2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
kasılıyodu ama ağrılı değildi
bende bebek hareketidir diye düşünüyodum ama sancıymış
37yi görelim en azından ama doğsada artık bi sorun olmaz korkma nerelerden geldin sen bugünlere dedi
Aynen öyle canım korkma ciğer geliştirici de yapılmıs önlem olarak zaten

aynen 14. haftamda suyum gelmişti
28i görsek yaşam sınırını geçse yeter diyodu 35 olduk çok şükür artık korkma diyo ama ben yinede tedirgin oldum bugün birden sancı çıkınca

Bekler cnm, benim o kadar ağrılı, sancılı geçti ki(doğum sancısı çok az oldu ama) yata yata 37. Tamamlıcam inşallah. Dediğin gbi
Son haftalar oturmak bile yoruyor, sadece uzandım...en kötü, zaten tehlikeli haftalRı geçti saYılır herkes, geri kalan kısmet artık

Gözün aydın.. Hayırlı olsun canım.. Sağlıkla büyüsün meleğin..

aynen 14. haftamda suyum gelmişti
28i görsek yaşam sınırını geçse yeter diyodu 35 olduk çok şükür artık korkma diyo ama ben yinede tedirgin oldum bugün birden sancı çıkınca
Bir şey olmaz canım hayırlısıyla. Hangi ilaçları vermiş doktorun.

Canım nst deki sancı dışında rahim ağzı uzunluğunda sıkıntı var mı açılma vs.Su azlığı çokluğu falan

Canım +400 - 400 olabiliyomuş ancak önemli olan şuan kiloları değil ciğerlerinin gelişmiş olması elbette en az 1 2 hafta daha dursa iyi ama onu kafana takma sağlıkla gelsinler 35ten sonra ciğerleri için çok küvezde kalmıyolar
Benim belirtilerin hepsi Bi anda yok oldu mesela şikayetlerim bitti

Benim oğlum da 3200 Gr olmuş. Geçen hafta 2650 demişti. Bir haftada 600 grama yakın alır mı ki. Ölçüm mü yanlış acaba.

Ikisinede maşallah canim

Oh bi kavusma daha inşallah. En.gec yarin yanina getirirler canim sen.nasılsın

Maşallah canım benim gözünaydın
Ay sanada bişey kalmadı o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…