım sağlıkla yanıma gelsin dua edin
Öpüyorum hepinizi
Kizlar bugun bizde kizimi gorduk uyuyordu dudaklarini oynatti baya seyrettik dr sagolsun pozisyonu uygun olunca tam bal yanak olmus 2340 gr havuc suyu ise yaramis suyum cok iyi cikti 26-27haziran gibi de dogum konustuk kismetse 38. Haftada yapalim dedi dr